Şimdi Ara

ARŞİVLİK BLU-RAY FİLMLERİ SEÇELİM (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
30
Favori
55.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın @tcmb bu konuya pek yazamasamda sizi ilgiyle takip ediyorum, bilgi ve deneyimlerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenai

Sayın @tcmb bu konuya pek yazamasamda sizi ilgiyle takip ediyorum, bilgi ve deneyimlerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler.

Teşekkür ederim. Arasıra hatırlayanları görmek şevk veriyor

The Prestige -

2006 yapımı film 130 dk. Christian Bale, Hugh Jackman, Scarlett Johansson, Michael Caine başrollerde ve yönetmen Christopher Nolan.
    http://www.imdb.com/title/tt0482571/ - imdb 400 bin kullanıcının oy ortalaması 8.5
    http://www.sinemalar.com/film/233/prestij - sinemalar.com da ise 11 bin kullancının oy ortalaması ise 9.3
    İki sihirbazın 1900 lü yılların başlarında yaşadıkları amansız çekişmeyi konu almış film. Ancak mükemmel işlenmiş konu. İki saati geçen süre boyunca sizi ekran başına hapsediyor. Gözünüzü, kulağınızı ayırdığınız takdirde pek çok şeyi kaçırabilirsiniz. C. Nolan ın diğer filmlerinden Inception gibi her konuşma, her sahne size ipuçları vererek filmin sonundaki muhteşem finale götürüyor sizi. Herşeyin bittiğini, herşeyi keşfettiğinizi düşündüğünüz bir anda olayın nerelere gittiğine hayretle bakakalıyorsunuz. Bence Inceptıon gibi, filmi tamamen anlamak ve ayrıntıları keşfetmek için birkaç kez seyretmelisiniz. Filme konu olarak verdiğim en iyi puanlardan birini veriyorum: 94/100
    Ses ve görüntü: Filmi forumdan bir arkadaştan aldığım orijinal blu-ray disk olarak izledim. Görüntü 1080p olarak özellikle gündüz dış sahnelerde oldukça iyi, hele filmin 10. dk. sındaki kar manzaralı sahnedeki renk tonları çok güzeldi. Sadece iç çekimlerdeki birkaç yüz görüntüsü kötü dvd kaydı gibiydi. 81/100
    Ses ingilizce dublaj dolby digital 5+1. Biraz araştırınca sadece USA versiyonunda 6912 kbps veri akışıyla lpcm ingilizce seçeneği olduğunu gördüm. Avrupadakiler tek tip dd. Bu kadar güzel filme böylesine kötü dublaj hiç yakışmamış. Sadece elektrik akımlarının olduğu sahnelerde surround hoparlörlerin sesini duydum desem sanırım yanlış olmaz. Çoğu sahnede center hoparlörlerden gelen konuşma seslerini duymak için sesi açmak gerekiyor. Konuşmalar ile dış seslerin birleştirmesi son derece kötü olmuş. Pekçok sahnede insan kuş cıvıltılarını, rüzgarın, ağaçları sesini de fonda duymak istiyor ancak çoğu filmdeki kötü 2.0 Türkçe dublaj gibi sanki kapalı bir odada iki insan konuşuyormuşçasınaydı dublaj. Bir filme verdiğim en düşük puanı veriyorum 54/100. Bu sebeple üstte yazdığım lpcm ses seçenekli kaydı bulabilirsem izlemek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

quote:

Orijinalden alıntı: kenai

Sayın @tcmb bu konuya pek yazamasamda sizi ilgiyle takip ediyorum, bilgi ve deneyimlerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler.

Teşekkür ederim. Arasıra hatırlayanları görmek şevk veriyor

Yaptığınız yorumları bende zevkle takip ediyorum, eminim bir çok kişide takip ediyordur. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ireyal
    Yaptığınız yorumları bende zevkle takip ediyorum, eminim bir çok kişide takip ediyordur. Teşekkürler.

Sağolun...

Se7en

http://www.sinemalar.com/film/680/yedi 2.500 kişinin oy ortalaması 9
    http://www.imdb.com/title/tt0114369/ 500 bin kullanıcının oy ortalaması 8.7 ve film en iyiler sıralamasında 23. sırada...

Film 1995 yapımı film 127 dk. - Başrollerde Morgan Freeman, Brad Pitt ve Kevin Spacey var. Yönetmen David Fincher.
    Konu: İncil deki yedi günaha dikkat çekmeyi ve dünyayı bunlardan temizlemek için seçildiğine inanan K.Spacey in işlediği akıl almaz cinayetler ile bunları bulmaya çalışan, biri emekliliğine az kalmış (M.Freeman) diğeri ise O na göre çömez sayılabilecek (B.Pitt) iki dedektifin hikayesi işleniyor. Konu, oyuncular, oyunculukları ile mükemmel bir film. K.Spacey son kısımda ortaya çıksada mimikleri ile az zamanda çok iş başarmış filmde. 94/100
    Replikler:"“Kadınlar tecavüze uğradıklarında ”imdat” diye bağırmamaları öğretiliyor artık, ”yangın var” diye bağırmalılar.”imdat” diye bağırırlarsa kimse gitmez ama ”yangın var” diye bağırırlarsa herkes gider.”
    "Her sokak köşesinde her evde ölümcül bir günah görüyoruz ve hoşgörüyoruz. Hoşgörüyoruz çünkü sıradan çünkü çok yaygın oldular artık.
    Bir de M. Freeman ın bilgi edinmek için gittiği polislere ait kütüphanede poker oynayan polislere söylediği laf vardı "böyle bilgi zenginliği ile dolu kitapların içindesiniz, onlardan faydalanacağınıza siz poker oynuyorsunuz" Bunu izleyince internetten faydalanmak yerine oynadığım saçma sapan facebook oyunları geldi.

Filmi forumdaki bir arkadaştan aldığım orijinal blu-ray diskten izledim. Görüntü haliyle 1080p ve ses İngilizce dublaj dts hd ma 7+1 (5 bin kbps civarı). Bir gün önce izlediğim The Prestige ile aralarında ses olarak dağlar kadar, görüntü olarak ise tepeler kadar fark var. Görüntüler ister gece ister gündüz, ister iç mekan ister dış mekan olsun şahane. Özellikle genelde renkleri hoş ayarlanamayan insan suratlarında renkler ve detaylar çok güzel ayarlanmış. 96/100
    Ses olarak animasyonlarda dahil şimdiye kadar vermediğim puanı veriyorum. 98/100 ... Belki önceki gecceki filmin ses olarak iğrençliği miydi bilmiyorum. Diyaloglardaki center hoparlörün performansı, dış seslerin odanın içindeki yankılanması ve sanki tüm bu seslerin efektlerin sizin yanınızdaymış gibi kulağınıza doğal gelmesi ve bu seslerin birbirinin içine girmeden ve sizin kulağınızı tırmalamadan birleştirilmesi muhteşemdi. Özellikle kütüphane sahnesinde klasik müziğin, üç kişinin birlikte yemek yediği sahnedeki müziğin ve tüm yağmur sahnelerindeki yağmurun sesi ilk aklıma gelenlerdendi.
    Film kesinlikle arşive konulmalı. Konu, görüntü ve ses performansı her izleyeni etkileyecektir diye tahmin ediyorum.

• Merida - Brave - Cesur

Pixar dan ailecek izlenebilecek, hoş bir animasyon. Ice Age 3, Ratatouille, Despicable Me ve Kungfu Panda 2 ilk aklıma gelen ve her yönden arşive konması gereken animasyonlar. Ancak Merida ne kadar sevimli bir kız olsada bence arşivi hak etmiyor. Konu olarak 78/100 puan veriyorum.
    İmdb puanı 70 bin kullanıcıda 7.3...http://www.imdb.com/title/tt1217209/
    Sinemalar.com un 500 kullanıcısı ise 7.0 ortalama puan vermiş...http://www.sinemalar.com/film/194773/cesur
    Filmi remux halinde 1080p görüntü ve 7+1 dolby true hd ses ile izledim. Görüntü bir animasyon nasıl olması gerekiyorsa öyle, Renkler canlı ve uyumlu, hatlar keskin, Merida nın bukle bukle saçları pek hoş. 88/100
    Ses oldukça başarılı. Efektleri güzel birleştirmişler. Öyleki kimi sesleri hoparlörün olmadığı orta kısımdan duyabiliyorsun. 91/100

• Moulin Rouge – Kırmızı Değirmen
    2001 yapımı 127 dakikalık film müzikal severler ve Nicole Kidman hayranları için kaçırılmaması gereken bir fırsat.
    http://www.sinemalar.com/film/596/kirmizi-degirmen 7.6 puan ortalaması yaklaşık 500 kişi.
    http://www.imdb.com/title/tt0203009/ İmdb nin ortalaması da 7.6 ve 151 bin kişi ile. Ayrıca filmin imdb en romantik filmler sıralamasında 28.sırada olduğunu hatırlatayım.
    Bilindik bir aşk hikayesini anlatan müzikal ailecek izlenebilir. Konunun işlenişi, çoğu bilindik ve güzel müzikler eşliğinde ve tabiî ki Nicole Kidman ile birlikte oldukça etkileyiciydi. 76/100
    Kırmızının egemenliğinde tam bir renk cümbüşü var filmde. Film genelde kapalı mekanlarda geçmesine ve 720p olarak seyretmeme rağmen görüntü kalitesi olarak güzeldi. 85/100
    Ses 5+1 dts, hoparlör dağılımları iyi, kulak tırmalayıcı bir durum yok. 85/100

• Catch Me If You Can - Sıkıysa Yakala

Yönetmenliğini Steven Spielberg in yaptığı 2002 yapımı film, genç bir dolandırıcı (Leonardo DiCaprio) ile onu yakalamaya çalışan FBI ajanının (Tom Hanks) gerçek hayat hikayesini anlatıyor.
    http://www.imdb.com/title/tt0264464/ İmdb 250 bin oyda 7,9 ortalama.
    http://www.sinemalar.com/film/644/sikiysa-yakala Sinemalar com 2.500 kişide 8,5 oy ortalaması.

Bir sahne dışında ailecek izlenebilecek bir filmdi. Ergenlikten itibaren her yaş grubuna hitap ediyor. İki sahnede gülmekten kırıldığımızı söylemeliyim. Arşive hesaplı bulunduğunda alınabilir :) Keyifli bir 140 dakika geçireceğinize eminim. Her iki oyuncu da favorilerim arasında. Konu olarak: 81/100
    Görüntü 1080P MKV olarak izledim, oldukça güzeldi. 85/100
    Ses: 5+1 DTS. Filmde surroundlar neredeyse hiç çalışmadı. Müzikli sahnelerde hiç olmazsa biraz yüklenseler iyiymiş. 66/100

• Prometheus

Nihayet sonunda filmi seyredebildim. Ridley Scott anlaşılan o ki, ALIEN'in etkisinden kurtulamamış. Sanki onu seyreder gibi oldum. Uzak gezegende keşfedilen bir uygarlık. Ve devamı. Fakat ALIEN güçlü bir filmdi. Bu zayıf kalmış. Bunu Ridley Scott bile farketmiş olacak ki dikkati dağılan seyirciyi tekrar filme katabilmek için Noomi Rapace'yi bir laç yerde soymuş. Kısacası beklentimin altında kaldı. Sanki devamı gelecekmiş gibi bitti. Çünkü sonu hiç bir yere bağlanmadı.

Film: 6/10

Disk teknik olarak iyi hazırlanmış. Görüntü kalitesi iyi. Ses sistemim olmadığı için filmin sesine yorum getiremeyeceğim. Diyaloglar gayet temiz ve net. Menüler güzel olmuş. Fakat Ekstralarda 14 altyazının içinde Türkçe'nin olmaması büyük bir kayıp. beklentinizi yüksek tutup sakın 3D almayın. 2D bu film için yeterli.

Disk:7/10

• @topaz42, eline sağlık güzel bir yorum olmuş. Listemden çıkardım prometheus u bu yorumdan sonra...

Back To The Future Trilogy - Geleceğe Dönüş Üçlüsü

Alıntı "...Yıl 1980. Fikir Senarist Bob Gale'nin aklına St. Louis, Missouri'deki ailesini ziyareti sırasında geldi. Onların bodrum katını karıştıran Gale, babasının lise yıllığını buldu ve onun mezuniyet sınıfının başkanı olduğunu keşfetti. Kendi sınıfındaki başkanı düşündü. Öyle biriyle arkadaşlık yapmak istemezdi. Sonra Gale, babası ile aynı sınıfta okuduğu takdirde onunla arkadaş olup olamayacağını merak etti. California'ya dönüğü zaman, aklındaki düşünceyi Robert Zemeckis'e açıkladı. İkili projeyi Columbia Pictures'e götürdüler ve 1980 yılının Eylül ayında senaryonun ilk taslakları yazmaya başlandı. Proje filme dönüşmesi 5 yıl kadar sürdü. Ve nihayet 1985 yılında ''Back To The Future'' adında vizyona girdi. Yönetmenliğini Robert Zemeckis'in yaptığı filmde Başrollerde Michael J. Fox ve Christopher Lloyd'u görüyoruz..."

Michael J.Fox un 18 yaşında keşfedildiğini, parkinson hastalığına yakalandıktan sonra oyunculuğu bıraktığını sadece 5-6 yıl önce seslendirmeler yaptığını hatırşatmak isterim...

İmdb puanı: 8.5/ 357 bin kullanıcıda ve halen en iyiler sıralamasında 47. sırada film. http://www.imdb.com/title/tt0088763/
    Sinemalar.com puanı ise 8.6 / 3.700 kullanıcıda.

Film 3 bölüm halinde 1985 - 89 ve 90 yıllarında çekilmiş. Üstteki puanlamalar 1. bölüm için ve her yeni bölümde puanlar düşmüş. (7.7 ve 7.3)
    Epeydir seyretmediğim üç bölümü birer gün arayla geçen hafta izledim. 30 yıl öncesinin teknolojisi düşünüldüğünde günümüzdeki pekçok filmden her yönden üstün diyebilirim. O dönemlerin "Kara Şimşek" i Michael Knight gibi. Birkaç sene önce tekrar çekilen kara şimşek ile son teknolojiye rağmen arasında konusu ve efektler açısından dağlar kadar fark var. Hala pazar günleri TRT 1 de sabahları oynadığını hatırlatırım.
    Serinin ilk bölümü gerçekten sizi ayrı bir dünyaya götürüp dolaştırıyor ve kendisine hayran burakıyor. Ancak sonraki 2 ve 3. seride sürekli zamanda seyahatler, tekrar bölümler, bazı mantıksızlıklar derken kafayı sersemletiyor.
    Konu olarak serinin ilk filmine 83/100 veriyor ve diğer serilerde beşer puan kırıyorum (Part 2: 78 -- Part 3: 73)
    Filmi orijinal blu-ray disk olarak izledim. Görüntü ekrana tam oturuyor ve genel anlamda fena değil. 79/100
    Ses dts hd ma 5+1: Bilim kurgu filminde, havada uçan arabalar, düşen yıldırımlar vs. daha fazla surroundların çalışmasını beklerdim. Diyaloglar güzel ancak efektler sizi yerinizden fazla hoplatmıyor. 69/100 ...
    Sonuç olarak sanırım arşivde bulunması gereken birkaç yılda çıkarılıp seyredilecek hoş bir set.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Prometheus

Nihayet sonunda filmi seyredebildim. Ridley Scott anlaşılan o ki, ALIEN'in etkisinden kurtulamamış. Sanki onu seyreder gibi oldum. Uzak gezegende keşfedilen bir uygarlık. Ve devamı. Fakat ALIEN güçlü bir filmdi. Bu zayıf kalmış. Bunu Ridley Scott bile farketmiş olacak ki dikkati dağılan seyirciyi tekrar filme katabilmek için Noomi Rapace'yi bir laç yerde soymuş. Kısacası beklentimin altında kaldı. Sanki devamı gelecekmiş gibi bitti. Çünkü sonu hiç bir yere bağlanmadı.

Disk teknik olarak iyi hazırlanmış. Görüntü kalitesi iyi. Ses sistemim olmadığı için filmin sesine yorum getiremeyeceğim. Diyaloglar gayet temiz ve net. Menüler güzel olmuş. Fakat Ekstralarda 14 altyazının içinde Türkçe'nin olmaması büyük bir kayıp. beklentinizi yüksek tutup sakın 3D almayın. 2D bu film için yeterli.

Öncelikle, Alien'ın etkisinden kurtulmamış değil, zaten Alien efsanesinin başlangıcını anlatıyor. Noomi Rapace'i soyması da o sebepten değil, ilk filmde de Sigurney Weaver'ı soymuştu (ikisine de soymak denirse). Filmin devamı var zaten, bir sürü soru kaldı cevaplanmayan.
    Bu arada ben de sinema da 3D seyettim ama bluray 2D olsa da olur.
    Size bir de önerim var şu aralar sinemalarda oynayan Pİ'nin Yaşamı filmine gidin, 3D nasıl olurmuş görün. Avatar'a filan bin basar. Konusu da harika. 3D bluray'i çksın koşa koşa alıcam..

• quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

quote:

Prometheus

Öncelikle, Alien'ın etkisinden kurtulmamış değil, zaten Alien efsanesinin başlangıcını anlatıyor. Noomi Rapace'i soyması da o sebepten değil, ilk filmde de Sigurney Weaver'ı soymuştu (ikisine de soymak denirse). Filmin devamı var zaten, bir sürü soru kaldı cevaplanmayan.
    Size bir de önerim var şu aralar sinemalarda oynayan Pİ'nin Yaşamı filmine gidin, 3D nasıl olurmuş görün. Avatar'a filan bin basar. Konusu da harika. 3D bluray'i çksın koşa koşa alıcam..

Selam dostum Pİ nin yaşamı filmini 3d olarak hangi sinemada izlediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

quote:

quote:

Prometheus

Selam dostum Pİ nin yaşamı filmini 3d olarak hangi sinemada izlediniz

Bursa carrefour Cinemaximum..
    Filmin görselliği muhteşem. Belgesel gibi..

• quote:

quote:

Prometheus

ni

Ben 3D filmlere karşı değilim ki. 3D film nasıl olur, görün demişsiniz. Ben Prometheus filmini fazla beğenmediğim için 80 TL'nin 3D diskine harcanmasını tasvip etmiyorum dedim. 3D olanını alıp izlemeyi gereksiz buldum. Avatar'ı da Teknosa'da 3D olarak yaklaşık 10 dakika seyrettim. Gerçekten müthişti. Ve gerçek 3D kameralarla çekilmiş tek filmdir Avatar. Sonradan 3D yapılmamıştır.

Belki Pi daha iyi olabilir. Fikrim yok. Ama dediğim gibi. 3D filmlere karşı değilim.

Ridley Scott'ta beğendiğim bir yönetmendir. Fakat bu filmde vasat buldum. Belki beklentim fazlaydı. Bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 6 Ocak 2013; 1:56:17 >

• quote:

quote:

quote:

Prometheus

ni

Ben 3D filmlere karşı değilim ki. 3D film nasıl olur, görün demişsiniz. Ben Prometheus filmini fazla beğenmediğim için 80 TL'nin 3D diskine harcanmasını tasvip etmiyorum dedim. 3D olanını alıp izlemeyi gereksiz buldum. Avatar'ı da Teknosa'da 3D olarak yaklaşık 10 dakika seyrettim. Gerçekten müthişti. Ve gerçek 3D kameralarla çekilmiş tek filmdir Avatar. Sonradan 3D yapılmamıştır.

Belki Pi daha iyi olabilir. Fikrim yok. Ama dediğim gibi. 3D filmlere karşı değilim.

Ridley Scott'ta beğendiğim bir yönetmendir. Fakat bu filmde vasat buldum. Belki beklentim fazlaydı. Bilmiyorum.

İyi de sen beni yanlış anlamışsın.. 3D ile ilgili sana birşey demedim, hatta bak ne demişim: Bu arada Prometheus'u ben de sinemada 3D seyrettim ama bluray 2D olsa da olur.
    3D film nasıl olur derken genel konuştum ben..
    Bu arada 3D nasıl olur biliyor musunuz; dışa dönük olursa 3D olur, yoksa içe dönük 3D, bana göre hiçbirşeydir.. Bu yüzden ki eski stil kırmızı/mavi 3D olayı hâlâ en iyisidir bana göre...
    Sinemada Avatar'ı da 3D seyrettim, Pi'nin yaşamı'nı da.. Arada dağlar kadar fark var...
    Dediğim gibi olan dışa dönük 3D filmler genelde animasyonlarda daha iyi olur... Ha bir de teknomarketlerde 3D televizyonlarda oynayan demo filmlerde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 6 Ocak 2013; 2:32:24 >

• buradan pi nin yaşamı filminin içe dönük olduğunu anlıyoruz o zaman değl mi
  • Arbitrage [Entrika] / 2012

IMDB Puanı : 6.7
    Sinemalar.com : 7.1

Tür : Dram,Gerilim
    Süre:107 dk
    Yönetmen :Nicholas Jarecki,
    Senarist :Nicholas Jarecki,
    Oyuncular :Richard Gere, Susan Sarandon, Tim Roth, Laetitia Casta, Monica Raymund,
    İzlenen Video/Audio Format: 1080p MKV + DTS
    Aspect Ratio: 1.85:1

Orijinal isimlerinden yada anlamlarından uzak bir Türkçe kelime seçilerek afişe edilen filmlerden biri.
    Filmin adını ve giriş sahnesini izleyen birisi, borsa,finans,yatırım üzerine bir konu geçecek derken
    ilerleyen konu ve sahnelerden evet bu konulardan uzak değil ama izleyiciyi devamlı başrol oyuncusu
    için ha şimdi yandı dedirtip filmin sonunu izleyiciye bırakan bence güzel bir film olmuş.
    Başrolde Richard Gere 'i yüzündeki çizgilerle görünce ne kadar yaşlanmış adam demekten kendimi alamadım,
    Film aşk, türkçeleştirilmiş adı gibi entrika,hırs,zenginlik üzerine ve yalanı yalanla kapatmaya çalışarak işin
    içinden çıkılmaz hale nasıl gelinire bir örnek konu teşkil etmiş,bana göre sıkılmadan izlenecek bir filmdi.
    Bazılarımız hoşlanmayabilir,arşivlik mi değil ama en azından izlenmesini tavsiye ederim.

Film 100/65 Görüntü 100/65 Ses 100/60

ARŞİVLİK BLU-RAY FİLMLERİ SEÇELİM

• quote:

buradan pi nin yaşamı filminin içe dönük olduğunu anlıyoruz o zaman değl mi

Hayır. Film Tam istediğim gibi 3D dışadönük.. Ve içedönük sahneler de var..
    Bu arada Prometheus'u aldım, ama 3D olanı :)
  • quote:

quote:

buradan pi nin yaşamı filminin içe dönük olduğunu anlıyoruz o zaman değl mi

Hayır. Film Tam istediğim gibi 3D dışadönük.. Ve içedönük sahneler de var..
    Bu arada Prometheus'u aldım, ama 3D olanı :)

Sinemada Avatar'ı da 3D seyrettim, Pi'nin yaşamı'nı da.. Arada dağlar kadar fark var...
    Dediğim gibi olan dışa dönük 3D filmler genelde animasyonlarda daha iyi olur... Ha bir de teknomarketlerde 3D televizyonlarda oynayan demo filmlerde :)

dostum sen yukarıdaki gibi yazmışsın o yüzden anlaşılmıyor.

Bi kere avatar 3d olarak belli standartları yakalamış bir film sen onun ile arada dağlar kadar fark var diyorsan
    avatar ile aynı sinemada aynı 3d teknolojisinde izlemiş olmalısın
    ha pi görsel anlamda 3d ye yeni bir standart getiriyor, dersen o başka ona bakarız.

dışa dönük 3d filmler genelde animasyonlarda daha iyi oluyorsa
    şimdi pi neden daha iyi anlamadım dışa dönük ve iyi olan animasyon olmayan ilk film mi..

• d&r da 8,99 a satılan bluray ler hakkında bilgisi olan var mı? yada alıp seyreden? bazı yorumlarda orjinal olmadığı yazıyor doğrumudur?
  • Midnight in Paris [Paris'te Gece Yarısı] / 2011

IMDB Puanı : 7.7
    Sinemalar.com : 7.4

Tür : Dram, Fantastik, Komedi, Romantik,
    Süre:94 dk
    Yönetmen :Woody Allen
    Senarist :Woody Allen
    Oyuncular :Rachel McAdams, Owen Wilson,
    İzlenen Video/Audio Format: 1080p MKV + DTS
    Aspect Ratio: 1.85:1

Filmde olduğu gibi iki yıl önce bende çok kısa bir süreliğine yaz yağmuru altında Parisi görme imkanım olmuştu,
    filmi izlerken o günlere gittim tekrar,bir şehir bir filmde ancak bu kadar güzel işlenebilir,Woody Allen bir dönem
    New York filmlerinden sonra Londra ve Barcelona için yaptığı benzer filmlere bir yenisini daha ekleyerek Parisi
    günümüz ve 1920 leri çok iyi seyirciye taşımış,bildiğim kadarı ile şimdide Roma için bir projesi var,geçenlerde
    film le ilgili yorum yapılırken bir yerde okumuştum bizim Kültür ve Turizm Bakanlığımız Woody Allen'a bir teklif
    götürüp bir Istanbul filmi yaptırılamaz mı diye :)

Film başrol oyuncusundan da belli olduğu üzere mizahi bir yapıda Holywood senaristi bir yazarın bu tür projelerden
    sıkılıp edebi yönünü ortaya çıkaracak bir Roman üzerinde çalışması ve nişanlısı ile tatil için geldiği Parise aşık olarak
    burada yaşamına devam edip kitap yazmayı düşünmesi ile her gece fantastik bir yolculukla 1920 lerin Parisine gidip
    hayran olduğu sanatçılarla karşılaşması konu ediliyor,ben izlerken çok keyif aldım,izlemenizi tavsiye ederim.

Arada bir çok ünlünün de kısa rollerle de olsa filmi süslemesi çok iyi idi ,hele Adrien Brody'nin Dali tiplemesi güzeldi.
    Carla Bruni ise bir rehber olarak filmde karşımıza çıkıyor.

Soundtrack ler de bana göre harikaydı.

Film 100/80 Görüntü 100/85 Ses 100/75

ARŞİVLİK BLU-RAY FİLMLERİ SEÇELİM

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.