Şimdi Ara

[ARŞİV] Finansbank Enpara (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
129
Favori
163.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internetten alışveriş yapmak için ininal kart alacaktım fakat vadesiz hesap açıp Encard al tavsiye ettiler.

Finansbank şubelerine gidip gerekli işlemleri yapıp hemen o gün içerisinde alışveriş yapabiliyormuyuz encard ile ? Yoksa sadece internet üzerinden mi başvuru yapılıyor ? Birde Hepsiburada Gittigidiyor'dan alışveriş yaparken sıkıntı oluyor mu ?
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinden başvuru yapıyorsunuz. Evinize getiriyorlar. Şubeyle kartı alırken de kartı aldıktan sonra da iletişiminiz yok.
    Kart elinize geçince alışveriş yapabilirsiniz.
    Olmuyor diye biliyorum. Çünkü şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım intenettten alışverişlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhakkik

İnternet üzerinden başvuru yapıyorsunuz. Evinize getiriyorlar. Şubeyle kartı alırken de kartı aldıktan sonra da iletişiminiz yok.
    Kart elinize geçince alışveriş yapabilirsiniz.
    Olmuyor diye biliyorum. Çünkü şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım intenettten alışverişlerde

Acil bir alışveriş için almam gerekiyordu sizin dediğiniz 1-2 gün sürer en az ininal'den bi kazık yiyeceğiz anlaşılan
  • İnternet paketim olamamasına rağmen Mobil uygulamaya giriyor ücretsiz mi acaba türk Telekom kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cemeren49

İnternet paketim olamamasına rağmen Mobil uygulamaya giriyor ücretsiz mi acaba türk Telekom kullanıyorum

Mobil data ücretini enpara karşılıyor.

"Enpara.com Cep Şubesi’ni kullanmak tamamıyla ücretsizdir. Data kullanım ücretleriniz Enpara.com tarafından karşılanır ve mevcut data paketinizin kotasını kullanmazsınız. Operatörünüz Enpara.com Cep Şubesi’ni kullanmanız nedeniyle sizden hiçbir ek ücret tahsil etmez."

• Bu yönüyle internet Bankacılık olarak en iyisi hatta rakipsiz kampanyalarda promosyonu

• Bende basvurdum ama kafede bulussak olmaz mi ?? Eve gelmesinler aga

• Ultimate 35 kullanıcısına yanıt
    Benim evime geldi. iyi ağırladım. Evimide yeni düzmüştüm. Galiba önemli bu ilk intiba. Zira bana kredi veren tek banka enpara!
  • Ev musait degil ki is yerim de yok universite ye cagirayim gelsin yada kafeye falan inat etmezler heralde

• Gençler kartı teslim aldığınız yerin bir önemi yok. Ben "bilmem ne caddesine çık soldan taraf gel" deyip yol üzerinde ayak üstü almıştım Rahat olun yani.
  • Ultimate 35 kullanıcısına yanıt
    sıkıntı olmaz cağırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultimate 35

Ev musait degil ki is yerim de yok universite ye cagirayim gelsin yada kafeye falan inat etmezler heralde

Otobus duraginda teslim aldim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oo iyiymiş bende otobüs durağında yada metrodayken imzalayayım hikayemiz farklı olsun :D :D
  • ya allah aşkına ziyarete gelen işlem yapan personel. krediyi o vermiyor .
  • an itibarı ile bende enparalıyım ve çok sevdim bu insanları 25 yaşındakı abi çok sevecendi keske evde ağırlasaydım dedim ama neyse
  • şu anda günlük %8.5 , 32 günlük %11 . Aylığa yatırdığımızda vadesi dolmadan çektiğimizde o zamana kadarki faiz artışından yararlanabiliyormuyuz?

• Weezer kullanıcısına yanıt
    Hayır tüm faiz kaybolur. Birikim hesabında günlük, vadeli mevduatta belirlenen süre kadar (32, 46 vs) birden faiz işler. Günlük çekmek isterseniz birikim hesabına yatırmanız gerekiyor. Gece 11'e kadar para ekleyip çıkarabilirsiniz.

• kart kaç günde gelir bugün başvurdum. verdiğiniz adrese gelirken kartla birlikte mi geliyorlar yoksa kart sonradan mı postalanıyor?

• Weezer kullanıcısına yanıt
    Kart, sözleşme, eşantiyon ürünler paket halinde geliyor. Kartın üzerinde isim yazmıyor, sonradan isimli kart talep edebilirsiniz.

• Arkadaşlar isimli kart talebinde bulunacağım. Kaç günde geliyor ? Birde yeni kart geldiğinde eski kartı kırıp atıyormuyuz ? Yoksa ikisinide kullanabilirmiyiz. ?
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.