Adamlar 2 gol atmış daa ne olsun. Adamlar ManU'yla oynadı siz Liverpool'la. Adamlar Premier Lig'de yedi siz ŞL'de. Adamlar 10 kişi kaldı... Yedek kadro...
Uzaaar gider.
Top yuvarlaktir diye bosuna dememisler, her takim yeri gelir kotu gununde yakalanir birilerinden fark yer...
bir keresinde NANI ye , ben 1600 mac yaptim vs vs gevezelik yapiyordu... 1600 mac yapmis ama bu mac sanirim ona 1600 unden daha agir gelmistir, ve umarim bir ders vermistir. sizi de Championship e gondersinler o zaman... haydi yallah.
quote:
Orijinalden alıntı: Cristiano Lucarelli
Muhtemel Rakip Takım Savunmaları:
Adamlar 2 gol atmış daa ne olsun. Adamlar ManU'yla oynadı siz Liverpool'la. Adamlar Premier Lig'de yedi siz ŞL'de. Adamlar 10 kişi kaldı... Yedek kadro...
Uzaaar gider.
E boşa dememişler hocam, "mazeret g.t gibidir, büyük küçük herkes de bulunur" diye.
tamam biz liverpool dan 8 yedik ama, aynı liverpool'u 2-1 yendik, örneğin biz 0 çeksek o zaman bir teknik direktör böyle bir açıklama yapabilir ama sonuca bakarsak liverpool bizden üç puan aldi, bizde liverpooldan üç puan aldık
Morinyoyu pek sevmem ama bu fransiz ezigi wenger icin soyledigi cok guzel bi sozu var, " cocuk buyutmekten hic bir zaman sampiyon olamayacak". Kendisini salak soylemlerle tatmin etmeye calisan bu zat-i muhteremi, alex ferguson ve ekibi, bi on yil agzini bile actirmayacak kadar etti. Hayirli isler wenger.
o zaman benitez bile, açıklamayı tam hatırlamıyorum ama "onlar evinde bizden 3 puan aldı, biz evimizde onlardan 3 puan aldık, büyütücek birşey yok" tarzında bir açıklama yapmıştı, buna noldu anlamadım ki
Arsenal'i "Ti"ye almakta hakliyiz ama bizim 8 yedigimiz mactaki durumumuzla Arsenal'in Man Utd. karsisindaki durumu kiyas bile kabul etmez.
Eger macin vidosundan golleri cikarip kalan kismini izlesek, yada maci hic izlemeden asagidaki istatistikleri inceleyip mac nasil bitmistir diye sorsak 1 kisi bile farkli skor tahmini yapmaz, hatta 3'ten yukari gol bile zor denir.
Stoke macina pankart dusunecegimize, D.Kiev'den benzer hezimetle donmemek icin dua etsek yeridir
"istatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ama asıl görülmesi gerekeni göstermez" A. Ferguson
quote:
Orijinalden alıntı: bravoecho
Arsenal'i "Ti"ye almakta hakliyiz ama bizim 8 yedigimiz mactaki durumumuzla Arsenal'in Man Utd. karsisindaki durumu kiyas bile kabul etmez.
Eger macin vidosundan golleri cikarip kalan kismini izlesek, yada maci hic izlemeden asagidaki istatistikleri inceleyip mac nasil bitmistir diye sorsak 1 kisi bile farkli skor tahmini yapmaz, hatta 3'ten yukari gol bile zor denir.
Stoke macina pankart dusunecegimize, D.Kiev'den benzer hezimetle donmemek icin dua etsek yeridir
Tabloyu paintte yapmışlar galiba
Ve yıllar sonra beklenen eşleşme yaşandı. Beşiktaşın 5.Turda rakibi Arsene Wenger
quote:
Orijinalden alıntı: desert101
Ve yıllar sonra beklenen eşleşme yaşandı. Beşiktaşın 5.Turda rakibi Arsene Wenger
ben de eski mesaj olduğunu anlamadım. bakıyorum stoke maçı nedir, hazırlık maçımız mı var Arsenal maçı öncesi diye
Bence daha fazla uzatmayın
İlk maçta üzgünüm ama BJK gol atamaz ve en az 2 yer. Tahminim 0-3. Bu bir realite BJK'nin bu realiteyi görüp Avrupa Ligi için mantıklı bir kadro kurması gerek.
İlk maçta üzgünüm ama BJK gol atamaz ve en az 2 yer. Tahminim 0-3. Bu bir realite BJK'nin bu realiteyi görüp Avrupa Ligi için mantıklı bir kadro kurması gerek.
Sen buralara gelir miydin
quote:
Orijinalden alıntı: D.
quote:
Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi
Sen buralara gelir miydin
Arada bakıyorum hocam bizim takımlarımıza da :) Bu arada iki senedir Arsenal evimize geliyor bu fırsatı kaçırmamak lazım.
%95 eleneceğiz ama ilk maçta şunları yenelim de Wenger görsün Beşiktaş'ı.