Şimdi Ara

arkdaşlar lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar crysis 2 mi alayım bad company 2 mi alayım hangisinde daha çok zevk alırım ve hangisinde daha çok oyuncu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan-tr -- 15 Temmuz 2012; 23:32:24 >

• Bana kalırsa crysis 2 yi al çünkü battlefield hayranları battlefield 3 ü alıp oynuyorlar şu an benim arkadaşım şu anda o sorunu yaşıyor bad company 2 'de oyuncu kalmadı eğer senin amacın sağlam bir multiplayer oynamak ise sende battlefield 3 al illaki bu ikisi arasında seçim yapacaksan eğer crysis 2 diyorum.
  • bende bf 3 var zaten
    ben
    1- fifa 12 alıcam
    2-nfs the run
    3-bf bc 2 alıcam ama crysis 2 de mp oyuncu kalmadı

fifa 12 yi kesin alıcam
    ama
    nfs yada bc 2 yerine ne oyun önerirsniz

origine girilicek key istiyorum steam kullanamıyorum
  • HMM FPS mi istiyorsun illaki FPS istiyorsan multi için alma çünki elinde şu anda en iyi multisi olan FPS daha fantastik bir şey olmalı senin için buna da en iyi seçenek bioshock 1-2 gerçekten güzel oyun yarış önerim ise smilatör ve sokak yarışı olarak ikiye ayıracağım smilatör olarak xbox'a forza ps3'e gran turismo sokak yarışı gibi olanlar için ise paran cepte kalsın zamanı gelince mostwanted'ı alırsın piyasada iyi bir sokak yarış oyunu yok.
  • fps olur action olur rpg olmasn
  • Pek ala o zaman sana aksiyon oyunu önereceğim umarım konsolun PS3'tür çünkü God Of War 3 ve Uncherted çok sağlam aksiyon oyunları olmadı MaxPayne3 sırasıyla God Of WAr 3(1. ve 2. oyunu oynamışsan eğer) sonra Uncherted 3 seni oldukça mutlu eder bunlardan sonra Red Dead Redemption şahzen ben böyle yaptım ve oyunların tadına iyice vardım elinde ps2 varsa eğer ve god of war oynamayı düşünüyorsan 1. ve 2. oyunu korsan al,oyna çünkü ps2'ye orjinal oyun almak bu devirde çok saçmadır paran cepte kalır sonra orjinalden PS3 te god of war 3'ü oyna bu sana harika bir deneyim olarak döner.Uncherted serisinide 1-2-3 olarak git hikayeyi anlarsın fakat unc.3 teki Türkçe anlatım keyfini almazsın ing. gerek ing. yoksa sadece uncherted 3 de oynasan bir şey kaybetmessin.
  • kardeş bişey sorucam

yarın fifa 12 alıcam keyle cdkey shere dan ancak havaleyi yatırdıktan sonra nasıl yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan-tr

kardeş bişey sorucam

yarın fifa 12 alıcam keyle cdkey shere dan ancak havaleyi yatırdıktan sonra nasıl yapıcam

Türkçe konuş dediğini anlamadım çünkü hiç cdkey almadım bence sakıncalıda daha açık konuşursan yardımcı olmaya çalışırım hala burdayım.
  • Dediğini anladım cd-keyi büyük ihtimalle mailine yada tel.'e atıcaklar elbet bir bilgi vermen gerek onlara yükleme de galiba oyunları yüklerken cd-key ister ya oraya orginali yazacaksındır herhalde düzmantık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.