Şimdi Ara

[ARŞİV] //// AGE OF MYTHOLOGY DH \\\\ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
31.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç mi bilgisi olan yok şuan oynayabileceğim tek oyun yardımcı olun lütfen
  • güncel 2012 ağıdır

Ağ adı:Aom-110
    şifre:123
  • Arkadaşlar delircem kimse oynamıyor mu ağlara bakıyorum 1 2 kişi var cevap veren yok diğer yarısıda dolu yeni açıyorum ageofzamanı123 şifre 123 hadi çabuk gelin oynayalım : )Yada sizin ağınız varsa söyleyin lütfen!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus123 -- 19 Mayıs 2012; 14:03:10 >
  • Hayla oynayan var mı ? varsa PM atabilir
  • ben hala oynuyorum Konu Güncell
    Ama Ağlar dolu alın size adam gibi ağ

Aom-12
    123
  • Bizde birkaç arkadaş ile hala oynuyoruz.Gayet güzel çok eski olmasına rağmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndiriyorum.
  • gameranger programını yükleyin(invite code u boş bırakın) en az 30 türk açık oluyo günder ortalama ayda 100 ü geçiyo girenler. yabancılarla beraber anlık 500 ü geçiyo çevirmiçi kişi sayısı. nickim EFES_FREESTYLER. friends penceresinden ekleyin.
  • DH-AOM şifre:123 hamachi ağı.
  • bu akşam oynayalım
  • arkadaşlar yapamadık ya
  • Beyler Hamachi Ağı DH-AgeOfMyt Şifre:123 Acemiyim Oynarız...
  • Hamachiyle neden uğralıyorsunuz, gameranger'la oynayın gitsin. Bol bol yabancı da var; lag, donma tarzı sorunlar da olmuyor.
  • Pek guncel degil ama belki bir hayirli insan cikip da yardimci olur bana Ben bilgisayarim xp iken bol bol oynuyordum ama win7'ye yuklemeyi bir turlu beceremedim. %95'e gelince takiliyor indirme. Simdi win8'im var ama yuklemeyi denemedim acaba xp uyumluluk modunda acsam oyunun setup'ini olur mu ya da bir yontemi var midir? Ek olarak oynamak isteyen herkes pm atabilir. Ozellikle custom map'lerden forest escape favorimdir. İyi forumlar.

• ağ adı : aomcularr (2 r var)
    şifre : 123

herkezi bekliyorum
  • hamachi devri artık kapandı. gameranger ile oyuncu bulma sorunuda olmuyor. dünyanın heryerinden binlerce oyuncu var. herkese tavsiye ederim.
    www.gameranger.com
    bu adresten ufak bir clientini kuruyorsunuz gerisi zaten basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

hamachi devri artık kapandı. gameranger ile oyuncu bulma sorunuda olmuyor. dünyanın heryerinden binlerce oyuncu var. herkese tavsiye ederim.
    www.gameranger.com
    bu adresten ufak bir clientini kuruyorsunuz gerisi zaten basit.

eyvallah hocam teşekküler
  • güncel 2016 hamachi agı

Ad: AomTR
    Şifre 123

forumdan mesaj atabilirsiniz konuşmak için
  • konu sık sık hortladığı için konuyu genel bir konu şeklinde düzenledim. oyun steam ve game ranger üzerinden sorunsuz oynanılabilir. indirimlerde oldukça ucuza satılıyor.
  • Yeni DLC'den tanrı tanıtımları yapılıyor, şuradan incelenebilir.

http://forum.strategyturk.com/konu-age-of-mythology-tale-of-the-dragon-tanri-tanitimlari-arsivi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.