Şimdi Ara

[ARŞİV] Finansbank Enpara (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
129
Favori
163.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugün başvurdum kartı kim getiriyor ev adresini verdim çalıştığım için evde olamayabilirim, postacı imza attırıp gidiyor mu yoksa görevli biri mi geliyor
  • Encard ücretlimi yani getirdiklerinde kuryeye ücret ödüyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir ücret yok hocam en azından ben yazın almıştım o zaman yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fullmax45

Size enparayla başımdan geçen bi olayı anlatayım.

geçtiğimiz pazartesi para yatırmak için ilçemizdeki finansbak önünde bulunan atm ye para yatırmak için gittim kartı soktum şifreyi girdim para yatır a bastım hazne açıldı parayı yoktum kapandı tamam. Bekle allah bekle yatmadı para ardında şun işleminizi gerçekleştiremiyosunuz yazısı altına kart iade butonu çıktı bana bi ter bastı yutkunarak bastım kart iade ye atm verdi elime. Girdim şubeye atmye param sıkıştı dedim baştaki gişe görevlisine git dedi güvenlik gittim anlattım durumu gittigeldi ekrana baktı şuan bi sıkışma gözükmüyor dedi. Siz bankayı arayın durumu anlatın kayıt oluşturun dedi tamam dedim aradım enparayı durum bu dedim saat kayıt oluşturdular tamam dediler saat 12 falandı neyse bende bi sıkıntı telaş her 5 dk da bir mobil şubeden kontrol etmeler falan neyse 3 gibi yatmış derin bi efes aldım bu gün aradılar böyle bi sorun yaşamışsınız çözüldü kontrol edebilirsiniz falan diye işte böyle bişey geçti başımda. Sonuç olarak.

Hangi banka olursa olsun eğer atmye para sıkışma durumu falan olursa hemen bildirin arkadaşlar.

para sıkışması parayı alıp hesaba geçmeme bunlar her bankada başa gelebiliyor bir kaç kez başka bankalarda yaşadım sıkıntı edecek bir şey yok

işlem tarihi ve saatini kayıt edin
    atm bankada ise hemen bankaya yok değil ise telefon şubesine bildirim yapın sorun düzeliyor

• arkadaşlar b enpara'nın kayıtlı oldğu numarayı değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim?
  • 2 gündür enpara numarasından aranıyorum..

Açmadım gerek yok diye..

An itibari ile bana mail geldi CMTRADİNG FSB yatıırım finans şirketinden size 2 gündür ulaşamadık diye ?

Bu gibi durum mesaj alan var mı ? CMTRADİNG ne alaka ? En para ile alakası nedir ? Neden enpara numarası ile aranıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

2 gündür enpara numarasından aranıyorum..

Açmadım gerek yok diye..

An itibari ile bana mail geldi CMTRADİNG FSB yatıırım finans şirketinden size 2 gündür ulaşamadık diye ?

Bu gibi durum mesaj alan var mı ? CMTRADİNG ne alaka ? En para ile alakası nedir ? Neden enpara numarası ile aranıyor ?

Enpara müşteri hizmetlerini ara bildir istersen.
  • Merhabalar. 2 yıla yakındır kredi kartı kullanıyorum ve yaptığım işlemler genelde online alışveriş ve para transferi. Bu enpara'dan felan pek anlamam yüzeysel olarak bildiğim sanal banka olması. Birde transferlerde işlem ücreti alınmıyormuş galiba. Bunun yanında bir dezavantajı felan var mı? Kredi kartı olarak kullanabiliyor muyuz mesela enpara kartlarını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobilist

Merhabalar. 2 yıla yakındır kredi kartı kullanıyorum ve yaptığım işlemler genelde online alışveriş ve para transferi. Bu enpara'dan felan pek anlamam yüzeysel olarak bildiğim sanal banka olması. Birde transferlerde işlem ücreti alınmıyormuş galiba. Bunun yanında bir dezavantajı felan var mı? Kredi kartı olarak kullanabiliyor muyuz mesela enpara kartlarını?

Para transferlerinin hiçbirinde ücret alınmıyor.Havale-Eft ücretsiz.Kredi kartı olarak kullanamazsın kartı.Banka kartı bu.
    Bu kartla istediğin siteden alışveriş yaparsın sıkıntı çıkartmaz.Amazondan bile alışveriş yaparsın.
    Dezavantajı hiç yok gibi.Müşteri memnuniyeti konusunda iyiler.
  • Komisyon sadece gönderimde mi alınmıyor yoksa gelen parada da mı alınmıyor? Otomatik fatura ödeme talimatlarında da komisyon yokmuş sanırım.

Alışveriş yaparken normal kredi kartı bilgileri girer gibi kart numarası mı giriyoruz?
  • quote:

Komisyon sadece gönderimde mi alınmıyor yoksa gelen parada da mı alınmıyor? Otomatik fatura ödeme talimatlarında da komisyon yokmuş sanırım.

Alışveriş yaparken normal kredi kartı bilgileri girer gibi kart numarası mı giriyoruz?

Gönderilen paradan ve gelen paradan komisyon alınmıyor.
    Otomatik ödeme için bir şey diyemicem çünkü hiç kullanmadım. Zannedersem alınmaması lazım. Hiç şikayet duymadım şimdiye kadar otomatik ödemelerde.

Evet alışverişte normal kredi kartı gibi bilgileri girip kullanabilirsin. Ama banka kartı olduğu için taksit filan yapmaz. Tek çekim ödersin.

• Ayrıca swift yaparken yani yurtdışına para gönderirsen komisyon alınır. Ne kadar aldıklarını bilmiyorum hiç swift yapmadım.

• Teşekkür ederim verdiniz bilgiler için. Son olarak en iyi sanal banka uygulaması da enpara sanırım değil mi?

• quote:

Teşekkür ederim verdiniz bilgiler için. Son olarak en iyi sanal banka uygulaması da enpara sanırım değil mi?

O konuda da kesin bir şey diyemem. Bana kalırsa bende Ziraat Bankasının uygulaması da var. Ziraatın uygulaması daha güzel.

• Sanal banka derken mobil uygulama ya da siteyi kastetmedim. Bu Enpara'nın şubesi falan olmadığı için sanal banka diyorlar. Ziraat Bankası'nda da var mı komisyonsuz para transferi sunan bi hizmeti?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vega

quote:

Teşekkür ederim verdiniz bilgiler için. Son olarak en iyi sanal banka uygulaması da enpara sanırım değil mi?

O konuda da kesin bir şey diyemem. Bana kalırsa bende Ziraat Bankasının uygulaması da var. Ziraatın uygulaması daha güzel.

Katılıyorum. Ziraatın mobil uygulaması, şimdiye kadar gördüğüm en kullanışlı arayüz olabilir.
  • quote:

Sanal banka derken mobil uygulama ya da siteyi kastetmedim. Bu Enpara'nın şubesi falan olmadığı için sanal banka diyorlar. Ziraat Bankası'nda da var mı komisyonsuz para transferi sunan bi hizmeti?

Ziraat hesabımda para olmadığı için ne kadar para kestiğini bilmiyorum ama havale-Eft ve hesap işletim ücreti alıyor Ziraat Bankası.

İsterseniz alttaki listede ücret bülteni var bütün bankaların. Bakabilirsiniz

ebulten.bddk.org.tr
    Tuketici Verileri Uygulaması
    http://ebulten.bddk.org.tr/tuketiciverileri/default.aspx

• Bugün dolar rekorların rekorunu kırdığı anda sistem gitti, satış yapılamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Bugün dolar rekorların rekorunu kırdığı anda sistem gitti, satış yapılamadı.

enpara prestij kaybetti...
  • finansbank batıyor diye bir duyum aldım doğru mu arkadaşlar bilen var mı? yatırımlarınızı geri çekin diyorlar??
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.