Şimdi Ara

Arma 2 Combined Operation - Türk Silahlı Kuvvetleri Modu - Tam Sürüm Yayında ! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
34.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurr34

quote:

Orijinalden alıntı: Micro 1618

Paket yapımcılarına ;

http://www.turkmilitary.com/resim-turk-kara-kuvvetleri-1-helikopterler-23-s-70-104-s-70-ak---csar-16069.htm

http://www.turkmilitary.com/resim-turk-kara-kuvvetleri-1-helikopterler-23-s-70-104-s-70-yarasa-15792.htm

http://www.turkmilitary.com/resim-turk-kara-kuvvetleri-1-helikopterler-23-s-70-104-s-70-yarasa-15779.htm

Bu linkteki UH-60'ın Burun kısmında çıkıntı var büyük ihtimalle çok fonksiyonlu bir kamera bunu moddaki uh 60'a monte edermisiniz standart uh-60 olmasın yaa modda belli bir fonksiyonu olmasada olur sadece helikopterde görelim şunu gerçekten güzel duruyor yaparlarsa çok süper olur

S-70 zaten modda var

s-70'in pakette olduğunu biliyorum ancak burun kısmında böyle bir eklenti varmı onu sordum
    şimdi pakette şu blackhawklar çıkacak doğrumu;

1:UH-60
    2.:S-70
    3:MH-60K
    4:SH-60B
    5:AH-1W Super Cobra (Kokpit ve gunner kokpit bölümleri gerçeği ile birebir aynımı)
    6:UH-1N (Bunu sormadım fakat çıkması gerek diye düşünüyorum nitekim oa'da zaten uh-1 var onun üzerine skin yapılır sadece)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 1 Haziran 2012; 14:54:32 >

• quote:

quote:

quote:

Paket yapımcılarına ;

http://www.turkmilitary.com/resim-turk-kara-kuvvetleri-1-helikopterler-23-s-70-104-s-70-ak---csar-16069.htm

http://www.turkmilitary.com/resim-turk-kara-kuvvetleri-1-helikopterler-23-s-70-104-s-70-yarasa-15792.htm

http://www.turkmilitary.com/resim-turk-kara-kuvvetleri-1-helikopterler-23-s-70-104-s-70-yarasa-15779.htm

Bu linkteki UH-60'ın Burun kısmında çıkıntı var büyük ihtimalle çok fonksiyonlu bir kamera bunu moddaki uh 60'a monte edermisiniz standart uh-60 olmasın yaa modda belli bir fonksiyonu olmasada olur sadece helikopterde görelim şunu gerçekten güzel duruyor yaparlarsa çok süper olur

S-70 zaten modda var

s-70'in pakette olduğunu biliyorum ancak burun kısmında böyle bir eklenti varmı onu sordum
    şimdi pakette şu blackhawklar çıkacak doğrumu;

1:UH-60
    2.:S-70
    3:MH-60K
    4:SH-60B
    5:AH-1W Super Cobra (Kokpit ve gunner kokpit bölümleri gerçeği ile birebir aynımı)
    6:UH-1N (Bunu sormadım fakat çıkması gerek diye düşünüyorum nitekim oa'da zaten uh-1 var onun üzerine skin yapılır sadece)

İlk pakette çıkacak olan helikopterler:

AH1W
    MH60K
    S-70 B
    S-70 B SEAHAWK
    S-70 GENEL
    S-70 JANDARMA

Diğer paketlere ek helikopterler gelebilir.

• S-70 UH-60'ın bir üst versiyonu doğrumu aralarında bir fark yok diye biliyorum

S-70'de burun eklentisi varmı söylemedin yapıldıysa bir foto paylaşırmısın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 1 Haziran 2012; 15:25:10 >
  • quote:

S-70 UH-60'ın bir üst versiyonu doğrumu aralarında bir fark yok diye biliyorum

S-70'de burun eklentisi varmı söylemedin yapıldıysa bir foto paylaşırmısın :)

Sadece seahawkta o burun eklentisi mevcut. :)

Arma 2 Combined Operation - Türk Silahlı Kuvvetleri Modu - Tam Sürüm Yayında !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Kartalı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Kartalı

quote:

Kıbrıs haritamız, bu haritaya çok güzel senoryalar çıkacaktır.

size birkaç sorum olacak

1. ACE-ACE 2 ACRE JRRS modları ile uyumlu çalışacakmı ?
    2.Kıbrııs haritası haricinde tasarladığınız harita varmı ?
    3.Çıkaracağınız ilk paket içeriğinde senaryo görevleri olacakmıdır ? Yoksa editorden kendimizmi yapacağız?
    4.modlarınızda türk-yunan yada türk-israil vs gibi savaş görevleri varmı?

hiçbiri yoksa bile emeğinize sağlık

Teşekkürler, sorularına gelecek olursak:

1.Modlarda bir sorun olacağını sanmıyorum denemesini yapmadık ancak JSRS modunda silah sesleri değişmeyecek çünkü biz kendimiz ekleyeceğiz silah seslerini.

2.Kıbrıs haritası harici güneydoğu bölgesinden bazı yerleri yapmayı planlıyoruz, ancak ilk pakette harita çıkartmayı planlamıyoruz.

3.İlk paket için net bir şey diyemeceğim ancak kıbrıs haritası ilk pakette çıkmayacak senaryo olmadan haritayı çıkartmanın pek bir anlamı yok, diğer paketlerde güneydoğu bölgelerine 93-94-95 yıllarında yapılan gerçek operasyonların senaryolarını yapmayı planlıyoruz operasyonları bir aksilik olmazsa elimizdeki kaynaktan birebir oyuna uyarlayacağız.

4.Kıbrıs haritasının senaryoları o yazılan ülkeler üzerine isimleri değiştirilerek yapılması planlanmakta ancak daha haritayı tam anlamıyla bitirmediğimiz için senaryo planlama aşamasına daha geçemedik.

Kısacası ilk pakette sadece birimleri çıkartmayı planlıyoruz, birimlerle multiplayer üzerinden domination ve bizim yaptığımız 1-2 görevi Takistan haritası üzerinde uygulayacağız.

Bilgiler için teşekkürler

Sadece birimlerde yeter açıkçası fakat aklımda bazı öneriler var.
    Takistanın yanında aliabad haritasında senaryo yapılabilir. Bunun yanında SAT yada bordo berelilerle Lingor haritasında harika senaryolar yapılabilir.
    Ayrıca TSK'nın kendi geliştirdiği atak helikopterinede ilerdeki süreç (ARMA 3 kalır sanırım ) yer verebilirsiniz.
    Bunun yanında hafif zırhlı sınıfında TSK nın yoğun biçimde kullandığı BTR 60 ve 80 i önemli bir eksik olarak görüyorum
    Ayrıca Armed assault da barınadırma binaları (tugay-alay-karakol- vs gibi ) gibi unsurlar vardı ilerleyen paketlerde onunda geleceğini düşünüyorum.

Belirttiğiniz silahlar haricnde alttaki silahlarda TSK envanterinde var ve kullanılmakta, özel birliklere ilave edilirse çok hoş olur.

Accuarrcy
    SVD-
    M98-
    M4
    PSG1
    M249

Kobra helikopteri Mando Missile modu ile uyumlu çalışrsa harika olur. Beklemedeyiz

Zaten Güneydoğu bölgesinin haritasını yapılacak bir aksilik çıkmazsa ancak süreç uzarsa senaryolar için Armanın kendi haritalarını kullanacağız.

Atak helikopteri büyük bir ihtimalle aksilik çıkmaması halinde 2.pakette çıkacak ve arma 3 de fizik motoru vs değişmezse yani aynı şekilde devam ederlerse modelleri orayada aktarabileceğiz ancak şuan o aşamayı düşünmüyoruz.

BTR yapım aşamasında hatta bitti sayılır :) ancak yakın zamanda komple envaterden kalkacağı için ilk etapta yapmayı planlamadık kirpi yapmayı düşündük ama kirpi modeli biraz zor olduğu için ileriki paketlere erteledik BTR-60 ilk pakette çıkacak.

O silahlar zaten oyunda var bildiğim kadarıyla olmayan varsa da ileriki paketlerde belki olabilir kesin bir şey diyemiyorum.

Yanıtlar umut verici çok sevindim.

Bir beta çıkarsanız diyorum . Tam sürüm öncesi bizde oyuncu olarak size olumlu olumsuz geri dönüş yapsak iyi olur diye düşünüyorum . Gerçi çıkmasına çok az kalmış diyorsunuz , dediğim gibi aslında bizlerde iyi birer testçiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Kartalı -- 1 Haziran 2012; 16:28:30 >

• mod yinede güzel ama yanlışlıklarda yok değil sea hawk s-70 modelinde olmaz sea hawk SH-60 modelinin adıdır sizin yapmış olduğunuz mh-60 sea hawk gibi , arma 2 için yapılan sh-60 modelleri var yuri petrov'un bence onu indirip üzerinde çalışsalardı iyi olurdu, S-70 burun kısmındaki eklenti konusunda hayal kırıklığına uğradım hiç değilse s-70 genel veya s-70 b'de böyle eklenti olması gerçi güzel olurdu s-70 sea hawk'da zaten o eklenti zaten olması gerekiyor o da olmasa hiç benzemez zaten herneyse onu sonra yayınlanacak güncellemeler ile düzeltirler diye umuyorum
  • Kapalı bir beta yaptık gözümüze çarpan hataları düzelttikten sonra kısa bir süre içerisinde ilk paketi yayınlayacağız.

Mutlaka eksiklerimiz vardır ancak bundan sonraki modellerde buna daha çok dikkat ediyoruz daha çok referans resim topluyoruz, helikopterlerle ilgili düzeltmeler ilk pakete olmasada diğer paketler için olabilir ancak kesin bir şey diyemiyorum bu konuda.
  • İstersen Bunuda Ekleyebilirsin

BMC-Kirpi

• quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

İstersen Bunuda Ekleyebilirsin

BMC-Kirpi

Çizmesi oyuna aktarması baya zor bunu o yüzden belki ileride kesin bir şey diyemiyorum.
  • Artık şu modun çıkmasına bir zaman verin ne kadar kaldı diye 2,5 haftadır takip ediyorum hala çıkacak açıkcası 1 haziranda çıkarmalarını bekliyordum

ozgurr34 ;

MH-60K gerçektekine hiç benzemiyor fuel podları v şeklinde olması gerekiyor

http://www.guncopter.com/mh-60k/

Bu fotodan anlarsınız fuel tankı üstte yer alıyor pilonu taşıyan çubuklar v şeklinde

özellikle şu blackhawklara el atılması gerekiyor kanaatindeyim
  • JÖH personelinin kullandığı yeni ekipmanlarıda yaparsanız gerçek ten güzel olur,mesela
    Yeni yerli hücum yelekleri anafarta;

yada diğer yurtdışından getirtilen hücum yelekler ve holografik nişangahlı hk-33 ler...

• quote:

Artık şu modun çıkmasına bir zaman verin ne kadar kaldı diye 2,5 haftadır takip ediyorum hala çıkacak açıkcası 1 haziranda çıkarmalarını bekliyordum

ozgurr34 ;

MH-60K gerçektekine hiç benzemiyor fuel podları v şeklinde olması gerekiyor

http://www.guncopter.com/mh-60k/

Bu fotodan anlarsınız fuel tankı üstte yer alıyor pilonu taşıyan çubuklar v şeklinde

özellikle şu blackhawklara el atılması gerekiyor kanaatindeyim

Modu bizde çıkartmak istiyoruz ancak hataları düzeltmeden çıkartmanın pek bir anlamı yok hataları düzelttiğimiz zaman modu çıkartacağız, modun çıkmasına bu ay içinde kesin gözüyle bakabiliriz. Helikopter sorununa gelecek olursak ilk paket için aynı kalır diğer paketler içinde net bir şey diyemem ama mod takımı içerisinde dile getireceğim sorunları.

quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

JÖH personelinin kullandığı yeni ekipmanlarıda yaparsanız gerçek ten güzel olur,mesela

İlk paket için yelek bu şekilde belki ileriki paketlerde yeni yelekler eklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 5 Haziran 2012; 23:02:19 >

• Arma 2 - Türk Modu Silah Listesi:

• Bence herşey çok güzel fakat 1 şeyi beğenmedim.Silahların dürbünleri büyük geldi ama 4 silah haricinde.Yinede çok beğendim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Nightmare]

Bence herşey çok güzel fakat 1 şeyi beğenmedim.Silahların dürbünleri büyük geldi ama 4 silah haricinde.Yinede çok beğendim :)

o büyük dürbün dediğin, termal dürbün oluyor büyük olması normal biraz araştır

silah listesinde sadece G3'leri merak ediyorum diğerleri indirdiğim addonlarda mevcut

• BTR-60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 5 Haziran 2012; 23:01:48 >

• Aselsan 4x Gece Görüş Dürbünü oyun içi görüntüsü:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 5 Haziran 2012; 23:03:31 >

• mod ne zaman çıkacak
  • Kirpi'ler yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxeII

Kirpi'ler yok mu

modelin yapımı çok zormuş o yüzden ikinci ve üçüncü çıkacak güncellemelerde belki olabilir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.