gold premium alıcaksın ve ticket atıp olayı bitireceksin
bi bardak soğuk su içebilirsin mesela
biran önce pre al mümkünse gold pre al önemli itemlerini kitlersin hiç deilse sonra siteden ticket at karytının son 4 hanesini isteyecek sende vericen sana gizli soru ve cevabını en kısa sürede ulaştırırlar
baya kotu ikisinide unutmusun keske bi kagıda yazsaydın gold pre lazım
quote:
Orjinalden alıntı: birdofchaos
bi bardak soğuk su içebilirsin mesela
geçmiş olsun bencede gold pre. alıp ticket yollamayı dene
iyide niye itemlerini saymak gibi bi görgüsüzlük yapıyosunki."70 lvlım gizli sorumu unuttum.ne yapabilirim" de yeter.
gidip paraya kıyıp gold alcaksın sonra akıcı bi ingilizceyle ticket at sana cvp yazarlar
Geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: 4Revenge
iyide niye itemlerini saymak gibi bi görgüsüzlük yapıyosunki."70 lvlım gizli sorumu unuttum.ne yapabilirim" de yeter.
onlarda doğrumu acaba
quote:
Orjinalden alıntı: NO_oB
quote:
Orjinalden alıntı: 4Revenge
onlarda doğrumu acaba
Şüpheli
yapılacak birşey yok
ya delisiz nesiz?.Nie gold pre al diosuz adama.bak kardeş gizli sorunu geri alamassın.Ama en azından bronze pre alıp bronze pre den gelen 4 hane li kod la customer support a girip gm e yazarsın ben bronze pre aldım ahanda 4 haneli güvenlik kodum bu .Benim gizli sorumun cvp ını hemen ********* yap ulenn.Alırım aklını adam ol _MOD_ abimin slm ı var ona göre haa diosun(bunları ingilizce diosun türkçe bilmio gm ler malum).Sora o senin pre var die bide özellikle arada benim ismim var die hemen tabi abi yaparım abi emrin olur abi al güle güle kullan abi _MOD_ abimize slm abi die en geç 24 saat içinde msg atıo.Sonra geçmiş olsun acount artık tamamen sana ait olmuş oluo:P
bu arada üstüne bi bardak su iç deyenler e sölim
Gizli sorunuzu unuttunuz demek biri çalarsa gitti hapı yuttuk demek deil.Pre aldıktan sora gm e biçok şey yaptırabiliosunuz .Bu arada çok ciddiyim gm istediğinz takirde pre ile gelen güvenlik kodu ile gizli cvpınızı sizin istediğiniz cvp a değiştirebilio
Gold premiumları dikkate alıyolar sen iyisi gold koy bronze fln işe yaramaz gold koy ticket at kredi kartının son 4 hanesini ver onlar verirler gizli soruyu
ben olsam intihar ederdim euhehueh :D lvl 70 charin hatırlatma sorusu unutulurmu yaf?
yeni bi char kasıp ona aktar itemleri
quote:
Gold premiumları dikkate alıyolar sen iyisi gold koy bronze fln işe yaramaz gold koy ticket at kredi kartının son 4 hanesini ver onlar verirler gizli soruyu
yaw degitto arkadaşım yaa bırak allanı seversen.bronze da olur silver da olur gold da olur para ödüosun sonuçta sıkıysa değiştirmesin bi dahaki ay pre alıom mu bakem