Şimdi Ara

ARKASINA KONVOY YAPAN FAKAT ÖNÜNDEKİ ARACA KORNA ÇALAN MİNİBÜSÇÜLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Trafikten para kazanıpta ekmek yedikleri oluşuma saygısı olayan iki sektörden birisi dolmuşçular ikincisi taksiciler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-24

quote:

Orijinalden alıntı: POLATON

Tanıdığım hatta uzaktan akrabamız olan minibüs şöförleri var. Normal bi masada oturunca gayet medeni ve saygılı. Ama artık ne oluyorsa trafikte; tanınmaz bi hal alıyorlar

Minibüsüne binip sövdüğüm inince babamın uyarmasıyla '' Bak o bilmem kimin nesiydi gördünmü '' fark ettiğim tanıdığım bile olmuştu ama ne olursa olsun bir ışıkta 4 kez yeşil yanmasına rağmen hala müşteri almaya çalışan babam olsa duramam :)

Hocam ben o durumlarda genelde ya sabır diyorum ama moralim bozuk ve sabredilecek durum yoksa aynen sizin gibi bende duramıyorum

• Buca Üçkuyular'dan Çevik 1 meydanına doğru olan yolu, İzmir'liler bilir. İki şerit bir gidiş, bir dönüş. Tüm trafik oraya akıyor ve oradan geçmen lazım. Adam ön bomboş 2. vitese atamıyorum yeri geliyor 10km/sa kadar düşüyor Geçince de bakıyorum minibüs acaba bomboş mu adam hiç yolcusu yok da ondan mı bu kadar yavaş diyorum fakat içeri tıklım tıklım. Hep gerektiğinden fazla yolcu alıyorlar ve herkesin hayatını tehlikeye atıyorlar. Gerekli denetlemelerin sıklaştırılması lazım bu konuda. O yolcu sayısı dolduktan sonra hız sınırları içerisinde hızla varılacak yere varılır eğer koltuk boşalırsa yolcu alınır.
  • Hurda hurda magiruslarla 1 günde 2 aylık asgari ücret kazanıp trafik terörü estiren şehir magandalarından başka bir şey değiller. Verdikleri bir kamu hizmeti aslında ama alakası yok. Canının istediğini alıp canının istemediğini almayan hizmet sektörü ile alakası olmayan bir fevri tutum içindeler. İçlerinde bulundum ortamlarını bilirim, çoğunda insana saygı sıfır. Hatta birbirleriyle iletişimleride öyle, yok sıra sendeydi yok bendeydi, yok önden yavaş gittin yattın yolcuyu çaktın, ben boş geldim vs. vs. hayvan gibi tartışırlar.

Bende dolmuş sistemi komple kaldırılıp adam gibi toplu taşım yapılması lazım. Yoksa bu magandalardan kurtuluş zor. Eğer devam edilmesi mecburi ise şikayet edilebilecek, yaptırımları olan bir kuruma bağlanmalılar, şoförler odasıyla olmaz bu iş adı üstünde şoförler odası. Şikayetleri adam gibi değerlendirip vereceksin cezayı, 1 hafta çalışmasını yasaklayacaksın dolmuşun bak bakalım nasıl insan oluyorlar, yolculara kolonyalı mendil ve kek dağıtmaya başlarlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• taksici ve dolmuşçu gördün mü ya levyeyi sıkıca kavra, ya da kaç. üçüncü bir yol yok.
  • Dekoratif bir sopam var fakat hiç kullanmak istemiyorum kendisi biraz ağır konuşurda :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.