eet arklar satan gunza giriyorum 5-10dk sonra pc otomatik kapanıyor simdi konuyu saptırıp lg gunza falan gel dersiniz ama cok yavas inio..
2. soru lg gunza satan gunzun dosyalarını deistirebilirsem girebilirmiyim ve neleri deistiricem
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar cok acil pls
pcde bir problem vardır koskoca serverda yokdur kardeş.
lg'e girmek için man woman mrs. die iki şey var model klasöründe olması lazım onu olman gerek bide ip yazan bişi var oyunun yüklü oldugu ana klaösrün için mesela c:p.files/gunz da gibi.onuda alman gerek.ama girmeye bilir lg'de launcher oldugu için
2 sey yok LGnin ayrı launcher i ve dll leri var cook uzun iş tektek dosyaları denemen lazım, + lgnin özel mapleri var o mapları bulundurman gerek raralasan indirsen bile aynısını indirmiş olcan
onunda olması için çeşitli nedenler olabilir.. bilemiycem bişey...
Arklar ben serverde deil oyun veya pcde bi hata var diye dusunuyorum ama bi yandan oyuna girmeyince idare ediyo yani kapanmıyor hiç bugun oyuna giricne ilk yasadım dier oyunlarda bi sorun yasanmıyor
bence satan gunz u bırak.. zaten LGnin eski clientini kullanıyolar ne bekliyebilirsin :P 250 hp 250ap fln veren shotgunlar var cok aartılı 80 olunca kral oluyon
79 adama tek atabiliyosan 80le o zaman o iş yaş be abi... dğeiştirmedilerse ugrasmaya değmez bi server bence satan
satan biliniyo die bn rehbere ekledim yoksa bnmde pek tavsiye etmedigim bi server.çok abartı var 25 de bi kıyafet giyiyodun herşeyden 50 verio dual shotgunlar fln ya 2dk'da ölüosun yada hiç ölmüosun gibi bi server.Lg yada Dr e başla derim.
Abi Benide Heycanlandırdınız Yha Lgi indiricem simdi .. Fazla uyeliiniz varmı sole 10-20 lvl vede expler nedir ona gore verin idyi kolaysa kasarım tek cunku satanda 59 yaptim 1 gunde
Lg çok zor deil.ztn 10-20 istiyorsan lvl 1 char aç eline bişiler al gir queste tamamla questi çık 17 lvl oluosun
yani okdrda zor deil kasarsın bence:) elimde ıd olsa verirdim
time kardeş bilgi icin saolasın download linki lazim o senin v.11 deki linkler calısmıo biyere uplayıp veya elinde baska bildiin link varsa verirmisin acil arkla gelicez
sitesinden girip bakabilirsin. eger sitesinede giremiosan ztn server kapalıdır ben bi sitesine bak derim.
Tamam Saolasın Kanka Bide Sitede Aklıma Bisey Takıldı Launcher Patch Server Falan Dio Bu Oyuna Zaten Launcherla Girmiosmu ?? quest server e launcher la girilmiomu? bide bu lg gunz satan la calısırmı calısmıosa satanı silim..
satanı sil.Lg'de bir çok deişiklik oldu normalde private serverların çogunda launcher olmaz Lg'de var yani oyuna lacunherla update lacunherla yapabiliyosun.SEn clienti ve lacunhri indir lacunherin pek fazla bi boyutu oldugunu sanmıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme