Wenger, Platini'nin, İngiltere, İtalya ve İspanya gibi ülkelerden daha az takım alınmasına ilişkin kararını doğru bulmadığını belirterek, "Platini'yi anlıyorum. Amacı Şampiyonlar Ligi'ni tüm Avrupa'ya yaymak ama bu karar, maçların bazılarını anlamsız hale getirecek. Geçtiğimiz günlerde Slavia Prag'ı 7-0 yendik. Liverpool da Beşiktaş'ı 8-0 mağlup etti. Güçsüz takımlara şans verilirse, Şampiyonlar Ligi'nin ne bir anlamı ne de bir önemi kalır." dedi.
Sözlerine devam eden Wenger, "Ben maraton koşucusuyum ve dinlenmek istemiyorum." derken güçsüz ekiplerin şampiyonada yer almasının, kendileri için sadece bir mola olduğunu belirtti.
---
Bugün günlerden 28 Ağustos Pazar 2011
Manchster United , Arsenali kendi sahasında bozguna uğrattı diğer bir deyimle ezdi geçti.
Her takımın elbet ki kötü günleri olmuştur, olacaktırda elbet Wenger Hoca'ya selam olsun bizden.
Kalecinin piskolojisi bozulmuş, Hakan arıkan tarafından rehabilite edilmesi lazım.
bu gibi durumlar için de atalarımız bişiler demiş.allahın sopası yok...
bununla alakalı söylenecek çooook atasözü var, herkes aklına geleni yasın işte :D keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.
arsenal bu sezon ezikleri oynayacak bundan adım gibi eminim, nasri ve fabregas bu takım için ne kadar değerliymiş görecekler. CL de göreceğiz daha kendilerini =)
Hakan Arıkan'ın Arsenal ile transfer görüşmelerine başladığı borsaya bildirildi.
Stoke City maçında güzel bir pankartla gönderme yapılır bu duruma.
Arsenal taraftarından İngiltere FF 'na çağrı: "Düşürün bizi"
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
quote:
Orijinalden alıntı: Hadron
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
O maçtan sonra bize lafları söyledi ya,acımıyorum bu haline.
futbol dünyasının en büyük sübyancısı wenger'in madara oluşu. takımı bebeye şebeye bu derece emanet edersen olacağı budur. evet gençlik iyidir ama bu kadar da değil.
boyle sacma bi yorum olamaz ztn gucluysen gruptan cikarsin ilerlersin sanane diger takimlardan.
sanki ssampiyonlar ligini aliyolar her sene yoruma bak.
manchester maçı konusunda da yazmışıtım ben bu konuyu. biz de 8 yedik de o liverpool du.aramızda klasman farkı vardı yani.ama bunlar manuyu şampiyonlukta rakip olarak görüyodu. futbolcularına üzüldüm ama o wenger karaktersizine müstahak. thanks a lot Sir. birde bu rooney cidden büyük oyuncu.üzerine takım kurulacak cinsten.aman reale falan gitmesin.cr7 gitti de noldu anca gol atıyo.messi varken gitmicekti oraya.
aynı mesjı iki kere atmışım.değiştirilmiyo da.
Bizim yenilginin sebebi sadece kötü günde yakalanmamız ve Hakan gibi oyuncularımızın saçmalıkları değildi, maçın 3 gün öncesindeki olaylı Fb maçı, paf takımı ile çıkacağız vs. gibi durumlardan da takımda moral motivasyon kalmamıştı.Liverpool'un grupta 3 maç sonunda 1 puanı vardı, geldi bize patladı.Her şey üst üste geldi yani.
Arsene Wenger hakettiğini buldu sonunda, beter olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: __LP__
Gün gelir devran döner horoz domalır tavuk gömer.
quote:
Orijinalden alıntı: khan_1903
Bizim yenilginin sebebi sadece kötü günde yakalanmamız ve Hakan gibi oyuncularımızın saçmalıkları değildi, maçın 3 gün öncesindeki olaylı Fb maçı, paf takımı ile çıkacağız vs. gibi durumlardan da takımda moral motivasyon kalmamıştı.Liverpool'un grupta 3 maç sonunda 1 puanı vardı, geldi bize patladı.Her şey üst üste geldi yani.
Arsene Wenger hakettiğini buldu sonunda, beter olsun.
Etme bulma dünyası.
Ya istifa et, yada biz bu lige yakışmıyoruz de.. Fransız eziği..
Gönderme yapılası bir olay :)
Stoke maçına pankart hazırlanması çok iyi bir fikir bence.Rezil edilir bir kez daha.