Şimdi Ara

Arşiv'den Çıkan PS3 Broşürü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
3
Favori
15.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modele pakete göre değişmekle birlikge 750 tl gibi rakamlardaydı. Kendim aldım oradan biliyorum.
    Asgari ücrette o civardaydı.
    Bir araba parası sayılırı:) 10 bine eli yüzü düzgün araba alınıyordu. 20 bin üstü zaten sıfır araç fiyatları başlıyordu.

Şimdi direk asgari ücret konsol fiyatıyla günümüzü karşılaştırmak isteyenler olacaktır.
    O işler öyle değil işte.

O zaman kol orjinali 80 tl idi.
    Oyunlar gene pahalıydı ama oyun çok rahat elden çıkartılıyordu. online beleşti.
    Dürüm 6 lira civarındaydı
    Bira sanırım 2-3 tl arasıydı.
    Winston 4 tl marlboro 5 tl idi.
    Tütün içen çok çok nadirdi.

Bozukluklarla genelde bira dürüm sigara bile alınabiliyordu.
    Kağıt para büyük olaydı:) gerçekten bozdurulmuyordu.
    Tekstil kılık kıyafet günümüzle aynıydı alım gücünde.
    Ama şuan gerçekten kalite çok çok kötü durumda giyim kuşam malzemeleri aşırı dandik. En baba markanın malzemesi bile dandik.
    1. Sınıf malzeme kalmadı neredeyse.

Şimdi oyun oynayanları i, araba test videolarını izleyen bir nesil var üzücü.
    Gençler uyuşturucu batağında. Sigaradan çok uyuşturucu var ellerinde.

Kısaca durum boktan beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safahh -- 29 Eylül 2021; 0:55:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok iyi arsiv.Ancak fat kada butun dunyada oldugu gibi Turkiyede de baya pahaliymis.

Yanlis hatirlamiyorsam bi ara kipada super s kasa ps3 ler 600 tl falandi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • o zamanlarda da bunlara gücümüz yetmiyordu benim için değişen bi durum yok Arşiv'den Çıkan PS3 Broşürü 

• Patron biziz. Herşey eskisinden çok daha güzel olabilir. Uyanalım yeter !

• carrefour yılbaşı indirimlerinde 500 gb super slim modelin 500 liraya satıldığını dün gibi hatırlıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2007'de öğrenciyken 3 ayda bir yatan 133 TL devlet bursum sayesinde ve üstüne harçlığımdan katarak PS2 + 2 orjinal kol + 8mb hafıza kartı almıştım. Toplam 270 lira verdiğimi hatırlıyorum ve sıfır üründü. Şimdi hala duruyor bende ve arada girip takılıyorum biraz.

Şimdi hangi öğrenci burs parasının üstüne harçlığını koyup PS5'i geçtim PS4 alabiliyor? Belki zorlasan PS3 anca alıyorsun.

• Ne desek boş. Herkes uyuşmuş.

• Arşiv'den Çıkan PS3 Broşürü

2016 11 AYI FOTO TARAFIMDAN ÇEKİLMİŞTİR

• Değişen bir şey yok yine asgari ücretin 3 katı.
    O zamanlar da ekonomi iyi değildi .
    O kadar geriye gitmeye gerek yok .Bizim ekonomi 2012-2016 arası fena değildi 2016 dan sonra tepe taklak düştük.
    Herşey inanılmaz pahalandı 2 katı 3 katı .
    2006 da 1,50 olan dolar 2016 sonuna kadar 3 bile değildir 10 yılda çok az artmıştı .4 yıldaki artış ise ortada
    Yukardaki arkadaşın paylaştığı fiyat 2016 yılı o zaman asgari ücret 1200 tl civarıydı . Ps ise 1700 tl en iyi dönem budur herhalde.

• bu şahlandığımızın resmidir.

verdiler yetkiyi, görüdük ....

tepkiyi....

• Asgari ile karşılaştırılıyor da , eskiden asgari alan kişi çok azdı, şimdi çalışanların %50 si neredeyse. Orta kesim yok oldu.

• 2009 yılında üniye başlarken para biriktirmiştim PS3 için, tam alacağım dönem Fanta nın katıldığımın bile farkında olmadığım saçma bir çekilişinde büyük ödül 1 adet PS3 + Killzone 2 oyunuydu ve bana çıkmıştı:) Teslim almam 1 ay sürmüştü resmen ama para bana kaldı, bedava ps3 Arşiv'den Çıkan PS3 Broşürü 

• quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Ne için sorduğumu bilmeden kaba organını beynin gibi kullanıp yazma bundan sonra tamam.

Alıntıları Göster

YANLIŞ

2008 de asgari ücret 500 tl

ps3 1048 tl

• 2008 yılında Türkiye'ye gelen ilk partilerden birini almıştık. 60 GB çift kol versiyonu yanında motorsport + resistance 800 TL'ye almıştık kardeşimle. Mediamarkt'taki son PS3 idi. 2008 Şubat ve Mart olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlpö3533 -- 29 Eylül 2021; 12:25:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Değişen bir şey yok yine asgari ücretin 3 katı.
    O zamanlar da ekonomi iyi değildi .
    O kadar geriye gitmeye gerek yok .Bizim ekonomi 2012-2016 arası fena değildi 2016 dan sonra tepe taklak düştük.
    Herşey inanılmaz pahalandı 2 katı 3 katı .
    2006 da 1,50 olan dolar 2016 sonuna kadar 3 bile değildir 10 yılda çok az artmıştı .4 yıldaki artış ise ortada
    Yukardaki arkadaşın paylaştığı fiyat 2016 yılı o zaman asgari ücret 1200 tl civarıydı . Ps ise 1700 tl en iyi dönem budur herhalde.
    2016 senesine kadar oyun alabiliyorduk en azından. Ne olduysa dolar 6 yı görünce herşey imkansız hale geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3'de 550 TL'li rakamları hatırlıyorum. PS4'de de 800 TL'li rakamları hatırlıyorum. Hatta Bim'de indirime girmişti. XBOX One S serisinde de 950 TL'leri rakamları hatırlıyorum. Nereden nereye...

• 2012 yazında 160gb lık ps3 slimi 410 liraya aldığımızı hatırlıyorum. Aynı yaz amerikadan 99 dolara 4gblık xbox 360 slim almıştım. Hey gidi günler.

• 2013 yılında PS3 599 TL almıştım. Arşiv'den Çıkan PS3 Broşürü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.