Şimdi Ara

Arşiv depolama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimdeki dosyaları arşivlemek istiyorum fakat klasik hddler ile uzun süre veriler sağlıklı kalmıyor. Bana uzun yıllar hiç bozulmadan depolama yapıcak bişiler lazım. Önerileriniz için teşekkürler.

• synaps kullanıcısına yanıt
    Bunun için kullanıcılar genelde WD Green modelini tercih ediyorlar; amacı daha çok depolama. İsterseniz bir araştırın.

Aşağıdaki bağlantıda Vatan Bilgisayar'ın video incelemesi de var. Temel anlamda fikir sahibi olmak için yeterli gelecektir.

http://www.vatanbilgisayar.com/35-1tb-caviar-green-intellipower-sata-30-64mb-cache-harddisk-4324.html#genel-bakis
  • riske girmeyip biraz daha verip red almanı öneririm
  • bulut depolamayı düşündünüz mü hocam hiç? tabi çok ağır dosyalar değilse ;)
  • Bulutla olucak gibi değil bir hayli fazla Dosya ve data var. Teşekkürler yinede :)
  • wd green e güvenip de dosya depolamayın. enerji verimliliği için sık sık park yapıyormuş okuyucu kafayı. bu sebeple de çabuk eskiyor ve arıza veriyormuş.

''wd red'' sizin aradığınız disk
  • Bir sene sonra cevap geldi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende seagate expansion var hem 2.5 hem 3.5 inç 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç senedir WD hddler kullanıyorum henüz bir sorun çıkmadı evde 2 adet 1tb lık wd external usb hddlerden var böyle kitap şekilli olanlardan ayrıca başka hdd kutusuna kasadan söküp takmış olduğum wd green 1tb ve kasada da 2tb wd green 64cachle sata 3 hddem var henüz bir sıkıntı çıkmadı onlar dışında yine 1tb toshiba usb hdd ve kasada da 500gb samsung hdd var çok şükür bir sorunla karşılaşmadım ama karşılaşırsam bütün film dizi arşivlerim gider
  • Şöyle ömürlük saklayacak bir donanım yok heralde anladığım kadarıyla ama araştrırmalarıma göre Wd red alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.