Şimdi Ara

[ARŞİV] Divinity: Original Sin Classic Edition %99 Türkçe Yama - BETA v0.4 (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
895
Cevap
43
Favori
94.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben biraz geç tanıştım oyunla. Dolayısı ile yapmış olduğun yamayla da.
    Eline emeğine sağlık. Bu oyunu sayende Türkçe oynayabiliyor olduğum için sana çok teşekkür ederim.
    Saygılar sevgiler.
  • Bende oyuna yeni başladım crafting için türkçe rehber var mı bakabileceğim? Bu arada elinize sağlık güzel bir çeviri olmuş
  • PRO HERE P kullanıcısına yanıt
    Belki forumdaki ana konusunda bulunabilir. Bunun dışında FRPnet veya Merlininkazanı gibi yerlerde varsa vardır. Ülkede oyunun büyük bir kitlesi olmadığı için rehber yapan var mıdır bilemiyorum. Oyun içindeki kitaplarda craftingle alakalı bilgilere yer veriliyor özellikle "Kendi Servetinin Mimarı" serisinde güzel şeyler var, başka serilerde de olması lazım. Ayrıca eşya açıklamalarında ilgili nesneyi kombine edebileceğin şeyler hakkında tüyolar da veriliyor.

oyunda kitapları bulamazsan yamada paylaştığım XML dosyasını not defteri ile açıp ilgili açıklamaları okuyabilirsin. en uzun metinler kitaplara ait içerikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 30 Mayıs 2018; 21:35:54 >
  • enchanted sürümünü yükledim bugun klasörde adını değiştirin dediğiniz dosyayı bulamadım sadece Divinity_Original_Sin_Classic_Edition_%99_TR_Yama_Beta_v0.30.exe dosyası var ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanom

enchanted sürümünü yükledim bugun klasörde adını değiştirin dediğiniz dosyayı bulamadım sadece Divinity_Original_Sin_Classic_Edition_%99_TR_Yama_Beta_v0.30.exe dosyası var ne yapmalıyım ?
    Yama, başlıkta da yazdığı gibi Classic Edition sürümünü destekliyor.
  • Yok ama notlarda enthanted surumune de yükleme yapabilirsiniz sadece %65 i türkçe olur diyor o yüzden sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanom H kullanıcısına yanıt
    Sistemde kurulu olan oyununun Data klasörünün içinde Localization adında bir klasör var. O klasörün içinde English adında bir klasör yoksa kendin elle oluştur. Sonra indirdiğin yama dosyasını Winrar ile aç. içindeki Turkish.xml dosyasını bul ve oluşturduğun English klasörünün içine at. Yama çalışmazsa Turkish adını English olarak değiştir. Bu kadar.
  • Teşekkürler , peki enchanted sürümü için bir çalışma düşünüyor musunuz ?

• hakanom H kullanıcısına yanıt
    Konuyu okuyun, özellikle ilk mesajı...
  • Şu oyunu çevirirken başınıza gelmedik iş kalmamış. Kendi adıma teşekkürü ve belki de bir özürü size borç bilirim. Oyunu oynamadım ama artık oynayacağım. En azından bu emek boşa gitmemeli. Bi kuru teşekkürle bu işler olmuyor, farkındayım. Şu an için elimden bu geliyor. Sağ olun.
  • Bu oyunu tavsiye ediyor musunuz? Baldur's Gate oynadım ama yapamadım pek.
  • Oyunu sonunda satın aldım. Türkçe yamayı da kurdum, ilk izlenim profesyonel bir iş çıkardığın yönünde. Senden daha azını da beklemiyordum zaten. Her ne kadar tur bazlı rpglerden pek haz etmesem de Baldur's Gate bu önyargımı bir nebze kırmıştı. Emeğine sağlık demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.
  • Bu indirimlerde bende oyunu satın aldım. Öncesinde KarapathiaN hocamı da bayağı rahatsız ettim. Umarım turn base oyun yapısı için bendeki önyargıyı kırar oyun. Yama için ayrıca teşekkürler.
  • Abi steam'de sadece classic edition olarak satılmıyor oyun sanırım değil mi ? %99 varken %65 ile oynamak kötü olacak.
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    EE ile birlikte kütüphanene ekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

EE ile birlikte kütüphanene ekleniyor.
    EE olmadan oynanıyor yani ?
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    EE satın alabiliyorsun, mağazada o var çünkü, onunla birlikte classic sürüm de ekleniyor. Sonra hangisini oynarsan oyna. Uyumluluk durumları ilk mesajda belirtildi.
  • Emeğiniz ve çalışmalarınız için teşekkürler..
  • Karapathian hocanın emeği çok fazlaydı bu çeviride. Keşke verilen emeğin karşılığını alabilseydik. Ama özledim valla bir crpg daha çeviresim var:)
  • Arkadaşlar indirdiğim dosyanın içinden turkish.xml dosyası çıkmıyor

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.