Şimdi Ara

Arkasi olanlara karşı çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkası olan kendini okulun lideri sananlar var bizim okulda malum okullar açıldı Ben heran bu mallarla kavga edebilirim çünkü beni yıkamıyacaklarını bildikleri için bana hep toplu dalmaya çalısiyorlar atarlaniyorlar bunları nasıl dağıtabilirm hani herhangi bir kavga durumunda 300 kişi geleceğine aşırı eminim çünkü zaten kavg için bahane arıyorlar ama tekte dovebilen olmadı o yüzden Allah'ım hele bide boyu kısa Kendini bı bok sanan var hafif yakışıklı birazda havası var artist yani beni her gördüğünde seni bı döverim elimden alamazlar kaşınma falan diye kışkırtıyor ulan tutsam dövsem yarın 300 kişi okuldan çıkarmassınız o yüzden kendimi tutup dalmıyorum onun yerine -senin arkan olmasaydıda seni bı S-seydim diyorum ise yarıyor gidiyor yanımdan ama kalıcı çözüm lazım bunları nasıl dağıtabilirm ?

Olayı anlamayanlar için : o çocuk Yunanistan arkası da Avrupa ülkeleri bense Türkiye - tekim onun arkası var dolu dolu ve arkasındaki her çocuğu tekde alabilecek potansiyeldeyim ama hepsi birleşince daha güçlü oluyor (ben hepsini dovmedim tabi ama hepsi benden hafiften tırsıyor nedeni ise ilk okulda yaptığım manyakliklar ve bu yüzden orta okulda da tanındim ayrıca Azda duruşum taviz vermeyen kişiliğim ve ağırlığım sayesinde bana tek dalabilecek yok yani ilk okulda manyaktim olm ilk kavgam emirle olmuştu dinlene dinlene dovmustim nasıl dövme seklimi anlatmam ama tirstiracak cinsten anlatırsam ifşa olurum yüksek ihtimal illa çıkarır çünkü orta okuldada dovdum onu okul dışı (eğer soru tutarsa belki anlatırım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben okulda 3 kişinin tuvalete sıkıştırması sonucu ağır bir dayak yemiştim.

Hepsi tek gelse aynı senin gibi hepsini indirirdim ama dayak yiyeceğini bilen zaten tek gelmez.

Ve bu kadar da dayak yemekten korkmamalısın, ben onu dövebilirim diyorsan döv, çünkü sen arkasından korkuyorsun, o da bundan faydalanıyor ve sürekli seni eziyor, sen onu millet içinde sağlamca döversen sonradan arkasını getirse bile gam yemezsin, ne de olsa teke tek de onu dövmüş olacaksın.

Bu şimdi kalabalık gelir diyerek kendi gururunu kimseye çiğnetme.

Gerekirse dayak ye seni bir güzel dövsünler, ileride çoluğuna çocuğuna anlatacak bir anı olur, çocuğu baydım o da korktu arkasını getirdi dersin senin için de bir anı ve tecrübe olur.

• Kendini aptallarla aynı seviyeye indirme gülüp geçmesini öğren reis
  • garipbiroğlan G kullanıcısına yanıt

Knk zaten öyle yapıyorum Takmıyorum ne halleri varsa görsünler

• Hangi şehir

• Ben okulda 3 kişinin tuvalete sıkıştırması sonucu ağır bir dayak yemiştim.

Hepsi tek gelse aynı senin gibi hepsini indirirdim ama dayak yiyeceğini bilen zaten tek gelmez.

Ve bu kadar da dayak yemekten korkmamalısın, ben onu dövebilirim diyorsan döv, çünkü sen arkasından korkuyorsun, o da bundan faydalanıyor ve sürekli seni eziyor, sen onu millet içinde sağlamca döversen sonradan arkasını getirse bile gam yemezsin, ne de olsa teke tek de onu dövmüş olacaksın.

Bu şimdi kalabalık gelir diyerek kendi gururunu kimseye çiğnetme.

Gerekirse dayak ye seni bir güzel dövsünler, ileride çoluğuna çocuğuna anlatacak bir anı olur, çocuğu baydım o da korktu arkasını getirdi dersin senin için de bir anı ve tecrübe olur.

• Öncelikle bu grup 3 kişiden fazlaysa bu durum senin lehinedir. Çünkü 3 kişiden fazla gruplarda kalabalıktan sana yumruk ve tekme atmaları zor olacaktır.( Tecrübe ile sabit işi bilen iki kişi işi bilmeyen 10 kişiden daha çok zarar verir tek kişiye.) Buraya kadar yapman gereken bir şey yok.

Şimdi tek olduğun için birine odaklanacaksın. Onu duvar tarafına sıkıştırıp kendi sırtını diğerlerine dönüp gelen darbeleri sırtın ve arka kısmınla karşılayacaksın. O kadar kişi zaten çok vuramaz sen bu arada altına aldığın kişiyi iyice dövüp ağzını yüzünü morartacaksin. Tek başına yapabileceğin en iyi şey bu olur. Bu tecrübe ile sabittir. ( Bıçağın varsa kavga başlamadan çekersen hepsi dağılır okul içi olduğu için bu olasılığı hiç saymıyorum)

Edit: arkam var diyen herkesi de çok ciddiye alma çoğu tırttır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart92 -- 10 Mart 2021; 7:31:5 >
  • Okullar açıldıda bizmi göremiyoruz ? İstanbul'da yaşıyorum ve hiç sokaklarda ve okullarda öğrenci göremiyorum hatta bizim oğlan 7'ye gidiyor ve uzaktan eğitim görüyor siz kaça gidiyonuz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güvelere Karşı En İyi Çözüm
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okul şehir yaz kavga edeceğin sırada buraya mesaj at polis göndersinler o çakallar bir daha dokunamazlar dokunmak isterlerse beni bul 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel Dragonite -- 10 Mart 2021; 10:15:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebel Dragonite

Okul şehir yaz kavga edeceğin sırada buraya mesaj at polis göndersinler o çakallar bir daha dokunamazlar dokunmak isterlerse beni bul 

bu görev sana ait hocam fikri veren sen olduğun için artık konu sahibini korucan

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

bu görev sana ait hocam fikri veren sen olduğun için artık konu sahibini korucan

Alıntıları Göster

Hallederiz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel Dragonite -- 10 Mart 2021; 10:26:46 >
  • kardeşim akıllı insan kavgaya girmez. bak o kavgacı tipler var ya, şimdi okul koridorlarında başlayanlar, eğer adam gibi yol tutmazlarsa emin ol ki ben eminim, ömrüleri uzun olmaz olursa da 4 duvar arasında kalarak ömrülerini tamamlarlar. ne aile ne iş ne çevre, hepsinden vazgeçirtirler..

çünkü sistem böyle, toplumda barınacak tipler değil bunlar. tv dizileri gibi değil hayat. bir b.k'a sahip olamayanlarla kendini aynı kefeye koyma, bırak hallerini yaşasındalar, okul hayatı çok uzun değil. sen onları bundan 4-5 yıl sonra gör bir de.. abi tavsiyesi.

• Okul değiş hiç uğraşma

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt

Haber takip et hocam.

8 sınıflar ve lise sonuncu sınıflar okula gidiyorlar.

• Hocam haberleri takip ediyorum ama okulların açılma sürecinde kafamda çok sorular var bunlardan merak ettiğim iki tanesi şudur :

1: 8'inci ve 12'nci sınıflar tüm illerdemi açıldı ?

2: 1 senedir yüz yüze eğitim göremeyen diğer sınıfların öğrencileri nasıl sınav olacaklar ve sınıf geçecekler ?

• Bir gün hatırlarım bizim orta okulda ülkü ocaklarından okulun reisliğine atanmış bir arkadaş vardı. Bir gün çok büyük kavga olacak dediler yan okuldan 40-50 kişi geleceklermiş toplu kavga olacakmış, o zaman hepimizin yaşlar 12-13 falan, bizde okul çıkışı bekledik gelecekler mi diye ne gelen ne giden oldu. Şimdi düşünüyorumda ne kadar saçma salak işler, 12-13 yaşında çocuklar toplanacakta işleri güçleri yok toplu halde yok okulun ismine laf atma mevzusu yüzünden kavgaya gelecekler. İnsanların gerçekten canı sıkılıyor özellikle gençlerin, neyse ki yurtdışında yaşıyorum hayat daha huzurlu, gül geç bulaşma hiçbirine, kavgaya çağırırlarsa da git, 200-300 kişi bir araya gelseler zaten senin okula varmadan polis müdahale eder dağıtır onları

• quote:

Orijinalden alıntı: thermodynamics23

Bir gün hatırlarım bizim orta okulda ülkü ocaklarından okulun reisliğine atanmış bir arkadaş vardı. Bir gün çok büyük kavga olacak dediler yan okuldan 40-50 kişi geleceklermiş toplu kavga olacakmış, o zaman hepimizin yaşlar 12-13 falan, bizde okul çıkışı bekledik gelecekler mi diye ne gelen ne giden oldu. Şimdi düşünüyorumda ne kadar saçma salak işler, 12-13 yaşında çocuklar toplanacakta işleri güçleri yok toplu halde yok okulun ismine laf atma mevzusu yüzünden kavgaya gelecekler. İnsanların gerçekten canı sıkılıyor özellikle gençlerin, neyse ki yurtdışında yaşıyorum hayat daha huzurlu, gül geç bulaşma hiçbirine, kavgaya çağırırlarsa da git, 200-300 kişi bir araya gelseler zaten senin okula varmadan polis müdahale eder dağıtır onları

polisi arasaydınız

öyle toplu kavga falna hayırdır teksas mı burası

bu ülkenin polisi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

polisi arasaydınız

öyle toplu kavga falna hayırdır teksas mı burası

bu ülkenin polisi var

Alıntıları Göster

12-13 yaşlarındaydık reis korkardık polisten o yaşlarda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.