Bence sabri orta sahada daha iyi oynuyor eger eboue geldiyse bence takim epey toparlanir savunma ve ortasaha bakimindan arshavin gelirse 3-4 sezon götürür bizim sol tarafi. Benim düsüncem bu sezon hayli hayli yeter bu kadro fb de düstü zaten bjk ve ts kaliyor ama tsnin durumu bence bu sene pek iyi degil. Seneye sampiyon olursak ve sampiyonlar ligine kalirsak gelecek oyunculari düsünemiyorum heralde 3 gömlek üstün bir takim izleriz ozaman! Yabancilar konusunda
trabzon banada toparlanamaz gibi geliyor bu sene tek rakip beşiktaş onlarda yeni td,şike olayları falan derken aradan çekilseler bari
hocam beşiktaş da aradan çekilirse rekabet ortamı falan kalmazsa izlediğimiz futboldan zevk mevk alamayız.Tamam şampiyon olmak istiyoruz falan ama etrafta rakip falan yoksa, şampiyon olduğumuz vakit; "ne derece başarıyla şampiyon olmuş oluruz?" onu düşünmek lazım. İyi bir futbol izlemek daha zevkli olacaktır. Takım güzel oynasın, maçları izlenebilir kılsın, başarılı olsun.. Bunlar için rakiplere her zaman ihtiyaç vardır yani.
Beşiktaşın laneti bugün bizim üzerimizde galiba ama biz daha almadık. Arshavin sakatlandi sirbistan'a karsi , 30'uncu dakikada cikti ! diyorlar millet aslı varmıdır.
Beyler yolda kaza geçirmişler..
quote:
Orijinalden alıntı: grafiker
Beşiktaşın laneti bugün bizim üzerimizde galiba ama biz daha almadık. Arshavin sakatlandi sirbistan'a karsi , 30'uncu dakikada cikti ! diyorlar millet aslı varmıdır.
İnş. önemli birşeyi yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: De-Niro
Beyler yolda kaza geçirmişler..
Eboue'nin vuuv değişi süperdi.
Beyler bu arada ses seda yok hala.
Arkadaşlar ftw1905'e güveniyorum ama twitter karıştı bazıları reyes forlan geliyor diyor bazıları arshavin eboue geliyor diyor.İnş. Eboue ve Arshavin gelir.
Ftw1905 kaynağına güveniyor bana söylenen eboue ve arshavin kesin bizde diyor.
İşte Arshavin'in sakatlandığı an...
Stancu ve Pino yollanmamalı bence adam kalmıyor o zaman kanatta oynayacak.
tribundergi Tribun Dergi Arshavin: Daha önce de söyledim ve yine tekrarlıyorum; bu sezon Arsenal'de olacağım. Kırmızı beyazlı formayı giymeyi sürdüreceğim.
tribundergi Tribun Dergi Arshavin: Anzhi'den teklif almadım ve hiçbir kulüple de temasa geçmedim. Bir gün Rusya'ya geri dönme kararı alırsam Zenit ilk tercihim olur
Dağılabilirsiniz.
İnşallah doğrudur. Arshavin harika olur bizim takıma.
tribundergi Tribun Dergi Arshavin: Daha önce de söyledim ve yine tekrarlıyorum; bu sezon Arsenal'de olacağım. Kırmızı beyazlı formayı giymeyi sürdüreceğim.
tribundergi Tribun Dergi Arshavin: Anzhi'den teklif almadım ve hiçbir kulüple de temasa geçmedim. Bir gün Rusya'ya geri dönme kararı alırsam Zenit ilk tercihim olur
Dağılabilirsiniz.
Daha dün A.Madrid başkanı Arda için ilgilenmiyoruz demedi mi ? Arshavin'de kalıyorum demiş...