Şimdi Ara

[ARŞİV] Finansbank Enpara (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
129
Favori
163.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ege..

quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

Ayın enparalısı olma şartları mı değişti? Min 5000₺ blundurmak gibi bir şart vardı , görünmüyor şimdi.

Güncellenen android uygulamsında o kriter yok. İkisinden biri hatalı ama hangisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hrsapta 5000 tl olmadan ayın enparalısı oluyorum. Gerçi faydalandığımda yok. İlginç ilk defa duyuyorum
  • 5000 tl olmadan ayın enpara lısı oldum. Da, neye yarıyor o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet şubesinde de o min 5000₺ bulundurma seçeneği kaldırılmış. Güncelleme yapıldı herhalde .

Ayın paralısı , spotify, itunes store , google play vs için iyi oluyor açıkçası.
  • quote:

internet şubesinde de o min 5000? bulundurma seçeneği kaldırılmış. Güncelleme yapıldı herhalde .

Ayın paralısı , spotify, itunes store , google play vs için iyi oluyor açıkçası.

Öyle bir şart hiçbir zaman olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linki verdim ama sanırım okuyan yok. Kimi öyle kimi böyle demiş. Okusanız çok açık aslında.

"aşağıda belirtilen işlemlerin en az 5 tanesini gerçekleştiren" diyor yani 9 şarttan 5 i gerekli diyor. Hepsi olacak, hepsi zorunlu demiyor.

• Zorunlu diyen olmadı ki zaten . Şimdi o seçimli şartlardan biri verdiğiniz linkte duruyor ama hem web şubesinde hem uygulamada o seçenek kaldırılmış. Onu anlatıyoruz. Bir çelişki var ama enpara dan kaynaklanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Zorunlu diyen olmadı ki zaten . Şimdi o seçimli şartlardan biri verdiğiniz linkte duruyor ama hem web şubesinde hem uygulamada o seçenek kaldırılmış. Onu anlatıyoruz. Bir çelişki var ama enpara dan kaynaklanıyor.

Bende zorunlu diyen var demedim ki zaten. 9 işlem seçeneği var bunlardan 5 tanesini gerçekleştirmek gerekiyor. Bu nedenle bu maddeyi gerçekleştirmeden de ayın enparalısı olmuşsunuzdur demek istiyorum. (Böyle yazan arkadaşlara)

Söz konusu şartın bazı yerlerden kaldırılmış olmasıyla ilgili de birşey demiyorum, doğrudur, ben normal web sitesinde yazanı buraya aktarıyorum.
  • Uygulamadaki hatayı düzeltmişler, o seçenek eklenmiş geri.
    Bir de 4.yılını kutladığı için herkese +1 vermişler.
  • Enpara bana çıkar mı?

Hicbir kredi karti bundan önceki ödeme aksatmalarindan dolayi artık çıkmıyor..

Yani hicbir banka kredi kartı vermiyor bana...enparayı kullanabilir miyim

• Kredilerde 48 taksit hala gelmedi

• Sosyalfb S kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı olsaydı çıkmazdı ama normal bankamatik kartı olduğu için neden çıkmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Kredi kartı olsaydı çıkmazdı ama normal bankamatik kartı olduğu için neden çıkmasın?

Eyvallah teşekkürler kardeşim cevabın için

• arkadaşlar dün googleplaydan 28liralık alışveriş yaptım bugün ayın enparalısı oldum.%50 geri ödemeden faydalanabiliyormuyum?
  • JacobTs kullanıcısına yanıt
    Evet. Aynı ay içinde herhangi bir zamanda şartı sağlamanız yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Evet. Aynı ay içinde herhangi bir zamanda şartı sağlamanız yeterli.

anladım teşekkür ederim
  • ENPARADAN ALTIN ALAN VARMI ACABA NASIL OLUYOR İŞLEMLER ? KAR DURUMU NEDİR
  • arkadaşlar en para kartımla rusya üzerinden bir siteden alış veriş yapabilirmiyim vpn ile kendimi rusya da gösterip battle.net ten oyun almak istiyorumda.
  • Annemin uzun suredir giris yapmadigimiz islem limitini 1000tlye limitledigim vadeli hesabimiz vardi. Hesaptaki para 1000tlden fazla oldugu icin limit yukseltmek icin enpara cozum merkezini aradi annem . İslem limitini yukseltti kart sifresini sifirladi sonrasinda hersey normal bir sekilde subeye giris yaptim kontrol ettim limit yukselmisti taaki 15dk sonrasina kadar . Enpara tarafindan arandik ve iste daha demin kiminle gorustunuz ne islemler yaptiniz gibi sorular sordular annemde cevapladi . Sonra internet subesine girmek istedim birde ne goreyim hesabimiza bloke koymuslar neymis guvenlik icinmis 2 gundur actirmaya calisiyoruz en erken pazartesini bekleyecekmisiz guya annem yerine baskasi konusmus bu yuzden bloke koymuslar ben boyle sacmalik gormedim .İstedikleri tum bilgiler dogru verildi neyinden suphelendide telefondaki beyefendi hesabimiza bloke koydu anlamiyorum . Acil para ihtiyacimiz olsa suan paramizi cekemiyoruz ben bu kadar sacmalik gormedim acikcasi.Neden bloke islemi ile ilgilenen bolum sadece hafta ici mesai saatleri arasinda calisirki .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Nihayet kartımı 37 gün sonra teslim alabildim.

Ama kartın üzerinde ki 16 haneli rakam son kullanma tarihi ve Cvc numarası aynı geldi. Hiç değişmemiş. Ben farklı gelecek zannediyordum.

Bi daha kart yenileme talebinde bulunursam önce Kuryenete verin diyecem. İnternette araştırdım. Kuryenet biraz daha iyi bu konuda. Şikayetvar sayfalarına geri dönüş yapıyorlar. Aktif iletiye hiç bir şekilde ulaşamıyorsun. İletişim numaralarında telesekreter çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.