quote:Orijinalden alıntı: Turquia bu FTW1905 in tuttura orani kac 50-50 miydi? ciddi soruyorum. Adamın kesin dediği her oyuncu geldi. İngiltere'de yaşıyor zaten kendisi hayırlı olsun diyorum bende
bu adama bende güveniyorum ki twitter'dan arasıra yazıyorum cevap veriyor oda ebue ve arshavin kesin diyorsa kesindir.
quote:Orijinalden alıntı: TheDarkElf Resmi sitede açıklanmadığı sürece inanmayınız. bence resmi sitede açıklandımı inanmayın açıklanan gelmiyor
Uzun zamandır takip ediyorumda geçenlerde son kez transfer haberi açıklayacağım demişti oda buydu heralde.
quote:Orijinalden alıntı: jelmander Nasıl Kadro? sene içinde baros sakatlanır sadece elmandere kalırız arshavinin yedeği aydın kazımın yedeği yok bu takım biraz zor yürür
quote:Orijinalden alıntı: benimdebirpüskevitimolsa quote:Orijinalden alıntı: jelmander Nasıl Kadro? sene içinde baros sakatlanır sadece elmandere kalırız arshavinin yedeği aydın kazımın yedeği yok bu takım biraz zor yürür Belki pino kalır.Yiğit gökoğlan ve Mervan çelik in isimleri geçiyor.
quote:Orijinalden alıntı: jelmander Nasıl Kadro? Yaratıcılık 0 ama sende haklısın bu ülkede yabancı sınırlaması diye aptal bir kural var
quote:Orijinalden alıntı: jelmander quote:Orijinalden alıntı: benimdebirpüskevitimolsa quote:Orijinalden alıntı: jelmander Nasıl Kadro? sene içinde baros sakatlanır sadece elmandere kalırız arshavinin yedeği aydın kazımın yedeği yok bu takım biraz zor yürür Belki pino kalır.Yiğit gökoğlan ve Mervan çelik in isimleri geçiyor. bir gelsinlerde düşünürüz