Şimdi Ara

[ARŞİV] Finansbank Enpara (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
129
Favori
163.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herhangi bir tahahhüt yok. Siz en iyisi aşağıdaki linkteki sayfayı okuyun, sol üstte "Başlarken" yazısının sağ tarafına doğru birer birer tıklayıp okursanız kafanızda soru kalmaz.

• Merhaba arkadaşlar. bir sorum olacaktı. ben döviz ile ilgileniyorum ama sürekli dövizciye git bozdur-al yapmadan bu hesap ile aynı işlemi gerçekleştirebilmemiz mümkün müdür acaba?

Mesela 4.000tl param var. dolar düşünce alıp, birkaç gün veya bir kaç ay bekletip yükselince satmak istiyorum. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FURKAN-19.01.2016

Merhaba arkadaşlar. bir sorum olacaktı. ben döviz ile ilgileniyorum ama sürekli dövizciye git bozdur-al yapmadan bu hesap ile aynı işlemi gerçekleştirebilmemiz mümkün müdür acaba?

Mesela 4.000tl param var. dolar düşünce alıp, birkaç gün veya bir kaç ay bekletip yükselince satmak istiyorum. Teşekkürler.

Evet mümkündür. Hatta döviz bürolarından daha uygun fiyata satın alıp, daha yüksek fiyata satarsınız. Vadesiz dolar ve euro hesapları açmanız lazım. Mobil uygulama üzerinden kolayca hesap açıp işlem yapabilirsiniz. Hesap işletim ücreti de yoktur. Ama döviz alım satım yaparken iş saatleri içinde işlem yap. Yani haftaiçi saat 9 ile akşam 17 arasında.

Edit: hata düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1NG Ç. -- 12 Mayıs 2016; 21:27:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mapheluiT

Paypal kartin kapanma olayindan dolayi bugun enparaya geçiş yaptim.birisi bana faiz alabileceğim olayi anlatabilirmi.bi kac sayfa geriye gittim ama kimse yazmamis.

Vadeli hesap açarsan, seçtiğin süreye ve yatırdığın paraya göre faiz kazanırsın. Ama o süre dolana kadar yatırdığın paraya dokunamazsın.

Birikim hesabı açarsan, günlük faiz kazanırsın. Gün içinde istediğin zaman para yatırıp çekebilirsin ama gece 11den sabah 6ya kadar o paraya dokunmaman lazım. Gece birikim hesabındaki para miktarına göre günlük faiz işlenir.

• Cok sagol.peki 100tlnin gunluk getirisi olurmu ?

• quote:

Cok sagol.peki 100tlnin gunluk getirisi olurmu ?

Olmaz

• quote:

Cok sagol.peki 100tlnin gunluk getirisi olurmu ?

100 TL gibi ufak miktarlara ciddi para gelmez.

1000 liraya günlük 22 kuruş net para veriyor.

Mobil uygulamasından Oranlar/Fiyatlar kısmından hesaplama yapabilirsin. Web sayfasında da hesaplama kısmı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

quote:

Merhaba arkadaşlar. bir sorum olacaktı. ben döviz ile ilgileniyorum ama sürekli dövizciye git bozdur-al yapmadan bu hesap ile aynı işlemi gerçekleştirebilmemiz mümkün müdür acaba?

Evet mümkündür. Hatta döviz bürolarından daha uygun fiyata satın alıp, daha yüksek fiyata satarsınız. Vadeli dolar ve euro hesapları açmanız lazım. Mobil uygulama üzerinden kolayca hesap açıp işlem yapabilirsiniz. Hesap işletim ücreti de yoktur. Ama döviz alım satım yaparken iş saatleri içinde işlem yap. Yani haftaiçi saat 9 ile akşam 17 arasında.

ben vadesiz hesap açtım yarın kartı teslim etmeye gelecekler. o hesaptan yapamazmıyım? faiz işine girmek de istemiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

quote:

Evet mümkündür. Hatta döviz bürolarından daha uygun fiyata satın alıp, daha yüksek fiyata satarsınız. Vadeli dolar ve euro hesapları açmanız lazım. Mobil uygulama üzerinden kolayca hesap açıp işlem yapabilirsiniz. Hesap işletim ücreti de yoktur. Ama döviz alım satım yaparken iş saatleri içinde işlem yap. Yani haftaiçi saat 9 ile akşam 17 arasında.

ben vadesiz hesap açtım yarın kartı teslim etmeye gelecekler. o hesaptan yapamazmıyım? faiz işine girmek de istemiyorum.

Hocam pardon vadeli yazmışım, doğrusu vadesiz olacaktı. Kusura bakmayın, telefon klavyesi otomatik olarak değiştirmiş.

Az önceki mesajımı da şimdi düzelticem.

Tekrardan yazayım yanlış anlama olmasın.

Vadesiz döviz hesabı açarak işlem yapabilirsiniz.

• Tamadir sagolun

• teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: followers

Hocam hesaplama kısmını bulamadım.

Web sayfasında hesaplama kısmı nerede tam olarak :)

burası

• İnternette şöyle bir şey gördüm. Sormak istediğim kısmı alıntıladım.

"Örneğin Yapı Kredi’de internet bankacılığı açtırıyorsunuz ancak yurt-dışından erişim yapamıyorsunuz, onun için ayrı talimat lazım vb. Zirrat Bankası’nda da yurt dışına açtırmak için bazı işlemler yapmanız gerekiyor."

http://www.serhatdundar...kmek-ve-banka-islemleri

Yurtdışına çıkan arkadaşlar sıkıntı yaşamadınız dimi? Bizim bir şey yapmamıza gerek yoktur umarım.
  • Perşembe günü başvurdum. Pazartesi akşama doğru müşteri temsilcisi aradı yarın için kaç gibi müsaitsiniz dedi, müsait olduğum zaman dilimini söyledim, halimi hatrımı bile sordu :)

Bugün 1 gibi aradı tekrar uygun musunuz diye, uygunum dedim yarım saat sonra geldi. Kartımı aldım, ehliyetimin fotoğrafını çekti tablet ile, 2-3 imza ve birkaç bilgiden sonra hesabım açıldı. Enpara hakkında herşeyi biliyordum ama yinede müşteri temsilcisi herşeyi anlattı, gayet samimi, güleryüzlü, espirili bir müşteri temsilcisiydi. Çay falan ikram ettik bankacılıkla ilgili baya konuştuk, finansbanktan, internetteki enpara yorumlarına, diğer bankalardaki fahiş ücretlere kadar baya koyu sohbete girdik. Şahıs şirketim olduğundan yakın zamanda enparada şirket hesabıda açılabileceğini söyledi.

Neyse yolcu ettik müşteri temsilcisini, internet şubesine girdim herşey gayet sade ve anlaşılır. Birikim hesabı çok güzel, önceki bankamda altın hesabına para atıyordum ama altın bir iniyor bir çıkıyor sıkıntılıydı. Şimdi direk tüm parayı birikim hesabına attım, faiz oranı az ama altın gibi dalgalanmasındansa sürekli artması daha mantıklı, ayrıca vade tarihide yok belirlenen saat arasında istediğimiz zaman çekebiliyoruz.

Hesap hareketlerinin sms ve mail ile gelmesi ve bunun limitini istediğimiz tutara ayarlayabilmemiz ve bunun tamamiyle ücretsiz olması hoş. Akbankta aylık 3 tl alıyordu ve minimum 100 tl lik para trafiği için sms gönderiyordu.

10 yıldır akbank müşterisiyim, vadeli vadesiz tüm hesaplarımı enparaya aktardım.

Müşteri hizmetlerini aradım isimli kart talebi için, bağlanmam sadece 15 saniye sürdü. 1 dakikada ise kart talebini yaptım.

Dışarı çıktım finansbank atm sinden para çektim. Birikim hesabıda karta bağlıymış hem vadesiz hem birikim hesabı görünüyordu atm de ikisindende para çekilebiliyordu, keşke görünmeseydi tek eksi verdiğim konu bu oldu. Biri kartı kopyalasa falan tüm vadeli vadesiz hesabı patlabilir.

Neyse sonra markete gittim birşeyler aldım ordada sıkıntı olmadı yalnız kartın manyetik kısmı dar olduğundan kartı zor okuttu kasiyer, bilmiyorum belkide kasiyer yada pos kaynaklıydı.

Sonuç olarak şu ana kadar gayet memnun kaldım. Keşke daha önce başvursaydım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 24 Mayıs 2016; 17:39:59 >

• Gerçekten bende çok begeniyorum enparayi. Gayette bonkörler. Kredi tanimlamalari cebtetebe göre çok iyi. Cebteteb çok miyminti bir banka. çok kasiyor. 100 tl için 40 dereden su getiriyor. Hatta müsteri temsilcisine söyledim. bana risk biriminden bahsetti. bende bankada 100 bin liram var. 2 tane evim var. 100 tl istesem hemen red geliyor dedim. Senin verecegin 100 tl için ben milyonluk evimimi tehlikeye sokacagim deyip kizdim. Enparada her zaman ne istesem evet diyorlar. hlbuki maasim Teb e geliyor. vallahi gicik oldum Teb ve cebteteb e. Yurt disinda ve yurt disindan gelen maas konusunda çok iyiler o yuzden hala bu Teb e dayaniyorum. Içime vallahi fenalik geliyor bu Teb in miyminti halinden
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    Hocam siz cepteteb kredi kartı aldınız mı? Bir de nuvo hesabınız var mı? Tavsiye eder misiniz?

• Cebteteb kredi kartı konusundada çok mıymıntı. Hala maaşımın sadece 1misli limitli kredi kartım var. Arttırmıyorlar. Hep red. Hiç bir gecikmem yoktur. Hatta hep önceden borçlarımı öderim. Sanki bana garezliler. Sebebi bence Tr den sigortam olmaması. Zira Nuvo dada kredi kartı vermediler. Başvuruda yurt dışından emeklilik şıkkı olmadığından o sayfayı atlamak için işsizim dedim. Anında red geldi. Bende Nuvo yu kullanmıyorum. Valla enpara ne istersem evet diyor. O yüzden benim favorimdir. Cebtetebde Euro'ya vadesiz 1.65 veriyor bu çok iyi bir oran. Birde yurt dışında rakipsiz benim için. Zira yılda 6 ay yurt dışındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000watts -- 24 Mayıs 2016; 22:45:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

Cebteteb kredi kartı konusundada çok mıymıntı. Hala maaşımın sadece 1misli limitli kredi kartım var. Arttırmıyorlar. Hep red. Hiç bir gecikmem yoktur. Hatta hep önceden borçlarımı öderim. Sanki bana garezliler. Sebebi bence Tr den sigortam olmaması. Zira Nuvo dada kredi kartı vermediler. Başvuruda yurt dışından emeklilik şıkkı olmadığından o sayfayı atlamak için işsizim dedim. Anında red geldi. Bende Nuvo yu kullanmıyorum. Valla enpara ne istersem evet diyor. O yüzden benim favorimdir. Cebtetebde Euro'ya vadesiz 1.65 veriyor bu çok iyi bir oran. Birde yurt dışında rakipsiz benim için. Zira yılda 6 ay yurt dışındayım

Teşekkürler hocam, sanırım hiçbiri enpara kadar esnek davranamıyor. Hangi ülkeye gidiyorsunuz? Hangi ülkeden emekli oldunuz?

• Belçika
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.