Ben aynı paraya hepsiburadadan ps4 slim almıştım 2019'da |
Arşiv'den Çıkan PS3 Broşürü (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kırılanhayallerBroşür tarihinde asgari ücret ne kadardı?
bir maaş la alabildiğimizi hatırlasaydın bu soruyu sormazdın. ayrıca eskiden kimse asgari ücrete çalışmıyor herkez daha yüksek maaş alıyordu 2005 de asgari ücret 350 falan ken ben o zaman vasıfsız çalışdığım yerde 550 tl maaş alıyordum. Şimdi vasıflı çalışanlar bile asgari ücrete iş bulunca seviniyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SourceŞöyle bir görsel buldum.
Alıntıları Göster2008 de asgari ücrete göre 2 katı bir fiyatta ps3 şuanki orana göre 5,700 olması gerekirken 8000 den aşağı satılmıyor gerisi artan vergiler.
-
Öyle ya da böyle bi telefon bi oyun konsolu almak bu kadar zor olmamalı heleki bi oyun 500 TL hiç olmamalı istikrarsız bi ekonomi var insanları yorup bunaltmaktan başka bir şey yapmıyor.
Paylaşım güzel olmul teşekkürler bi an için geçmişi gidip bizi heyecanlandıran o zamanları hatırlattı.
-
Playstation 3 çıktığı dönemde rakipsiz olduğu için dünya çapında yüksek bir fiyatla çıktığını hatırlıyorum. Xbox 360 o zaman henüz kendini kanıtlama çabasındaydı. Hatta Xbox tanıtımında Bill Gates'in "Playstation 3 çok pahalı, Playstation 3 alacağınıza bir tane Xbox ve bir tane de nintendo alabilirsiniz." gibi bir açıklaması vardı. Şuan PS5 ile PS3 arasında yaptığınız fiyat/asgari ücret oranlaması pek mantıklı olmayabilir. PS5 fiyatı açıklanırken karşısında kendisinden daha güçlü bir konsol ve yatırım vardı ve rakibi fiyatını kendisinden önce açıklamıştı. Rakibinden daha yüksek fiyat söyleme imkanları yoktu. Bence Xbox gibi bir rakip olmasaydı PS5 minimum 800-1000$ arası bir fiyatla çıkar ve gene yok satardı.
-
Move ile birlikte carrefourdan 2011 yılında 700 tlye almıştım slim versiyonunu. Maaşım 1500 tl idi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2009 Aralık ayında Resistance: Fall of Man oyunuyla 700 tl ye almıştım Kipa'dan. Zaman çok çabuk geçiyor...
-
Zamanında satış danışmanlığı yapmıştım yüzlerce PS3 ve PS4 satmışımdır. PS3' ün 499 TL' ye, PS4' ün 1249 TL' ye düştüğünü çok iyi hatırlıyorum. Arşivimi karıştırsam, ne PC fiyatları çıkarda moralinizi bozmayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30 Yaşında adamım bir playstation 5 almak için kredi çekmek zorundayım vatana millete hayırlı olsun.
-
elimde satılık ps4 var. nakit sıkıntısından dolayı ucuza veriyorum. istanbul içi elden deneyerek teslim alabilirsiniz. kaçırmak istemeyen arkadaşlar buradan bakabilir
-
2001 den önce durum kat kat vahimdi.
-
Spot fiyatı bu hocam resmi olarak 7500TL şuan için.
-
benzer bir tarihte Kuveyt'e gitmiştim. ps4 pro call of duty edition 1100tl geliyordu. kamuflaj desenli idi. almamıştım. sonra zaten hayal oldu gitti.
-
2006-2008 arası broşürleri görsen delirirsin.
-
Zaten son alabildiğim konsol play station 3 oldu. Ekonomik şartlar sagolsun.
Ahh ah PSP bende de vardı. Okula götürüyordum millet etrafımda çember yapıyordu kanka biraz versene diye. Otobüste falan az mı oynadım. Düşündüm de hâlâ oynanabilir. Eskimeyen çok oyun var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IRQNPlaystation 3 çıktığı dönemde rakipsiz olduğu için dünya çapında yüksek bir fiyatla çıktığını hatırlıyorum. Xbox 360 o zaman henüz kendini kanıtlama çabasındaydı. Hatta Xbox tanıtımında Bill Gates'in "Playstation 3 çok pahalı, Playstation 3 alacağınıza bir tane Xbox ve bir tane de nintendo alabilirsiniz." gibi bir açıklaması vardı. Şuan PS5 ile PS3 arasında yaptığınız fiyat/asgari ücret oranlaması pek mantıklı olmayabilir. PS5 fiyatı açıklanırken karşısında kendisinden daha güçlü bir konsol ve yatırım vardı ve rakibi fiyatını kendisinden önce açıklamıştı. Rakibinden daha yüksek fiyat söyleme imkanları yoktu. Bence Xbox gibi bir rakip olmasaydı PS5 minimum 800-1000$ arası bir fiyatla çıkar ve gene yok satardı.
ps3 çıkış parası olarak, 20gb ucuz sürüm 500 euro 60gb üst sürüm 600 euro, ps5'te karşılık digital 400 euro, diskli sürüm 500 euro. Hatta bu fiyat olayına sony öyle tepki yediki slimde geri adım attı üstüne ps4 400 euroya çıkardı. Ps5'te dolar bazında indirim var ama fiyat x5 nerdeyse :)
-
2009daki heyecanın adıydın. 300 spartalı, fifa 2009 ve uncharted 1 hediyeli bluray diski ile...
Hey gidi günler.
Şimdi Ps5 var o keyif yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X