Şimdi Ara

arkadşalar bakarmısınız benim için cok onem li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben gizli sorumun cevabını unuttum nababilirim lwl 70

üstüm shell +7
    takılar+9 str
    elimdeki +8 raptor

nababilirim acaba

• Yapılıca bişi yok sanırım
  • gold premium alıcaksın ve ticket atıp olayı bitireceksin
  • bi bardak soğuk su içebilirsin mesela
  • biran önce pre al mümkünse gold pre al önemli itemlerini kitlersin hiç deilse sonra siteden ticket at karytının son 4 hanesini isteyecek sende vericen sana gizli soru ve cevabını en kısa sürede ulaştırırlar
  • baya kotu ikisinide unutmusun keske bi kagıda yazsaydın gold pre lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: birdofchaos

bi bardak soğuk su içebilirsin mesela

geçmiş olsun bencede gold pre. alıp ticket yollamayı dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • itemleri aktarır yeni char kasarsın
  • iyide niye itemlerini saymak gibi bi görgüsüzlük yapıyosunki."70 lvlım gizli sorumu unuttum.ne yapabilirim" de yeter.
  • gidip paraya kıyıp gold alcaksın sonra akıcı bi ingilizceyle ticket at sana cvp yazarlar

Geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Revenge

iyide niye itemlerini saymak gibi bi görgüsüzlük yapıyosunki."70 lvlım gizli sorumu unuttum.ne yapabilirim" de yeter.

onlarda doğrumu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: NO_oB

quote:

Orjinalden alıntı: 4Revenge

iyide niye itemlerini saymak gibi bi görgüsüzlük yapıyosunki."70 lvlım gizli sorumu unuttum.ne yapabilirim" de yeter.

onlarda doğrumu acaba

Şüpheli

• yapılacak birşey yok
  • ya delisiz nesiz?.Nie gold pre al diosuz adama.bak kardeş gizli sorunu geri alamassın.Ama en azından bronze pre alıp bronze pre den gelen 4 hane li kod la customer support a girip gm e yazarsın ben bronze pre aldım ahanda 4 haneli güvenlik kodum bu .Benim gizli sorumun cvp ını hemen ********* yap ulenn.Alırım aklını adam ol _MOD_ abimin slm ı var ona göre haa diosun(bunları ingilizce diosun türkçe bilmio gm ler malum).Sora o senin pre var die bide özellikle arada benim ismim var die hemen tabi abi yaparım abi emrin olur abi al güle güle kullan abi _MOD_ abimize slm abi die en geç 24 saat içinde msg atıo.Sonra geçmiş olsun acount artık tamamen sana ait olmuş oluo:P

• bu arada üstüne bi bardak su iç deyenler e sölim

Gizli sorunuzu unuttunuz demek biri çalarsa gitti hapı yuttuk demek deil.Pre aldıktan sora gm e biçok şey yaptırabiliosunuz .Bu arada çok ciddiyim gm istediğinz takirde pre ile gelen güvenlik kodu ile gizli cvpınızı sizin istediğiniz cvp a değiştirebilio
  • Gold premiumları dikkate alıyolar sen iyisi gold koy bronze fln işe yaramaz gold koy ticket at kredi kartının son 4 hanesini ver onlar verirler gizli soruyu
  • ben olsam intihar ederdim euhehueh :D lvl 70 charin hatırlatma sorusu unutulurmu yaf?
  • yeni bi char kasıp ona aktar itemleri
  • quote:

Gold premiumları dikkate alıyolar sen iyisi gold koy bronze fln işe yaramaz gold koy ticket at kredi kartının son 4 hanesini ver onlar verirler gizli soruyu

yaw degitto arkadaşım yaa bırak allanı seversen.bronze da olur silver da olur gold da olur para ödüosun sonuçta sıkıysa değiştirmesin bi dahaki ay pre alıom mu bakem

Parayı veren düdükü çalar

Not: bu surat çok komikime gitti die koyuyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: birdofchaos

bi bardak soğuk su içebilirsin mesela
    +1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.