Şimdi Ara

Arnold Schwarzenegger ve Uyku Tulumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
9.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynaya baktığımda kendimi mok gibi hissediyorum diyordu bi ara, bu adamda ciddi anlamda yaşlılık kompleksi var hatta bana göre hastalık derecesine gelmiş.
  • 9gag
  • Otel sahibi hakikatli insanmış çünkü gerçekten otel dolu olduğu için. Yoksa kim istemez dünyaca ünlü bir aktörün kendi otelinde kalmasını böyle bir reklam kaynağını kimse geri çevirmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arnolda otel dolu diyedek otel yok dünyada .Yalan haber dağılın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb

• Hiç bir otel tam dolu olamaz bu bir. Terminatöre kimse ayak yapamaz buda iki.. Ben sana vali olamazsın demedim, adam olamazsın dedim buda üç..
  • işiniz gücünüz mü yok ?
  • Cok dogru bir hareket adam hakli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıssadan hisse , ye kürküm ye
  • Arnold her alanda başarılı sinemadan tut iş hayatına kadar spora kadar boylesı zor gelır.
  • Sylvester Stallone ile ermeni soykırımını savunan, Türk düşmanı iki hıyardır bunlar. Bence yaptığı da beleşçilik alamayınca kötüleme durumudur.

• Çok güzel konularla karşı karşıyayız. Yakında biri çıkıp "evlenecek kadın arıyorum" diye başlık açmalı, hatta evlilik hakkında bir bölüm oluşturulmalı, ayrıca ekstradan sörvayvır sekmeside olmalı, bakın o zaman forum nasıl canlanıyor. forum.dedikoduvebos.haber.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 7 Ekim 2017; 15:28:53 >
  • Bizim fakirhaneye gelsin
    Bi baş soğan kırar, kurufasulya yeriz
  • Bas baya belli şop olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danke34

haberin doğru olduğunu düşünmüyorum, bunun altında kütahya porselen yazıyor.

E ben bunu Kütahya'da çektim zaten. Bunda birşey yok?

• Ben Arnold'un yerinde olsam "I'M BACK" diyip ayrılırdım otelden
  • quote:

Orijinalden alıntı: selowan

populer konularda gördüm. Uyku tulumunda indirim var diye girdim gidiyorum.

Hahahahahhaha aynen ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oda yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi climanjero -- 7 Ekim 2017; 21:11:4 >
  • Bana söz vermişlerdi deyip otele gidip oda istemek tam anlamıyla yüzsüzlüktür, kaypaklıktır, işgüzarlıktır. Rüşvet gibi bir şeydir. Ama neyseki otel bu yanlışa uymamış...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.