Şimdi Ara

arklar diikatlı okuyun dupe war dıyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler dupe kalktı dolayısıyla para dupeleyende yok gıdıp eskısı gıbı goblınde para kasan lwl 60 magelerde yok pekı para nereden gelıcek mıllete ???
    dupe war deyıpte sacma sacma konusan arklar paranız yok dıyelım ama elınızde yaglı ıtemınız war ne yapıcanız süreklı czdesınız lwl felan bısey kastıgın yok npden baska oda pot gerektırıyo skıl tası felan
    koyan adamlar ne yapsın parasızlıktan
    haa bakın su bı gercek eskı dupelıkten itemler kaldı yenısı yok yok yok yok

• ben duper degılım ama tadıgım arklarım war baya adamlar tam hacker adamlar dıyo gunde 3 saat oyun oynuyoz 12 saat yenı dupe arıyoz bulsalar onlar bulurlar bu dedıgım kısıler kosp gıbı program yapabılen laet feet gıbı kosan mageler priestler we combo programı yapa bılen arklar hafıfe alıncak cınsten degıller bulsalar onlar bulur oyunda ytl ıle ıtem satıp harclık edıyolar mecbur arıyolar
  • düpe cilere düpe ci arkları olanlar
    quote:

ben duper degılım ama tadıgım arklarım war baya adamlar tam hacker adamlar dıyo gunde 3 saat oyun oynuyoz 12 saat yenı dupe arıyoz bulsalar onlar bulurlar bu dedıgım kısıler kosp gıbı program yapabılen laet feet gıbı kosan mageler priestler we combo programı yapa bılen arklar hafıfe alıncak cınsten degıller bulsalar onlar bulur oyunda ytl ıle ıtem satıp harclık edıyolar mecbur arıyolar

• bence hala dupe war
  • Ya dupe artık çok zor diolar benim arada takıldığım bi cafe war ordaki tanıdıklar yapıyodu dupeden köşeyi döndüler ama şimdi yapamıyolar adam anlattı dedi yapıyoz dedi item üstüne yapışıyo dedi sadece invetroyda hangi kutucuktaysa orda kalıyo dedi yerinden oynatamıymoşsun.. Buda dupecilerin sonu oldu niahahaha..
  • quote:

Orjinalden alıntı: s_kartal_s

kardeşim dupe war fd de de dupe war bu bi gerçek ya ben biliorm yöntemi ama yapmam asla

oyunda bir kişi bile haksız kazanç sağlıyorsa tüm herkese haksızlık olur o yüzden sen yöntemini bidene anlat istersen msn verem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Charınız mı Calındı...Buyrun
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lotheery_

Ya dupe artık çok zor diolar benim arada takıldığım bi cafe war ordaki tanıdıklar yapıyodu dupeden köşeyi döndüler ama şimdi yapamıyolar adam anlattı dedi yapıyoz dedi item üstüne yapışıyo dedi sadece invetroyda hangi kutucuktaysa orda kalıyo dedi yerinden oynatamıymoşsun.. Buda dupecilerin sonu oldu niahahaha..

Evet var ama aynen böyle oluyor :)) Arkasda 3 tane +8 MD inventory de pasif duruo
  • atma lem yapan yapıo
    biz yapıos areste asaın actım
    +8 md lerle +8 cıtınlerı dosedım hemen 49 lvl adreamda kımse kesemıor 1 ws 1 de
    dupe yapılıor savas zamanında arkım su anda cafede bus basıor paso
  • dupe var yormayın kafanızı
  • Dupe Yok Millet Aç Cyhperda Magic Avrilin Önü ßus İle Dolardı Şimdi 1 Allahın Kulu ßus satmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayme

atma lem yapan yapıo
    biz yapıos areste asaın actım
    +8 md lerle +8 cıtınlerı dosedım hemen 49 lvl adreamda kımse kesemıor 1 ws 1 de
    dupe yapılıor savas zamanında arkım su anda cafede bus basıor paso

ewt savas zamanında bus dupesi var ama suan yapılamıyo
  • yaw dupe kalktı ama gene buluruz bızz we love turkey:pP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.