Bildirim
Arma 2 Combined Operation - Türk Silahlı Kuvvetleri Modu - Tam Sürüm Yayında ! (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Micro 1618
quote:
Orijinalden alıntı: AxeII
Kirpi'ler yok mu
modelin yapımı çok zormuş o yüzden ikinci ve üçüncü çıkacak güncellemelerde belki olabilir
ha adı geçtiyse sorun yok hatırlatıyım diye şey ettirmiştim. -
mod ağustos'da çıkacakmış ooooooooooooo :( siz bu gidişle bu paketi 2013'de çıkarırsınız. arma 2 arma 2 oa çıkalı neredeyse 4 yıl oldu hala türk modu çıkacak, arma 3 çıkıyor herhalde arma 3 türk modu 2015'de çıkar
bu arada T-129 atak helikopterine başlamışsınız bu iyi fakat paket bu ay çıksaydı yetişmesi zor olacaktı. ağustosda çıkması gerek demin sordum ilk pakete yetişmez diyorlar önümüzde 2 ay var 2 ayda şu helikopteri çıkaramazlar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 7 Haziran 2012; 15:26:11 > -
quote:
mod ağustos'da çıkacakmış ooooooooooooo :( siz bu gidişle bu paketi 2013'de çıkarırsınız. arma 2 arma 2 oa çıkalı neredeyse 4 yıl oldu hala türk modu çıkacak, arma 3 çıkıyor herhalde arma 3 türk modu 2015'de çıkar
bu arada T-129 atak helikopterine başlamışsınız bu iyi fakat paket bu ay çıksaydı yetişmesi zor olacaktı. ağustosda çıkması gerek demin sordum ilk pakete yetişmez diyorlar önümüzde 2 ay var 2 ayda şu helikopteri çıkaramazlar mı?
Mod ağustos ayına kalmaz ilk paket bu ay sonunda çıkar ama Atak helikopteri ilk pakete büyük bir ihtimalle yetişmez aslında bellide olmaz belki süpriz bir şekilde yetişir. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurr34
quote:
Mod ağustos ayına kalmaz ilk paket bu ay sonunda çıkar ama Atak helikopteri ilk pakete büyük bir ihtimalle yetişmez aslında bellide olmaz belki süpriz bir şekilde yetişir. :)
yetişmeyecekmiş facebook bordo bereliler,arma 2 türkiye adminine sordum ağustos gibi çıkacak dedi paket
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurr34
quote:
yetişmeyecekmiş facebook bordo bereliler,arma 2 türkiye adminine sordum ağustos gibi çıkacak dedi paket
Yetiştirmeye çalışıyoruz bazı hatalar var deneme yaparken gördüğümüz onları çözersek fazladan bekletmeyiz çıkartırız :)
-
-
güzel olmuş gittikçe helikopter filosu genişliyor -
-
Modun betası yayınlandı.
http://www.armaholic.com/page.php?id=17032
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende sadece arma 2 oa yüklü olduğu için problem oldu özellikle helikopterler falan kullanılmıyor o yüzden sildim -
Modun resmi sitesinde kurulum için Türkçe açıklamalar mevcuttur.
http://www.turkish-mod-team.com/index.php?topic=675.0 -
Öncelikle bu güzel yama için teşekkürler.Ben bu tür oyunları çok severim ve oynamayada yeni yeni alışıyorum gibi.
Lütfen ayrıntılı bir şekilde buradan hangi oyunu indireceğimi yazarmısınız kafam karıştı gerçekten yani yama için hangisini indirmeliyiz teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: BeerPower
Öncelikle bu güzel yama için teşekkürler.Ben bu tür oyunları çok severim ve oynamayada yeni yeni alışıyorum gibi.
Lütfen ayrıntılı bir şekilde buradan hangi oyunu indireceğimi yazarmısınız kafam karıştı gerçekten yani yama için hangisini indirmeliyiz teşekkürler.
Arma 2, Arma Operation Arrowhead ve armanın son güncellemesini kurun ardından modu oyunun kurulu olduğu dizine kopyalayın ardından oyuna girip oynayın. :) -
Teşekkürler.Şimdi daha iyi anladım. :)
Bir önerim olacak siz daha iyi bilirsiniz tabi ki ama bence kurulum bakımından bir video yapmanız şart gibime geliyor benim gibi kafası karışan çoktur gibime geliyor. -
Oyunun içeriğini anlamadım yazılarıda fazla okumadım açıkcası üşengeçliğin gözü kör olsun
Driving simulator cinsi oyunları severim burdada çatışmaya falan mı giriyoruz ne yapıyoruz -
Arma 2'nin ek paketsiz halini bulamadım lütfen biri link atabilirmi -
beyler arma 2 yi indireceğim ama boyutu büyüktür herhalde biliyorsunuz akk yüzünden hız 1 mbit -
@BeerPower
Videoluk bi durum yok gibi ama ileride ekleyebiliriz. :)
@Rajaz'
Evet çatışmalar yaşanıyor, oyun askeri simulasyon oyunu. -
Çok teşekkürler ben böyle ilgi görmedim tak cevap geliyor link geliyor harikasın :D
Arma 2 yi indirdikten sonra üstünemi kurucam Arma Operation Arrowhead ? bunun hakkında'da bilgi verirsen daha soru sormucam. :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X