Şimdi Ara

Arma 3 Resmi Türkçe Yama Çıkmış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna güncelleme ile orjinal Türkçe yama çıkmış bulunmakta. Daha önce konu açmıştım çevrilsin diye.
    Bu arada yamaya Dlc lerde dahilmiş.

Kaynak:
    Steam a bakmanız yeter ;)

Link:

Arma 3
    SPOTREP #00075 | Dev Hub | Arma 3
    https://dev.arma3.com/post/spotrep-00075

Edit:Başlığı Resmi Türkçe Yama yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magetor -- 8 Kasım 2017; 4:42:37 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arma 3 için Resmi Türkçe Yama Çıktı

Uzun zamandır beklenen Arma 3 için resmi Türkçe yama nihayet yayınlandı. Bu yama sayesinde oyunun tamamını Türkçe olarak oynayabileceksiniz.

Yama, Bohemia Interactive tarafından geliştirildi ve oyunu Türkçe'ye mükemmel bir şekilde çeviriyor. Türkçe yamayı indirmek için Arma 3'ün resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Arma 3'ün Türkçe yamasını indirdikten sonra, oyunu yeniden başlatmanız ve ayarlar bölümündeki "Dil" seçeneğinden Türkçe'yi seçmeniz yeterlidir.

Arma 3'ün Türkçe yamasının korsan sürümler için de geçerli olduğunu unutmayın. Yani oyunu korsan olarak kullanıyor olsanız bile, Türkçe yamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Arma Reforger için henüz resmi bir Türkçe yama yayınlanmadı. Ancak oyunun geliştirici ekibi, Türkçe yamanın üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Arma 3 Türkçe yama sayesinde, oyunu artık çok daha kolay bir şekilde oynayabilir ve oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Vaay bu iyi bir gelişme. Tr yama resmi(official) sanırsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yarin 2 8 arasi indirip bakarim uzun zamandir oynamiyordum heyecanlandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun tamamı türkçe olmuş. en önemlisi kontrollerin türkçe olması iyi oldu. o kadar türk oynuyor bir ton server var daha önce olması gerekirdi. önemli bir gelişme. firma daha önce istanbulda oyun fuarına katılmıştı galiba...
  • Çok iyi haber.

• Harika olmuş. Almak isteyip de Türkçe dil desteği olmadığı için almadığım oyunlardan biriydi.
  • uplayalım süper haber
  • 10 numara haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 8 Kasım 2017; 5:16:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

uplayalım süper haber

• İndirimde kapatalım

• Güzel haber
  • Vaaay güzel haber. Gece aKN kalksın indirip denerim
  • v1.76.143.187 versiyonu aratarak bulabilirsiniz.
    Ama oyunu orjinal almak lazım benim tercihimle Tr ye destek açısından.İndirime girince almak lazım.
  • Kimler çevirmiş bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex59 -- 9 Kasım 2017; 19:36:19 >
  • Sessiz sedasız çevirilmiş. Normalde konusunu falan görürdük önceden böyle yapımların.

Hayırlı olsun diyelim. Darısı diğer oyunların başına.
  • İndirimde kaparız. Çevirenlerin ellerine sağlık.
  • Çeviri kalitesi çok kötü sanki çeviri programıyla yapılmış gibi? bide çok fazla hata var.
  • Tespit ettiğiniz hataları doğru çevirileriyle birlikte yapımcı firmaya iletin, hatta jenerikler kısmında adı geçiyorsa çeviri yapan şirkete de gönderebilirsiniz. Tahmin ediyorum ilgilenilip güncellenecektir.
  • Harika bir haber.. Arma 3 güzel bir oyun herkese tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 4 Ağustos 2018; 15:5:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.