Arkadaşlar s4'ün camı kırıldı . Bu firmaya göndermeyi düşünüyorum.Güvenilirliği hakkında fikri olan var mı ?
benim sony z nin ekranı çatladı firma güvenilirmi bilgisi deneyimi olan varmı?
Ben gönderdim memnun kaldım iyi iş yapmışlar tavsiye ederim
Bu firmaya İlk samsung S4 götürdüm.Daha uyguna yapan yerler var dediğimde yapıştırıcı kullanırlar kısa süre sonra ekran atar dediler bende güvenip yaptırdım ve yaklaşık 2 ay sonra ekranda köşelerinde çatlak gibi atmalar meydana geldi. :) 2. tel olarak kullandığım için sorun etmedim. Sonrasında babamın olan Xperia z marka telefonu ekranı kırıldığı için büyük bir gaflete düşüp tekrar bu firmaya götürdüm. ''kesinlikle orijinal ekran takıyoruz'' diyerek ekranı değiştirdiler yaklaşık 1 ay sonra babam telefonun sensörlerinin bozuk olduğunu konuşurken ekranla ilgili sorun yaşadığını belirtti ayrı illerde yaşadığımız için müdahale etme şansım olmadı. yaklaşık 2 ay sonra tesadüfen başka Xperia z ile karşılaştırdığımda ekranın bariz çin malı soluk ekran olduğunu fark ettim. Yerlerine götürdüğümde bir dayak yemediğim kaldı. Dİyelim ki sahte taktım 2 ay neredeydin, EKSTRA para vereceksin vb... bir sürü saygısızca cümleler kuruldu. Ağzından köpükler saça saça benim garanti sürem 1 ay dedi. Peki garanti sürenizin 1 ay olması orijinal deyip sahte ekran takmanızı meşru mu kılıyor diye sorduğumda sebebini anlayamadığım şekilde bana dava açacağını belirtti.:) Garanti ve orijinallik adına bir şey yok arkadaşlar bekleme esnasında 3 müşteri sorun belirtmek için geldiginide parantez içinde belirtmek isterim