Şimdi Ara

[ARŞİV] Finansbank Enpara (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
129
Favori
163.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katarlılar aldı batmaktan kurtuldu Daha önce yunan ulusal bankasına aitti. yunanistan'da da kriz olunca katar ulusal bankasına sattılar.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Katarlılar da ne para varmış be arkadaş. Bize denk gelmedi böyle şeyler :D
  • Karta başvurdum yarından itibaren müsait seçeneğini seçtim fakat hangi gün gelebilirler ihitimal olarak geldiklerinde evde olmazsam daha sonra ulaştırıyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

Karta başvurdum yarından itibaren müsait seçeneğini seçtim fakat hangi gün gelebilirler ihitimal olarak geldiklerinde evde olmazsam daha sonra ulaştırıyorlar mı?

Arayıp gelmelerini istediğiniz günü söyleyebilirsiniz.
  • Beyler hesabımın da kayıtlı tel no yu değiştirmem gerekiyor 3d alışverişler için. Direkt siteden oluyor mu yoksa aramam mı gerekiyor?
  • Koreli01 kullanıcısına yanıt
    Aramanız gerekiyor, internetten yapılmıyor.
  • Koreli01 kullanıcısına yanıt
    En basiti MH ararak olur ama mail yoluylada oluyor. Kimlik resmini falan arkalı önlü çekip güncellenecek bilgileride yazarak mail üzerinden de oluyor. Ben yapmıştım daha önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

En basiti MH ararak olur ama mail yoluylada oluyor. Kimlik resmini falan arkalı önlü çekip güncellenecek bilgileride yazarak mail üzerinden de oluyor. Ben yapmıştım daha önce

Kimliğin arkalalı önlü fotosu yeterli o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın enparalısı kampanyası %50'den %20'ye düşürülüyormuş 1 ocak'tan itibaren.
  • Enpara ile alışveriş yapmaya çalışıyorum Amazon ve Aliexpressten fakat sürekli ödeme kabul edilmiyor. Banka el değiştirdiğinden beri bu sıkıntıyı yaşıyorum halbuki eskiden bu alışverişleri Enpara ile yapardım. Çözümünü bilen var mı acaba? Müşteri hizmetleri ile görüştüm sadece kayıt oluşturdular.

Edit: Sorunum çözüldü. Böyle bir problem ile karşılaşırsanız müşteri hizmetlerini arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kragmoranes -- 1 Ocak 2017; 15:21:16 >
  • Çipli kart geldikten sonra otomatik olarak eski kartlar iptal olmayacak mıydı ? Benim çipli kart halen geçersiz durumda ?
  • Enpara ile iTunes'ta alışveriş yapılıyor mu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Çipli kart geldikten sonra otomatik olarak eski kartlar iptal olmayacak mıydı ? Benim çipli kart halen geçersiz durumda ?

İkiside geçerli oluyordu sanırım. Bana ötekini imha edin dediler. Çipli kartı ben gelir gelmez hiçbir işlem yapmadan kullanmaya başladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara son zamanlarda, ki bu doların ilk artışından itibaren civitmaya başladı.. Ya satışa izin vermez, ya giriş yapılamaz.. Şimdide diğer bankalardan farklı olan döviz alis satışi, aleyhimize olacak şekilde ayarlanmış. Önceden diğer bankalara nazaran bir kac kuruş farkli olur lehimize olurdu, artik bunuda kaldırdi anlaşılan

Devam et bakalım boyle Enpara
  • aralik ayinin yuzde 50 si gelen var mi bugun 5. is gunu degil mi arkadaslar ??
  • Encard'inizla Aralik ayinda Netflix, Spotify, iTunes, App Store, Google Play, Windows Store, Apple Music ve Deezer uzerinden yaptiginiz alisverislerinizin varsa urun iadeleri sonrasi net tutari 0.99 TL'dir. Kampanyamiz kapsaminda kazandiginiz toplam 0.5 TL'lik iadeniz Enpara.com Vadesiz TL hesabiniza yansitildi.

31 Aralık veya 1 ocakta satın aldım %50 geri verdi
  • Yine ne hikmetse dolar yükseldi ve sisteme giriş yapılamiyor. En kisa zamanda başka bir alternatif bulmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer bankalara suan çatır çatır giriliyorken, bir Enpara klasiği olarak yine Enpara ya giriş yapılamıyor.. Ayni sekilde Finansbank ta boyle olmuş durumda.

İyice sacmaladirlar, bence alternatiflere biran evvel gecis yapmak lazim
  • arkadaşlar selam,
    en para altın hesabı kullanan yorum yapabilir mi ? garanti bankası mı iyidir , en para mı ?
  • QNB ye geçiş sonrası ATM lerden kartsız işlem ile para çekme kalktı mı acaba ?
    3 Atm de denedim kartsız işlem menüsünde para çekme göremedim.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.