Şimdi Ara

Arog recep ivedik' in rekorunu kıramayacak (bence)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim iddaam bu bi sorun niye kıramayacak diye hemen açıklayayım

sinemalar kan ağlıyor diye bir haber vardı geçen gün sinemalara izleyici gelmiyormuş ben teşhisi koydum sebebi turkcell in kampanyasının bitmiş olması gençturkcell bir bilet alana ikincisi bedava kampanyası recep ivedik te patlama yarattı herkes çifter çifter gitti ama kampanya artık bitti zaten bittikten 2 ay sonra sinema salonu işletenler gazetlere kan ağlıyoruz diyecek kadar köt hale geldi

ortalama bir bilet 9 lira dersek bu ülke şartlarında 9 lira bielt parasıyla bu arog recep ivedik' in rekorunu kıramaz

• Bencede zor kırar.Ama turkcell le bi alakası var mı bilmiyorum.
  • Dediğine kesinlikle katılıyorum. Bundan 1 buçuk sene önceye kadar çok sinemya giden biri değildim. O dönem babam ve oğlum, Karayip korsanları 3 ve daha nice iyi filmler geldiydi. Sinemeya sırf bu kampanyann gazıyla 1-2 hafta içinde baya bir filme gitmiştik. Eğer turkcell kampanyayı geri getirmez ise dediğin gibi geçemez. Ama getirirse 4 buçuk milyondan aşağı izleyen olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidoma -- 3 Ekim 2008; 1:42:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpernbugra

Bencede zor kırar.Ama turkcell le bi alakası var mı bilmiyorum.

%100 var sırf kampanya var diye gitmiştim
  • Ya filmindeki öğelerden değilde, nedense benim Recep İvedikê bir gıcıklığım var.Ama gerçketen, o kampanya yüzünden çoğu kişi ilk kez sinemaya gitmiş :P
  • Rekoru kıramaya bilir sonuçta ülkemizde krolar çok seviliyo ama şu bi gerçekki ivedike göre çok daha komik ve kaliteli bir film olcak
    Fragman
  • Kırar sadece meraktan gidicek millet

Ama ivedik'e izlemek için gitti herkez . Birbirine tavsiye ederek gitti bütün millet

Arog 'a Merak için gidicekler sadece ve gene beğenilmicek!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OKAN BAYÜLGEN'İN BOYU KAÇ?!?!?!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@TM@

Kırar sadece meraktan gidicek millet

Ama ivedik'e izlemek için gitti herkez . Birbirine tavsiye ederek gitti bütün millet

Arog 'a Merak için gidicekler sadece ve gene beğenilmicek!!

Gora yi begenmeyen kac kişi vardi ki gene diyorsun? İvedik ile gorayi karşilaştiranlarda var onlarada şaşiyorum tabii ama ne demişler "Zevk zevk zevk meselesi"...
  • Ben varım yetmezmi

Cem yılmazdan beklenenin çok altında filmleri herkes hayal kırıklına uğradı iki filminde de ! görüş meselesi dediğin gibi zevk ...!
  • ulan şu recep ivedikin neresini beğeniyorsunuz anlamıyorum filmde konu yok ya konu sanki 3 günde çekilmiş gibi arog gora kadar ses getiricektir bence.
  • Çok doğru noktaya parmak basmışsın film bayrama denk geliyor sanırım ve eğer kampanya olursa kırar
  • gora dan insanların beklentisi çoktu daha doğrusu stand up şov gibi bekliyorlardı cem yılmaz dakka başı espri yapıcak herkes yıkılacak, bu yüzden de beklentileri karşılamadı ama film iyi miydi belki de bu zamana kadar yapılan bu tarz komedi filmlerinden en iyisiydi, recep ivedik in rekorunda da kampanyalar falan etkilidir doğrudur ama önemli olanın rekor olduğunu düşünmüyorum, açıkçası şu zamana kadar sinemada izlediğiniz en iyi yerli film diye hangi Türk vatandaşına sorsanız en boş beleş adamlar hariç kimse recep ivedik demez
  • bencede rekor çok önemli değil ama şahan gökbakar bayaa ciddiye alıyormuş demek ki böyle bi yorum yapmış;

quote:

Öte yandan Şahan Gökbakar, "A.R.O.G"un "Recep İvedik"in rekorunu geçmesi halinde neler hissedeceği konusunda ilginç bir açıklama yaptı: “Recep İvedik'i geçtiklerinde bir delirme anı ya da buhran yaşamam. Rekoru geri almak için kolları sıvarım.”

Kaynak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

gora dan insanların beklentisi çoktu daha doğrusu stand up şov gibi bekliyorlardı cem yılmaz dakka başı espri yapıcak herkes yıkılacak, bu yüzden de beklentileri karşılamadı ama film iyi miydi belki de bu zamana kadar yapılan bu tarz komedi filmlerinden en iyisiydi, recep ivedik in rekorunda da kampanyalar falan etkilidir doğrudur ama önemli olanın rekor olduğunu düşünmüyorum, açıkçası şu zamana kadar sinemada izlediğiniz en iyi yerli film diye hangi Türk vatandaşına sorsanız en boş beleş adamlar hariç kimse recep ivedik demez

Arkadaşım cümlelerine dikkat et bence zevk meselesi bu atıyorum ben halk müziği severim sen rock gibi bişey boş beleş adamlar gider diyerek insanları aşşağılamaya hakkın yok bence düzelt lütfen o cümleni..

• Yok be!Daha neler adamim?O da beni bos beles sanmasin.Oldu ki rasgeldi,bana bir kösede bakarken ufuklara dalmasin.Seytana taklalar atmasin.Katlanip geri dönebilir ona yine yazik olmasin.
  • quote:

Arkadaşım cümlelerine dikkat et bence zevk meselesi bu atıyorum ben halk müziği severim sen rock gibi bişey boş beleş adamlar gider diyerek insanları aşşağılamaya hakkın yok bence düzelt lütfen o cümleni..

lafı doğru anlayın

boş beleş adam gider demedim boş beleş adam izlediğim en iyi yerli film der dedim, ben de gittim recep ivedik e ben de beğendim hatta birkaç kez de bilgisayarda izledim, ama hiçbir şekilde recep ivedik filmi en başarılı yerli film olamaz, yani fimin başarısı izleyici sayısına göre ölçülemez benim dediğim bu
  • Gora recev ivebilmemneden daha kaliteli bir yapımdı bence. Pek türk filmi-dizisi izlemem ama gülerek seyrederim hala.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

lafı doğru anlayın

boş beleş adam gider demedim boş beleş adam izlediğim en iyi yerli film der dedim, ben de gittim recep ivedik e ben de beğendim hatta birkaç kez de bilgisayarda izledim, ama hiçbir şekilde recep ivedik filmi en başarılı yerli film olamaz, yani fimin başarısı izleyici sayısına göre ölçülemez benim dediğim bu

pardon

• ben ivedik i çok beğenmemiştim çünkü o eski hali gibi diildi tadında bırakmadı ama nedense merak ediyorum arog u
  • eskiden 5 ytlye gierdik bir filme
    şimdi 7 ytlye gidiyoruz
    buna niye zam geliyor kardeşim?!!!
    ama gidiceğim 4 film var(arog-recep2-k9 ajanlı bi film vardı-saw V)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.