Bence Elmander en az Baros kadar iyi bir forvet ama tek forvet oynayamaz diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: jelmander
Nasıl Kadro?
Aynen,yedeklerle yazarsak
bu adam zaten duyumcu falan değil. arada kulağına gelen bir şey olursa söylüyor. twitterdan takip edenler bilir. çok iyi bir galatasaraylı genel anlamda.
TT Arenada Gs formalı görmeden inanmam
Nasıl kadro?
Bence sabri orta sahada daha iyi oynuyor eger eboue geldiyse bence takim epey toparlanir savunma ve ortasaha bakimindan arshavin gelirse 3-4 sezon götürür bizim sol tarafi. Benim düsüncem bu sezon hayli hayli yeter bu kadro fb de düstü zaten bjk ve ts kaliyor ama tsnin durumu bence bu sene pek iyi degil. Seneye sampiyon olursak ve sampiyonlar ligine kalirsak gelecek oyunculari düsünemiyorum heralde 3 gömlek üstün bir takim izleriz ozaman! Yabancilar konusunda
quote:
Orijinalden alıntı: ghostriderx
Nasıl kadro?
bence güzel ama defansta sıkıntı falan yaşamayalım ? ft zaten 2 forvet lüks olur demişti orta sahayı biraz kalabalık yapıcak
Drogbayı hava alanında gördüm Türkiyeye geliyor diyen bu değilmiydi
Düzeltme : Kısa sürede açıklanmasını bekliyoruz Eboue, Arshavin'in...
Hadi hayırlısı
bugün veya yarın açıklanacakmışş....
quote:
Orijinalden alıntı: gsgökhan1986
Bence sabri orta sahada daha iyi oynuyor eger eboue geldiyse bence takim epey toparlanir savunma ve ortasaha bakimindan arshavin gelirse 3-4 sezon götürür bizim sol tarafi. Benim düsüncem bu sezon hayli hayli yeter bu kadro fb de düstü zaten bjk ve ts kaliyor ama tsnin durumu bence bu sene pek iyi degil. Seneye sampiyon olursak ve sampiyonlar ligine kalirsak gelecek oyunculari düsünemiyorum heralde 3 gömlek üstün bir takim izleriz ozaman! Yabancilar konusunda
trabzon banada toparlanamaz gibi geliyor bu sene tek rakip beşiktaş onlarda yeni td,şike olayları falan derken aradan çekilseler bari
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Drogbayı hava alanında gördüm Türkiyeye geliyor diyen bu değilmiydi
Hayır Drogba konusunda hiçbir zaman kesin konuşmadı
Twitter ASY1905:''Andrey Arshavin Galatasarayımızla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.Hayırlı olsun...''
Bu oyuncuların alınması şart.. Ama ben yedek oyuncualara da çok takarım.. Yiğit'in geleceğini söylüyorlar ama oldu ki gelmedi diyelim o zaman çok kötü olur.. Sağ tarafta da yedek olarak Aydın var zaten, o durum da kötü..
İyi bir takımın yedek kulübesi de iyi olmalı.
Benim Kaynağıma inanmıyorum sallıyo ama o da geliyo diyo hatta ispatı vardı bu sefer geçenlerde Arshavin menajeriyle istanbulda resimi vardı
kaliteli türk oyuncu almamız lazım gurbetçi özellikle
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
quote:
trabzon banada toparlanamaz gibi geliyor bu sene tek rakip beşiktaş onlarda yeni td,şike olayları falan derken aradan çekilseler bari
Hocam bjk büyük takim belki 4-5 mac sike olaylari nedeniyle kaybederler ama daha büyük sorun eger bjk düsmesse belki eksi puan alabilirler buda onlarin hem sampiyonluk sansini bitirir hemde futbolcularin inanci kirilir onlar icin kötü olur bizim icinde bence futbol adina kayip olur ama ts bence bu sene birsey cikmaz belki gaziantep bursa zorlar fb düserse tabi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
quote:
Hocam bjk büyük takim belki 4-5 mac sike olaylari nedeniyle kaybederler ama daha büyük sorun eger bjk düsmesse belki eksi puan alabilirler buda onlarin hem sampiyonluk sansini bitirir hemde futbolcularin inanci kirilir onlar icin kötü olur bizim icinde bence futbol adina kayip olur ama ts bence bu sene birsey cikmaz belki gaziantep bursa zorlar fb düserse tabi
fb düşecek düşmesse çüş yani hadi düşmedi baya bir eksi puanla başlayacaklar garanti. hiçbirşey olmaması gibi birşey söz konusu değil. ayrıca fener toparlanamaz herkes dağılıcak gibi geliyor takımdan hergün başkası hakkında transfer haberleri çıkıyor niang guiza lugano vs . bursaspor da bangurayı almış adam 15 maçta 15 gol atmış golleri izlemek lazım bal mı yoksa hakkını vererek mi atmış.