Şimdi Ara

Arnavutköy-Yenibosna Otobüsle Kaç Dakika Sürer?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İETT'nin sitesinde 36AY ile haftanın her günü ve saaati 42 dakika sürüyor gibi görünüyor fakat mesai saatlerinde ve haftasonu öğleden sonra trafik yoğunluğundan dolayı bu süre artacaktır diye düşünüyorum. Tabi otobüsün gittiği yolda trafik yoğunluğu düşük olabilir. Daha önce gitmedim. Haftada bir gün Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne gidip-gelmeyi düşünüyorum.

• Arnavutköy'de oturan veya giden yok herhalde.
  • Hocam yenibosna başakşehir seferini yapan araba bile 1 saat yol gidiyor Arnavutköy ki daha da yukarda ki bu da Ortalama trafik ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Hocam yenibosna başakşehir seferini yapan araba bile 1 saat yol gidiyor Arnavutköy ki daha da yukarda ki bu da Ortalama trafik ile

Teşekkürler. 36AY'nin fazla durağı yok gibi görünüyor ve dolaşmıyor haliyle. Ama şunu sormak isterim, Atatürk Bulvarı mesai saatlerinde yoğun oluyor mu?

42. durak Arnavutköy:
    www.yoltarifi.com
    36AY ARNAVUTKÖY - YENİBOSNA METRO saatleri, 36AY durakları, 36AY güzergah, İstanbul İETT 36AY güzergahı. İETT 36AY yol tarifi. 36AY ARNAVUTKÖY - YENİBOSNA METRO otobüsü
    http://www.yoltarifi.com/iett-36ay-hareket-saatleri-arnavutkoy-yenibosna-metro-istanbul-guzergahi--r

• Atatürk Bulvarı tam olarak neresi
    Edit;
    Sanırım başakşehir için diyorsun orası sanayi merkezi olması sebebiyle çok yoğun maalesef hocam. Her Saat sıkıntılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 17 Ocak 2015; 22:22:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aleyküm selam.

36AY'yi her yaz sık kullanırım. Arnavutköy-Yenibosna arasını hafta içi veya hafta sonu farketmiyor yoğun olmayan saatlerde 40 dk yoğun saatlerde de 50 dk'yı pek geçmez. Yoğunluğundan kastım trafik değil güzergahı pek trafikle işi olmayan bir güzergah olduğu için yoğunluğu genelde bazı duraklarda fazla insan inip biniyor onları beklemesi yoksa bunun dışında saati şaşmaz 40 ile 50 dk arası gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizanoi -- 18 Ocak 2015; 1:43:59 >
  • Teşekkür ederim. Pazartesi sabahı bir gidip geleceğim inşâallah. İETT'nin sitesinde 36AY ile 78B 100 dakikada gidip geliyor yazıyor. Demek ki Başakşehir'in içi yoğun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün gidip-geldim arkadaşlar. Yaklaşık bir saat sürdü. Hem de sabah 8:35'de kalkan 36AY ile bu kadar sürdü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.