Şimdi Ara

Arma 3 Oyuna Başladıktan 40 Dakika Sonra Oyun Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi Oyuna giriyorum ultra ayarlarda 40 50 fps sonra ne oluyorsa fps birden 10 a düşüyor , sıcaklık sabit değerlerde 40 50 derece fan çalışıyor (ayarları low'a bile aldım düzelmedi) ne yapıcağımı şaşırdım sistemimco sağlam hani niye oluyor bu anlamıyorum yardımcı olan arkadaşa ne istiyorsan vereyim kontör lolde rp veya steamde oyun sadece yardımcı olun lütfen

Bilgisayarım :
    Windows 8.1 Single Language 64-bit (pre-installed)
    Intel® Turbo Boost Technology 2.0 destekli 4. nesil Intel® Core™ i7-4700MQ işlemci
    43,9 cm (17,3”) , LED arka ışıklandırması ve 16:9 en boy oranıyla Toshiba TruBrite® FHD TFT Yüksek Parlaklıkta dokunmatik ekran
    Sabit disk 1 TB (Katı Hal Karma 8G Sürücü ile 1 TB ve 8 GB NAND flash)
    İnce çizgili desenli, alüminyum kırmızı tasarım vurguları olan ve LCD kapağında kırmızı ışıklandırmalı Qosmio logosu bulunan şık koyu gümüş kaplama, siyah klavye
    8192 (4096 + 4096) MB, DDR3L RAM (1.600 MHz)
    NVIDIA® GeForce® GTX 770M with CUDA™ Technology and NVIDIA® Optimus™ Technology
    maksimum ömür : en fazla 3s30dk (Mobile Mark™ 2012)
    ağırlık : Şu ağırlıktan başlar: 3,6 kg
    G x U x Y : 418,6 x 272,5 x 29,6 (ön) / 44 (arka) mm

TOSHİBA QOSMİO X70 LAPTOP

• Beyler kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin
  • HearMeNow kullanıcısına yanıt
    Git laptop'u temizlettir düzelir. Bizzat denedim, oldu

Not: Benim eski laptop'da qosmio'ydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manu_faruk1 -- 11 Eylül 2014; 10:35:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha alalı 3 gün oldu :D
  • HearMeNow kullanıcısına yanıt
    He garantisi varsa iyi. Driver'la falan çözülmüyosa,internette de çözüm bulamadıysan yolla servise :D
    Bu arada sadece arma3 de mi bu sorun var ?

• daha başka bi oyun yüklemedim sadece lol var , bugün lol dede bi sıkıntı çektim oyuna girdiğimde 30 fps veriyordu bu nedir dedim allah aşkına 5 milyarlık laptop nasıl 30 fps verebilir sonra bi çık gir yaptınm tekrar 100 fps 150 fps hem daha yeni garantiden geldi bakımları falan yapıldı e ısınmıyoda görev yöneticisini açıyorum bakıyorum virüs varmı diye yok systemi en öçok yiyen kernel var oda windowsun programı bilemedimkine
  • oyun sahte değil heralde sahteyse sorun tamamen oyundan olabilir. ama yinede bilgisayarımdan performans derecelendiriciyi çalıştır. masaüstü grafik ve disk veri aktarım dışında hepsinin 7 nin üstünde olması lazım. eğer değilse yazılımsal eksiklik vardır, güncelleme yapman gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok isindigi icin fps dusuyor.sogutucu almalisin

• samez dediğini yapıcam hocam , dostum önceki mesajlardada belirttim bilgisayar hiç ısınmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.