Şimdi Ara

ARKASINA KONVOY YAPAN FAKAT ÖNÜNDEKİ ARACA KORNA ÇALAN MİNİBÜSÇÜLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Gerçekten bıktım bu minibüsçülerden (Hakkıyla yapanları tenzih ederim.)

Arkasına onca aracı takar umursamaz ulu orta yolcu indirir hemde dönüşü trafiğin en kalabalık olduğu vakit gün boyunca çuval taşımışta tam o saatte bir mayışıklık gelmişcesine ne kornana bakar ne onca bağrışa aldırış ederler nede çekilirler

Birde ışıklarda onun önünde durmuşunuz yeşil ışık yanmış 1 saniye geç kalktınız diye küfür kıyamet selektör korna bu nedir yahu

Bugünde böyle bir olay geldi başıma birde dönüp nevar kardeşim demezlermi .....

• Sabır çekip hiç bulaşmıyorum... Malesef trafikte kendi kuralları geçerli...
    Bunu engelleyecek tek yetkili merci olan polislerde sallamıyorsa vatandaşın yapacağı pek birşey yok. (Kavga etmek dışında, onada değmez...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Sabır çekip hiç bulaşmıyorum... Malesef trafikte kendi kuralları geçerli...
    Bunu engelleyecek tek yetkili merci olan polislerde sallamıyorsa vatandaşın yapacağı pek birşey yok. (Kavga etmek dışında, onada değmez...)

valla hocam biriyle bir gün kavga edecemde durağı toplar diye korkuyom
  • alıştım artık, arkadan gelip taciz etmediklerinde boşlukta hissediyorum kendimi...
  • Bir de hiç sinyal vermeden kırarlar önüne, biraz daha bilinçli! olanlarının aynı anda sinyal koluna da dokundukları görülmüştür.
  • quote:

Hayır dersin otomobili onlar bulmuşta kendileri inzivaya çekilmiş ne yapsalar eyw dicez yani gelip yandan takarlar inip birde sana ehliyet verenin diye azar çekerler...
  • quote:

+1...

bulaşmamak lazım...Değmez.
  • boynunu kırıp çöpe atarsan birdaha aynısı yapmaz
  • Mumkun oldugunca minibus yolundan gitmemeye calisalim. Kesin cozumdur ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Mumkun oldugunca minibus yolundan gitmemeye calisalim. Kesin cozumdur ;)

Kusura bakmasınlar O yol bizimde hakkımız belediyenin bu istikametlerden kaldırıp ara hatlara vermesi yakındır inş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-24

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Mumkun oldugunca minibus yolundan gitmemeye calisalim. Kesin cozumdur ;)

Kusura bakmasınlar O yol bizimde hakkımız belediyenin bu istikametlerden kaldırıp ara hatlara vermesi yakındır inş..

İnsallah hocam da onların oldugu yoldan giderseniz illa ki kanser ederler adamı. Bosuna stres e degmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • raylı sistem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

raylı sistem...

+1 Raylı sistem
  • Mümkün olduğunca bulaşmamaya çalışmak lazım zira kesinlikle değmez. Aralarında da korkunç bir bağ var.İlk aracım olan Flash S ile bir kaza yaptım daha doğrusu tek gidiş tek geliş gebze şehir içi yolda yoğun trafikte ilerlerken soluma geçti, karşıdan araç gelince üzerime kırdı ve sol arka kapıdan sol ön çamurluğa kadar haşat etti aracımı. Kornaya asıldım durdu, indi. Açılmış olan dikiz aynamı düzeltti geri döndü minibüse. Adam beni biçtiğinin farkında değil, şoför kapımı açamıyorum açsam dur diyecem. Neyse bastım ileride kırdım önüne dedim napıyorsun sen. Hala farkında değil beni budadığının, neyse polis çağırdık gelmesini beklerken abartmıyorum her geçen minibüsçü durdu ve bi durum var mı diye kolaçan etti. Yani es kaza kavga falan etsem anında doluşacaklar başıma. O zamandan beri hiç bulaşmam veririm yolu gider başımdan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitto

Mümkün olduğunca bulaşmamaya çalışmak lazım zira kesinlikle değmez. Aralarında da korkunç bir bağ var.İlk aracım olan Flash S ile bir kaza yaptım daha doğrusu tek gidiş tek geliş gebze şehir içi yolda yoğun trafikte ilerlerken soluma geçti, karşıdan araç gelince üzerime kırdı ve sol arka kapıdan sol ön çamurluğa kadar haşat etti aracımı. Kornaya asıldım durdu, indi. Açılmış olan dikiz aynamı düzeltti geri döndü minibüse. Adam beni biçtiğinin farkında değil, şoför kapımı açamıyorum açsam dur diyecem. Neyse bastım ileride kırdım önüne dedim napıyorsun sen. Hala farkında değil beni budadığının, neyse polis çağırdık gelmesini beklerken abartmıyorum her geçen minibüsçü durdu ve bi durum var mı diye kolaçan etti. Yani es kaza kavga falan etsem anında doluşacaklar başıma. O zamandan beri hiç bulaşmam veririm yolu gider başımdan...

Zaten biz böyle yaptıkça onlar böyle oluyor. Gereken tepkiyi göstermek lazım ne olursa olsun.

• İşte sonu ne olursa olsun diyoruz ama sonu ölüm bile olabiliyor bunun için değmez diyorum. Ev ile okulum arası 6 KM. Her gün yaklaşık 12 km araç kullanıyorum en az inanın bu kısa mesafede bile kavga etmeye kalksam her gün kavga ederim şu anda kullandığım yol Gebze servis araçlarının gittiği yol. Dediğim durumda yol vermemiştim ve sonucunda araçsız kalan ben oldum. Adamın sadece tamponunda benim aracın boyası kaldı. Maddi olarak hiç bir şey kaybetmemiştim ancak ustayla uğraş, arabasız kal, aracın 3 parçası boyansın vs vs ile şeylerle uğraşmaktansa veriyorum yolu gidiyor başımdan... Zaten bir sonraki ışıkta ya arkasında ya yanında oluyorum yine...
  • İşte bu tip minibüsçüler insan değil. Yolu ortalayarak aheste aheste giden ve hatta yol ortasında durup yolcu alan minibüsçülerin bazen önüne geçip aynı hareketi ben ona yapıyorum ve o zaman hemen asılıyor korna ve sellektöre. İşte o an camı açıp o güzelim el hareketini yapıp basıp gidiyorum. İnşallah hepsi kalkar en kısa zamanda trafikten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

İşte bu tip minibüsçüler insan değil. Yolu ortalayarak aheste aheste giden ve hatta yol ortasında durup yolcu alan minibüsçülerin bazen önüne geçip aynı hareketi ben ona yapıyorum ve o zaman hemen asılıyor korna ve sellektöre. İşte o an camı açıp o güzelim el hareketini yapıp basıp gidiyorum. İnşallah hepsi kalkar en kısa zamanda trafikten.

Öyle güzel yansıttınız ki duygularımı
  • Yaptıklarını kesinlikle sevmesem, doğru bulmasamda, kendileri yaptıkları için ( ki hatalarının farkındalar ama ekmek parası malesef)

bende aynı hataları yaptığım zaman, misalen dolmuşcu düz gidecek, ben sağa sinyal veriyorum, %99 hatta hepsi yol veriyor..

Dediğim gibi bende sevmesemde onlarda hatalarının farkındalar.. Fakat ekmek parası yaptırıyor sanırım bu hareketleri...
  • @ Dediğim gibi bende sevmesemde onlarda hatalarının farkındalar.. Fakat ekmek parası yaptırıyor sanırım bu hareketleri...
    evet. dogru. Zaten bu meslegi ( heleki yer Istanbul olursa ) yapabilmen icin ( özür dilerim ) egoist ve gaddar
    olabilmen lazim. malesef
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.