Şimdi Ara

ArkadşLar bu sisteme hangi ekran kartı uyar oyun için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CPU TÜRÜ: Amd sempron 1800Mhz (9x200) 3000+ 1.80

ANAKART: Epox EP-8HMMI-A (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM,Audio,Video,lan)

ANAKART ÇİPSETİ: VIA VT8380 K8M800, AMD hammer

RAM:1.18 gb ram

EKRAN KARTI: VIA/S3G UnicHrome Pro IGP (64 MB)

32bit

ARKADAŞLAR BU SİSTEME OYUN İÇİN EN İYİ EKRAN KARTI HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ LÜTFEN YARDIM

• Anakartın agp destekliyor, şuan için piyasadaki en iyi agp kart ati 3850 dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecrasniann

Anakartın agp destekliyor, şuan için piyasadaki en iyi agp kart ati 3850 dir.

Önerin gayet iyi, bende tavsiye ederim.
  • peki kardeş fiyatları ne kadardır bide ddr2 dimi 3850 ddr3 hangisinden aliyim ben pek anlamıyorum da
    quote:

Orjinalden alıntı: HydroAcidX

quote:

Orjinalden alıntı: ecrasniann

Anakartın agp destekliyor, şuan için piyasadaki en iyi agp kart ati 3850 dir.

Önerin gayet iyi, bende tavsiye ederim.
  • arkadaşlar bu kart nasıl sizce Sapphire Ati Radeon HD3650 agp-8x ddr3
  • evet diyer arkadaşların da dediği gibi bu sisteme en iyi kart ati 3850dirrrr!!!!!!!!
  • PEKİ ARKADAŞLAR 3850 YE BU PSU(GÜÇ KAYNAGI) YETERLİMİ
     ArkadşLar bu sisteme hangi ekran kartı uyar oyun için
  • psunun markası nedir? vede kaç yıldır kullanıyosun. bildiğiniz gibi psu ların da belli bir ömrü var.
  • 3850 AGP çok pahalı hem zaten alsanda 3650 gibi çalışıcak işlemcin darboğaz yapıcak. O yüzden fazla para verme bence 3650 GDDR3 AGP 8x modelinden al
  • 3850 ye verilen paraya yazık be. Zaten şunun şurasında AGP sistemlerin ne kadar ömrü kaldı ki? O nedenle AGP kart alınacaksa bence ucuz olan tercih edilmeli. 3650 ya da 2600XT bence son derece uygundur.
  • ArkadaşLar şimdi kararsız kaldım ya HD3650 mi yoksa HD2600XT mi SİZCE HANGİSİ İYİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.