beyler dupe kalktı dolayısıyla para dupeleyende yok gıdıp eskısı gıbı goblınde para kasan lwl 60 magelerde yok pekı para nereden gelıcek mıllete ??? dupe war deyıpte sacma sacma konusan arklar paranız yok dıyelım ama elınızde yaglı ıtemınız war ne yapıcanız süreklı czdesınız lwl felan bısey kastıgın yok npden baska oda pot gerektırıyo skıl tası felan koyan adamlar ne yapsın parasızlıktan haa bakın su bı gercek eskı dupelıkten itemler kaldı yenısı yok yok yok yok
ben duper degılım ama tadıgım arklarım war baya adamlar tam hacker adamlar dıyo gunde 3 saat oyun oynuyoz 12 saat yenı dupe arıyoz bulsalar onlar bulurlar bu dedıgım kısıler kosp gıbı program yapabılen laet feet gıbı kosan mageler priestler we combo programı yapa bılen arklar hafıfe alıncak cınsten degıller bulsalar onlar bulur oyunda ytl ıle ıtem satıp harclık edıyolar mecbur arıyolar
düpe cilere düpe ci arkları olanlar
quote:
ben duper degılım ama tadıgım arklarım war baya adamlar tam hacker adamlar dıyo gunde 3 saat oyun oynuyoz 12 saat yenı dupe arıyoz bulsalar onlar bulurlar bu dedıgım kısıler kosp gıbı program yapabılen laet feet gıbı kosan mageler priestler we combo programı yapa bılen arklar hafıfe alıncak cınsten degıller bulsalar onlar bulur oyunda ytl ıle ıtem satıp harclık edıyolar mecbur arıyolar
bence hala dupe war
Ya dupe artık çok zor diolar benim arada takıldığım bi cafe war ordaki tanıdıklar yapıyodu dupeden köşeyi döndüler ama şimdi yapamıyolar adam anlattı dedi yapıyoz dedi item üstüne yapışıyo dedi sadece invetroyda hangi kutucuktaysa orda kalıyo dedi yerinden oynatamıymoşsun.. Buda dupecilerin sonu oldu niahahaha..
quote:
Orjinalden alıntı: s_kartal_s
kardeşim dupe war fd de de dupe war bu bi gerçek ya ben biliorm yöntemi ama yapmam asla
oyunda bir kişi bile haksız kazanç sağlıyorsa tüm herkese haksızlık olur o yüzden sen yöntemini bidene anlat istersen msn verem
Ya dupe artık çok zor diolar benim arada takıldığım bi cafe war ordaki tanıdıklar yapıyodu dupeden köşeyi döndüler ama şimdi yapamıyolar adam anlattı dedi yapıyoz dedi item üstüne yapışıyo dedi sadece invetroyda hangi kutucuktaysa orda kalıyo dedi yerinden oynatamıymoşsun.. Buda dupecilerin sonu oldu niahahaha..
Evet var ama aynen böyle oluyor :)) Arkasda 3 tane +8 MD inventory de pasif duruo
atma lem yapan yapıo biz yapıos areste asaın actım +8 md lerle +8 cıtınlerı dosedım hemen 49 lvl adreamda kımse kesemıor 1 ws 1 de dupe yapılıor savas zamanında arkım su anda cafede bus basıor paso
dupe var yormayın kafanızı
Dupe Yok Millet Aç Cyhperda Magic Avrilin Önü ßus İle Dolardı Şimdi 1 Allahın Kulu ßus satmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: kayme
atma lem yapan yapıo biz yapıos areste asaın actım +8 md lerle +8 cıtınlerı dosedım hemen 49 lvl adreamda kımse kesemıor 1 ws 1 de dupe yapılıor savas zamanında arkım su anda cafede bus basıor paso
ewt savas zamanında bus dupesi var ama suan yapılamıyo
yaw dupe kalktı ama gene buluruz bızz we love turkey:pP
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme