Şimdi Ara

[ARŞİV] Finansbank Enpara (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
129
Favori
163.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enpara'nın hizmetleri gerçekten mükemmel. Geçen gün müşteri hizmetlerinden arandım ve yaklaşık 10 dk. kadar memnuniyetim hakkında görüştük. İki şikayetim olduğunu onlarında kampanyaların kalitesinin azalması ve faiz oranlarının rekabetçiliğini kaybetmesi olarak bildirdim.
  • Arkadaşlar bu birikim hesabına 500 tl atsam ayna nekadar kazanırım ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turan2121 kullanıcısına yanıt
    Sadece 500 TL olarak kalacak ise ayda 3TL kadar ediyor.

• Sadece yurtiçi ve yurtdışı alışverişlerde kullanacağım fakat bu kart kopyalama,habersiz çekilen paralar vs. müşküle düşürdü beni. Ulan ne vardı paypal nakit çekilmese iyiydik onunla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara ile ilgili bir durum mu oldu ki kart kopyalama vs?

• Olayın içeriğini tam olarak bilmiyorum ama forumda konusunu görmüştüm Türk Telekom Ankara adi altında hesabından para çekilmişti arkadaşın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişte paypal nakit kart kullandım ama duydum ki anlaşması bitmiş. Ona alternatif olarak ben bu kartı 1 ay sonra almayı düşünüyorum. Sadece alışveriş için kullanıcam, zamanı gelince parayı yatırıp yatırdığım para kadar kullanmak istiyorum. Kredikartlarından pek anlamıyorum limit falan yok dimi kartta, yani çalınsa içinde para olmasa yinede bankaya borçlu çıkarmıyız?

Bide ben alışverişi genel olarak EBAY`dan yapıyorum. Yurt dışının ucuzluğu ve ürün çeşitliliği hoşuma gidiyor.Şimdi bu kart ebaydan alışverişe açık mı?
  • Kredi kartı yok. Vadesiz hesap ve bu hesaba bağlı debit kart (halk arasında bankamatik kartı) var. Bu kartla, hesaptaki para kadar alışveriş yapabilirsiniz. Visa kabul eden her yerde geçer. Anlık olarak internet alışverişine açma/kapama ve aylık olarak alışveriş limiti belirleme imkanı var. (Bu limit kredi kartı limiti değil, mesela hesabınızda 1000 lira var aylık online alışveriş limitini 200 lira olarak ayarlarsanız aynı ay içinde 200 liradan fazla alışverişe izin vermez.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 28 Mayıs 2016; 19:05:32 >
  • Bu ne arkadaş ayın 27sinden itibaren gecelik faiz oranı %8.5a kadar düşmüş. Geçen sene 10.5 hatta otomatik ödeme talimatı ile 11.5 alıyordum. Resmen rezillik

• Sisyphus kullanıcısına yanıt
    merkez bankası fazileri düşürdü, mevudatlar da dibe vurdu
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Valla çok kötü oldu. Enpara hiç geciktirmeden yansıtmış. Çok aman aman bi birikimim de yok ama hoş olmadı ya

• Enpara uygulaması galiba çöktü.Ben giremiyorum .Ana ekrana atıyor beni.Sizde de aynı sorun var mı?İPhone kullanıyorum.
    Müşteri no ve Şifreyi giriyorum sonra üst taraftan hoşgeldiniz yazısı çıktıktan sonra ana ekrana atıyor.
  • arkadaşlar bulunduğum şehirde yani bayburt ta finansbank atmsi ve şubesi yok peki enpara hesabıma nasıl para yükleyebilirim
  • Tek yolu mesai saatleri içinde diğer banka hesaplarından eft yapmak.

• Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    peki halkbankası, iş bankası veya ziraat gibi bankaların atm lerinden enpara hesabıma para göndremez miyim

bu arada sadece ininal kart ve enpara hesabım var
  • Çarşamba başvurdum dün akşam aradı ve yarın öğleden önce müsaitseniz geliyim dedi. Halimi hatırımı sordu ve kapattı. Sonra bugün sabah 10 da aradı ve geliyorum dedi. Geldi 15 dk sonra. Evde ramazan temizliği olduğu için içeri buyur edemedim. Kapıda sohbet ettik, şakalaştık falan baya samimiler ha. Herşey ücretsiz, iptal etmek de ücretsiz. Adam kartın barkodunu okuttu 5 saniye sonra geçici şifrem geldi. Kampanyalardan ve indirimlerden yarın yararlanmaya başlayabilirmişim. Ha bu arada her şey ücretsiz bir de üstelik yanında verdikleri scrikss graph x 2mm versatil kalem 20TL değerinde haberiniz olsun. Adamlar para almıyor para veriyor resmen. Tavsiyemdir kesinlikle

• Bu ayki ödemeler yattı mı acaba hesabıma yansıyan bir yok hala

• Eski Encardımı değiştirip yeni çıkan Encardlardan almak için ne yapmam gerek?
    Enparaya mail atmam yeterli mi yoksa telefon filan mı etmem gerek?
  • Yenisinin ne özelliği var?
  • Telefon etmeniz gerekiyor.

@HSeldon yeni kartlar kabartma baskılı, ayrıca isim yazılı gelir.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.