yaş 19 evde vakit geçir geçir sıkıldım hiç arkadaşta yok ne önerirsiniz arkadaşlar var mı ben gibi olan ?
aynı dertten muzdaribin oturduğum sokakta benim uasıt toplasan 3 kisi var onlarda kafa dengi deyil benim bildigim konulardan anlamıyolar oyundan yazılımdan donanımdan teknolojiden bi haberler tek arkadaşlarım battlelog daki uplay dekiler varsa bildiginiz canlı arkaş kasma hilesi link atın
yok.
Ne meraklısınız arkadaşa yav illa kazık yedikten sonra akıllanacakdisınız. Gidin hobi edinin, çalışın boş oturunca böyle sıkılırsınız tabii .
quote:
Orijinalden alıntı: damage1000
yok.
kendine bir uğraş bulmalısın
Bende arkadaşsızlıktan sıkılıyorum evde otur otur bunaldım aklıma resim boyama geldi şuan resim boyuyorum kafa dağıtıyor biraz sende dene bence böyle şeylerle uğraş bul eğlendir kendini
TruvaTR
kullanıcısına yanıt
kafa dengi kişi bulamamak zor dostum yaşamayanlar anlamaz bizi
ThreeArrow
kullanıcısına yanıt
İnsan sosyal bir varlık illaki birine ihtiyaç duyuyor yoksa alıştım zaten yalnızlığa
quote:
Orijinalden alıntı: ouzcan4242
İnsan sosyal bir varlık illaki birine ihtiyaç duyuyor yoksa alıştım zaten yalnızlığa
Hobi edinirsen ya da işte çalışırsan ister istemez arkadaş edinirsin ki zaten :)
Dark horse
kullanıcısına yanıt
mantıklıymış dostum bu tür bir şeyler denemeliyim bende aklıma bir şeyler gelmiyordu ama güzel öneri
ThreeArrow
kullanıcısına yanıt
haklısın dostum ama şuda var bi süre böyle şeylerden uzak durunca bidaha girmeye gerçekten korkuyorsun karışık ve zor bi durum
quote:
Orijinalden alıntı: ThreeArrow
quote:
Hobi edinirsen ya da işte çalışırsan ister istemez arkadaş edinirsin ki zaten :)
Pmden neden taciz ediyorsun?
insanları em
ouzcan4242
kullanıcısına yanıt
Evet emin ol seni anlıyorum dostum ama bu korkun ilerde geçecek zaten o yüzden gözünde büyütme derim.
Valla bende cok skldim her gunum ayni lan ne akrabalarda ne koca mahallede bi yaşitim var yapayalnizim
samsung54S
kullanıcısına yanıt
Aynen dostum aynen insan bazen yeter artık diye haykırmak istiyor
quote:
Aynen dostum aynen insan bazen yeter artık diye haykırmak istiyor
Arkadaşlarımla vakit öldürmek için zamanım yok Gidin bir an önce arkadaş edinin eğlenin ben sizin yaşlarınızda da çalışıyordum hala da çalışıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: metinsemer
Arkadaşlarımla vakit öldürmek için zamanım yok Gidin bir an önce arkadaş edinin eğlenin ben sizin yaşlarınızda da çalışıyordum hala da çalışıyorum
bende çalışıyorum 14 yasından beri suan 19 yasindayim aksam 9 da eve geliyorum pc de yok yok ama artik ne oyunun tadi kaldi ne baska bi aktivitenin söyle isten gelip söyle bi iftar yapip " hadi kanka gel dışarı çıkalım gezelim " diye mesajlaşıp buluşacağım biri olsa onun yerini ne pc ne ps4 doldurur
quote:
Orijinalden alıntı: TruvaTR
quote:
bende çalışıyorum 14 yasından beri suan 19 yasindayim aksam 9 da eve geliyorum pc de yok yok ama artik ne oyunun tadi kaldi ne baska bi aktivitenin söyle isten gelip söyle bi iftar yapip " hadi kanka gel dışarı çıkalım gezelim " diye mesajlaşıp buluşacağım biri olsa onun yerini ne pc ne ps4 doldurur
Alıntıları Göster
hgi şehirlerdesiniz dostlar diyarbakır varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: TruvaTR
quote:
Hangi şehirdesin ? Müsait olduğum bir akşam görüşelim