Şimdi Ara

Armor pen. Runleri hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar wu-pant-zed bu herolar için kırmızılar ve büyükler armor pen yani 19 armor pen. ile oyuna başlıyorum.Sizce mantıklı mı siz ne önerirsiniz.Genelde işe arıyor hasar girmekten daha iyi gibi geldi sanki daha fazla damage çıkarttırıyor.

• karşıdaki top tank mid lane zhonya çıkacak apc ise 9x arpen ideal 5x de yeterlidir.
  • Kırmızıları Armor Pen. yapsan yeter büyükler AD kalmalı bence
  • ççok az ad olmuyor mu
  • Biri kafaya takıp hesaplamıştı armor pen daha iyi oluyor ama çok çok küçük bi fark var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bununla ilgili bi video vardı bulursam editlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrt32 -- 4 Kasım 2014; 22:44:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

ççok az ad olmuyor mu

Valla şöyle söyleyeyim.Uzun kılıç 2pot 1 mana ile başlıyorum heroların taban hasarına göre 69 70 71 hasar ile başlıyorum.Düşün karşı adamın ortalama 40 zırhı olsa +%4 +19 ortalama 22 23 zırh siliyor ve adamın zırhı 19 civarı birşey oluyor.Skiller ile vurulan hasar bayağı bir artıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    support ve mana skill i
    13 yıl önce açıldı
    Full STR Force Bow
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazzLe

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

ççok az ad olmuyor mu

Valla şöyle söyleyeyim.Uzun kılıç 2pot 1 mana ile başlıyorum heroların taban hasarına göre 69 70 71 hasar ile başlıyorum.Düşün karşı adamın ortalama 40 zırhı olsa +%4 +19 ortalama 22 23 zırh siliyor ve adamın zırhı 19 civarı birşey oluyor.Skiller ile vurulan hasar bayağı bir artıyor.

Krepleri almakta sikinti yasamiyo musun? Ben alismisim full ad runle girmeye armor penetle zorlaniyorum krep kesmeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla main herom nasus ondan kalma bir alışkanlık var.Full cd+zırh rün ile giriyorum ona 57-60 ad ile oynuyorum sadece kule altı biraz sıkıntı yaşatıyor yoksa last hit de sıkıntı yaşamıyorum pek fazla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.