Şimdi Ara

Arnold Schwarzenegger ve Uyku Tulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
9.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ünlü aktör Arnold Schwarzenegger, sosyal medya hesaplarından, meşhur bronz heykelinin önünde uyurken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve fotoğrafın altına "Zaman nasıl da değiştiriyor." diye not düştü. Fakat Arnold'un bunu yazmasının tek sebebi, gerçekten de yaşlanmış olması değildi.
    Kendisi Kaliforniya valisiyken, bu heykelin bulunduğu yerde bir otelin açılışını yapmıştı. Otel yetkilileri açılıştan sonra Arnold'a "İstediğiniz zaman gelebilir ve adınıza ayrılmış odada kalabilirsiniz." diye söz vermişlerdi. Arnold, valilik görevi bittikten sonra otele gitti ve otel yetkililerinden otelin tamamen dolu olduğu ve bu nedenle kendisine bir oda veremeyecekleri yanıtını aldı.
    İşte bir uyku tulumu ile bu heykelin önünde uyuduğu görülen Arnold'un anlatmak istediği şey bambaşkaydı: Mevki sahibi iken onu övenlerin, o mevkiden ayrıldıktan sonra sözlerini tutmadıkları mesajını vermek istiyordu Arnold. Evet, zaman değişti ve zaman nasıl da değiştirdi... Ne makamına ne sahip olduklarına ne gücüne ne de zekâna güveneceksin bu hayatta. Bunların hiçbirisi, sonsuza kadar seninle olmayacak çünkü..

Alıntı: Fb/ Yeraltı edebiyatı sayfası

Arnold Schwarzenegger ve Uyku Tulumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exellanss -- 5 Ekim 2017; 10:4:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazı size mi ait ? Oldukça akıcı. Saatlerce okurdum devamı olsaydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazi harbiden güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Yazı size mi ait ? Oldukça akıcı. Saatlerce okurdum devamı olsaydı.

Özür dilerim yazmayı unuttum Fb/Yeraltı edebiyatı sayfasına ait.

• Akıllı adam vesselam
    Otelin yaptığı da ayıp.
  • Arnold’u Arnold yapan Kaliforniya Valiliği değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel özetlemiş, tek fotoğrafla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyku tulumu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yalan dolan adamın parası yok sanki

• O adamın o oteli satın alacak parası var. Hatta satın almak istemezse kafası atarsa gelip yıkacak tankı da var Ama Arnold reise ayıp etmişler

• haberin doğru olduğunu düşünmüyorum, bunun altında kütahya porselen yazıyor.
  • Aslında bir yandan amerikan güreşini değerlendirse yine kapılar açılır bu adama.
  • bu adamın adı arnavut sivastanegezer değil miydi ya. ben öyle biliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

bu adamın adı arnavut sivastanegezer değil miydi ya. ben öyle biliyordum.

arnıld civardanegezer
  • populer konularda gördüm. Uyku tulumunda indirim var diye girdim gidiyorum.
  • Ya facebook sayfalarında veletlerin paylaştığı uydurma hikayelerden biri prim vermeyin şuna

Çok güzel diyorlar bir de

• Hepimiz arnold'uz.

• Beyler ben Kaliforniya Aile pansiyonunun sahibiyim.

Arnold beyin anlattiklari ne yazik ki dogrudur. Tabii bir kisim haric. Kendisi "otel dolu oldugu icin" demis fakat degil otelde sinek avliyoruz (Lanet olsun otelin kurdelesini kestigi gune). İşin dogrusu ise sirket politikamiz geregi islami otel oldugumuzdan dolayi sünnetsiz ve eşiyle gelmemiş misafirleri konuk edemiyoruz.

Arnold beyin getirdigi hanimla imam nikahini bizzat ben kildim geldigi gece amma ve lakin sunnet isini halledemedigimizden otelimize buyur edemedik.

Kamuya duyrulur.

Kaliforniya Aile Pansiyonu Yonetim Kurulu Tek Üye ve Baskani.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

bu adamın adı arnavut sivastanegezer değil miydi ya. ben öyle biliyordum.

Arnold Slazenger

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Beyler ben Kaliforniya Aile pansiyonunun sahibiyim.

Arnold beyin anlattiklari ne yazik ki dogrudur. Tabii bir kisim haric. Kendisi "otel dolu oldugu icin" demis fakat degil otelde sinek avliyoruz (Lanet olsun otelin kurdelesini kestigi gune). İşin dogrusu ise sirket politikamiz geregi islami otel oldugumuzdan dolayi sünnetsiz ve eşiyle gelmemiş misafirleri konuk edemiyoruz.

Arnold beyin getirdigi hanimla imam nikahini bizzat ben kildim geldigi gece amma ve lakin sunnet isini halledemedigimizden otelimize buyur edemedik.

Kamuya duyrulur.

Kaliforniya Aile Pansiyonu Yonetim Kurulu Tek Üye ve Baskani.

aylecenek gulduk
  • yanlış haber, bizim türklerde zayıf ingilizceleri yüzünden araştırma yapamayıp bu uydurma haberi çevirip yayınlamışlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.