Şimdi Ara

Arkaya çok top kaçırıyorum(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımla PES 13 oynuyoruz. Kendisi Madrid ile paso L1+üçgen yapıp arkaya adam kaçırıyor. R2'yi de çok iyi kullandığı için %80 gol oluyor. Farklı sonuçlara gidebiliyor maç. En büyük sorunum dediğim gibi defansif zaafım. Şut ile önden adamı gönderip defansın arkasına bile gelmeye çalışsam her türlü Benzema'yı kaçırıyor. Gerçekten kafayı yiyorum. Yok mudur bunun bir ilacı?

• Pes'in kilit noktası ara pas olayı zaten. Ne yaparsan yap elbet 1-2 tane geçirirsin. Karşındakini yenmek istiyorsan en az 3-4 tane gol atmalısın böyle durumlarda. Ha ben ara pasları kilitlemek için rakibimin forvetlerine markaj yapıyorum. Orta sahayı da defansa biraz yaklaştırırsan her top geçmez. Ayrıca o Madrid oluyorsa senin de en kötü Manchester City olman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Pes'in kilit noktası ara pas olayı zaten. Ne yaparsan yap elbet 1-2 tane geçirirsin. Karşındakini yenmek istiyorsan en az 3-4 tane gol atmalısın böyle durumlarda. Ha ben ara pasları kilitlemek için rakibimin forvetlerine markaj yapıyorum. Orta sahayı da defansa biraz yaklaştırırsan her top geçmez. Ayrıca o Madrid oluyorsa senin de en kötü Manchester City olman lazım.

Eyvallah. Tam kafamda tasarladığım şeyler, umarım uygulamaya geçirebilirim.
  • Bide topu kaptırınca sağ analogla bi stoper seç onu geri koştur böylece forveti kesme şansın olur. Mutlaka bi dos oynat xabi alonso ve romadaki de rossi çok iyi o bakımdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

Bide topu kaptırınca sağ analogla bi stoper seç onu geri koştur böylece forveti kesme şansın olur. Mutlaka bi dos oynat xabi alonso ve romadaki de rossi çok iyi o bakımdan.

Dostum ben klavye ile oynuyordum. Kola mı geçeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

Bide topu kaptırınca sağ analogla bi stoper seç onu geri koştur böylece forveti kesme şansın olur. Mutlaka bi dos oynat xabi alonso ve romadaki de rossi çok iyi o bakımdan.

Dostum ben klavye ile oynuyordum. Kola mı geçeyim?

bence geç çünkü klavyede bazı şeylerden mahrum kalıosun şutlar olsun paslar ve hareketler olsun
  • 2013 ve 2014 deki ortak bug

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler şimdi arkadaşla oynadım yeni taktiğimle. İlk maçı 5-3 aldım. 2. maçı kötü bitiriciliğim yüzünden 3-2 verdim. Defans taş gibi oldu ama. Stoperleri ve bekleri biraz geri çekiyorum. 2 tane DOS oynatıyorum. Sağ sol kanatı hafif çekiyorum. Tevez'i OOS, en uca da Agüero'yu koyuyorum. Uzun Top olarak oynatıyorum. Kompany ile SF oynayan oyuncuya adam markajı veriyorum. Var mı başka tavsiye edeceğiniz şeyler?
  • bende bayern münihle oynuyorum. city ile oynayan arkadaşa yeniliyorum.

klasik kadroda geliştirmemiz gerekenler varmı acaba yardım edermisin.

arkadaş klavyeyle oynuo ben kolla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

bende bayern münihle oynuyorum. city ile oynayan arkadaşa yeniliyorum.

Bayern Münih'de hızlı SF yok. O takımla işin zor. Juventus'u deneyebilirsin.
  • quote:

quote:

dostum arkadaş agureo ile benim defansı altüst ediyor. bu van buyten hep ileri çıkıyor.

bayern gerçekten zayıfmı peste.

juventusda hangi kadro önerirsin.

arkadaş özel kadro oynuyor.
  • quote:

quote:

quote:

dostum arkadaş agureo ile benim defansı altüst ediyor. bu van buyten hep ileri çıkıyor.

Bayern çok hızlı takım değil bir kere. Robben, Ribery gibi oyuncular dışında yavaş kalabilen bir takım. Eğer ki kulüp takımı karşılaşması konusunda ısrarcı değilseniz, City'e karşı sen de Arjantin'i alabilirsin ya da karşındaki gibi City'i alabilirsin. Dilersen ManU da işini görür. Madridle de Benzema'ya adam kaçırıp gol atabilirsin. Eğer defansını alt üst ediyorsa stoperleri bekleri biraz geri çek. Defansif orta saha oynat 1 veya 2 tane. İleri uca da hızlı bir tek forvet koyacaksın. L1+Üçgen ile top şişirmeye çalışacaksın. Karşındaki de böyle oynuyordur muhtemelen, adamı adamın silahınla yenmen lazım. Özel kadro oynuyor derken neyi kastettiğini anlamadım. Ayrıca oyuncu patchli mi oynuyorsunuz. Yoksa PES 2013 1.00 saf versiyonu mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bayern çok hızlı takım değil bir kere. Robben, Ribery gibi oyuncular dışında yavaş kalabilen bir takım. Eğer ki kulüp takımı karşılaşması konusunda ısrarcı değilseniz, City'e karşı sen de Arjantin'i alabilirsin ya da karşındaki gibi City'i alabilirsin. Dilersen ManU da işini görür. Madridle de Benzema'ya adam kaçırıp gol atabilirsin. Eğer defansını alt üst ediyorsa stoperleri bekleri biraz geri çek. Defansif orta saha oynat 1 veya 2 tane. İleri uca da hızlı bir tek forvet koyacaksın. L1+Üçgen ile top şişirmeye çalışacaksın. Karşındaki de böyle oynuyordur muhtemelen, adamı adamın silahınla yenmen lazım. Özel kadro oynuyor derken neyi kastettiğini anlamadım. Ayrıca oyuncu patchli mi oynuyorsunuz. Yoksa PES 2013 1.00 saf versiyonu mu?

sistem taktiği özel...

agueroyu ve dzekoyu en sona alıyor bizim defans folluk gibi. bende defansı ileri çıkarmamaya çalışıp hemen adam seçip geri dönmeye çalışıyorum.

bu vanbuyteni maça soktuğumda forvet gibi ileri çıkıyor defans sorun oluyor. bu neden olabilir. dante ve boatengde sorun yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sistem taktiği özel...

agueroyu ve dzekoyu en sona alıyor bizim defans folluk gibi. bende defansı ileri çıkarmamaya çalışıp hemen adam seçip geri dönmeye çalışıyorum.

bu vanbuyteni maça soktuğumda forvet gibi ileri çıkıyor defans sorun oluyor. bu neden olabilir. dante ve boatengde sorun yok.

Tam olarak net şekilde niey böyle bir sorunun olduğunu anlayamadım; ama defansının hücum organizasyonlarına katılmasını iptal edebilirsin. Taktik ayarlarında o bölüm olması gerek. Ayrıca defansı bildiğin geriye yerleştirmen ve ön libero dizmen lazım.

• Taktiği veriyorum

Oyun planına girince 1. taktiği hızlı kontra atak yap, tek forvet oynat ama.
    taktiksel yardım'a gir, hücum düzeyi tarzı bir şey olacak yedekler yazısının altında orayı süper defansif yap

taktik

4-2-3-1

4lü defans, ikili ön libero, 2'li ön liberonun önünde bir tane göbek orta saha, sağ açık, sol açık ve santrafor.

___x____
    x___x___x__x
    ___X__X
    x___x___X
    ____x_____
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.