Bildirim
ARKİLİK KASA
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben olsam vermem bayağı pahalı -
akrilik kasalar genelde çok pahalı.120$ olabilir fiyatları ama ben 90 $civarı görmüştüm fiyat oarak.tabi senin baktığın farklı marka olabilir.içinde güç kaynağı var mı? var ise fiyat normal bence..
ama ben o kadar para vermem o ayrı... -
Bence çok gereksiz bir kasa türü o parayı ona vereceğine başka bir bileşen al bence. Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz derler karar senin -
benimde o kadar para vermeye niyetim yok zaten haklısınız güç kaynağı yoktu ayrıca. sağolun beyler -
Akrilik kasa alacağına kasaların kralını yaparsın kendin. -
Bence Etmez...
En Kral Akrilik Kasa Maliyeti 70$ Gibi
Kendin imal Et Daha Ucuza Getirirsin...
+ En Kralından PSU Koyarsın Gene Okadar Etmez
(Tasarlamayı Düşünürsen) işini kolaylamak için Bilgisayar Parçalarının 1-1 Numune Cad Çizimlerini Verebilirim
Ben Arkadaşla Beraber Bir Akrilik Kasa Yaptım 65 Milyona Mal Oldu..... -
hiç değmez o fiyata.. ve çok da gereksiz bir kasa tipi.. o paraya TT veya Tagan supply ile yanı pencereli 27 dolara satılan psu suz vidasız boş kasalar var. üstten yandan egzost yerleri falan var.. TT taklidi kasalar.. ama çok sağlamlar.. -
quote:
Orjinalden alıntı: CIZIK
Bence Etmez...
En Kral Akrilik Kasa Maliyeti 70$ Gibi
Kendin imal Et Daha Ucuza Getirirsin...
+ En Kralından PSU Koyarsın Gene Okadar Etmez
(Tasarlamayı Düşünürsen) işini kolaylamak için Bilgisayar Parçalarının 1-1 Numune Cad Çizimlerini Verebilirim
Ben Arkadaşla Beraber Bir Akrilik Kasa Yaptım 65 Milyona Mal Oldu.....
Bana yollarsan sevinirim kardes Kasa bakiyorum su siralar
-
@CIZIK
Kasa parçalarının çizimlerini banada mailler misin? -
Arkadaşlar Dwg Dosyalarını Size Yollayabilmem için Msn Yada Mail Adresiniz Gerekli (PM atarsanız Sevinirim)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X