Şimdi Ara

Arkaya takılan kameranın görüntüsünü ters çevirme!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar arabanın arkasına bir kamera taktım. Öndeki panele de bi ekran.

Herşey iyi hoş da kameradaki görüntü insanı çok şaşırtıyor, çünkü şöför olarak hep ayna görüntüsüne alışmışız. Ekran solda bişey görüyorsunuz ama kamera arkada olduğu için aslında gördüğünüz şey solda oluyor :(

Acaba kameranın görüntüsü aynalayan bir aparat yok mu?

Yardımcı olursanız sevinirim...

• Bağladığın monitorde bu tip bir ayar olmalı . Yok ise takdırdığın yere git .. Çok saçma çünkü .
  • benım trıdent monıtorde ayna ayarı var.ona gecınce goruntuyu ters gosterıyor...
  • Ya benim kamerada aynısını yaptı. Lanet şey. Monitöre bakarak gitmekle aynaya bakarak gitmek arasında çok fark var. Yardım lütfennn.
  • Aracının arkasına kamera taktıranlar nereye, kaça taktırdıklarını özelliklerini de yazabilirlerse bizim gibi bu konuya henüz yabancı olanlar da bilgi sahibi olabilirler.
  • +1000 kesinlike katılıyorum. aynı zamanda avantajlarını da paylaşırsanız çok süper olacak

quote:

Orjinalden alıntı: drak

Aracının arkasına kamera taktıranlar nereye, kaça taktırdıklarını özelliklerini de yazabilirlerse bizim gibi bu konuya henüz yabancı olanlar da bilgi sahibi olabilirler.
  • Bende merak ediyorum kaça taktırdılar ve genel bi bilgilendirme alabilirsek çok iyi olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ip 6 ön kamera ters çekiyor
    10 yıl önce açıldı
    YA KAMERA TERS ÇEKİYOR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bekliyoruz cevapları
  • Millet uçmuş ya. 200~250 ytl gibi kamerayı alabılıyorsunuz. LCD yi ayrı alsak , montaj derken en en en maximum 1000 ytl derim ben
  • 1000 YTL falan değil işte size örnek:
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251082&productid=otm341484

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drak -- 16 Mayıs 2007; 15:09:55 >
  • Ben yeyp aldığım yerden aldım. Gece görüşlü üstelik 125 $ Kablosu içinde takmaya hazır. Benim dvd dabıl olduğu için monütör almama gerek kalmadı. Geri vitese bağladı onu. İşlem tamam da görüntü ters. Bu konuda yardımm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drak

1000 YTL falan değil işte size örnek:
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251082&productid=otm341484

Dostum dikiz aynasından kastın varsa daha ucuzada vipçilerde yaptırabılırsın kanımca. Benim sana dediğim lcd monitör ayrıca kamera ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.