Şimdi Ara

Artes 9702 Tablet İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Ben bu tableti almaya karar verdim acaba anlayan arkadaşlar ben oyun oynamak ve internette gezmek için alıcam isteklerimi yerine getirebilecek bir tablet midir?

Dikkat Yüksek Seviyede Güç içerir!
    Artes D9702 tablet, çift çekirdekli Arm Cortex A9 işlemci, 1.5 Ghz hız ve Quad Core Mali 400 GPU teknolojisi ile size maksimum performansı sunar. 3D oyunlar, Full HD filmleri takılmadan, donmadan ve en akıcı haliyle oynar, seyredersiniz.

10 Parmağında 10 Marifet!
    Yeni 10 nokta kapasitif dokunmatik ekran teknolojisi ile Artes D9702 size tüm parmaklarınızı aynı anda kullanma fırsatı veriyor.

Gerçeküstü Oyun Deneyimi!
    Artes D9702 tablet ile Android 4.1 destekli tüm oyunları rahatlıkla oynatabilirsiniz. IPS 9.7” yüksek çözünürlüklü ekran oyun keyfinizi katlar. Quad Core Mali 400 Görüntü işlemcisi ile en net, parlak ve akıcı görüntü parmaklarınızın ucunda.

Cep Sineması Asıl Böyle Olur!
    Tabletinizi alın ve filmlerinizi gittiğiniz yere götürün. 1080p görüntü ayrıcalığı artık çantanızda. Full Hd destekli herhangi bir televizyona ya da projeksiyonunuza bağlayın ve sinemanın tadını çıkarın. Size gereken bir HDMI kablosu, Artes tablet biraz da patlamış mısır.

Dikkat unutkanlık yapar!
    Artes D9702 tablet, adaptör ile şarj olabilmektedir. Ama bizce 7200mAH pili ile şarj cihazınız evde unutsanız da sorun değil. Ekstra uzun pil ömrü ile kablo kalabalığını geride bırakabilirsiniz.

Dürtmeden duramayanlardan mısınız?
    Sosyal ağlar artık elinizin altında. Cep telefonunuzun küçük ekranına hapsolmaya son noktayı koyabilirsiniz. Facebook, Twitter ‘a dahili 3G özelliği ya da kablosuz ağ desteği ile her an her yerden ulaşabilirsiniz. Youtube videolarını ya da dizi izlerken gözlerinizi bozmanıza artık gerek yok!

Yerinde duramayanlara!
    Artes D9702 tabletinizin siz nereye hareket ederseniz yüksek hassasiyetli G-Sensörü ile oraya hareket eder. 3 yönlü G-Sensör ile tabletinizi hareket ettirmeniz gereken oyunlarda en kısa sürede tepki verir. Ekran dönsün diye cihazınızı bir oraya bir buraya sallamanızı beklemez.

Ailesinden Kopamayanlara!
    Aile fotoğrafınızı cüzdanınıza sığdırmaya çalışmayın. 16 Gb hafızanızla sınırlı kalmak zorunda değilsiniz. 32 Gb Sd kart ile depolama alanınızı katlayabilirsiniz. 3.0 Megapiksel arka kamerası ya da 2.0 Megapiksel ön kamera ile Artes D9702 tablet en net fotoğrafları ve videoları yanınızda taşımanıza yardımcı olur. Yüksek zoom kabiliyeti ile en net fotoğrafları çekebilir, internet üzerinden sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Bağımlılık Yapar!
    Artes D9702 Usb, Hdmi, Mikro Sd ve Kulaklık bağlantısı, tabletinize geniş bağlantı imkanı sunar.

Tabletinizi evirip çevirmeyin!
    Skype ve diğer görüntülü iletişim yazılımları ile arkadaşlarınızla görüşürken ön kamera sayesinde karşınızdaki kişi sizi görebilir ya da tabletinizi çevirmeden arka kamera ile sizin gördüklerinizi arkadaşınıza gösterebilirsiniz. Tek kamera mahkûmiyetine son!

Siz nereye Müzik Oraya!
    Tüm müzik arşiviniz artık yanınızda. Kulaklığınızı takın ve bilinen hemen hemen tüm formatlardaki şarkıların keyfini çıkarın. Aman sesi çok açmayın, tabletiniz boyutundan büyük ses çıkarabilir.

Dışarıda İnternet keyfi!
    Dahili 3G özelliği ve wifi sayesinde Artes D9702 tabletiniz ile her an her yerden internete ulaşabilirsiniz.

Bugünün Teknolojisi, Yarının Tableti!
    Android 4.1 ile Artes D9702 size en iyi performansı binlerce uygulamayı ve oyunu, en hızlı biçimde sunar.

Dünyanın en hisli tableti!
    Biz Artes D9702 için dünyanın en hisli tableti diyoruz. IPS 9.7 ekran ile seyir zevkinizi katlarken, 10 nokta kapasitif dokunmatik ekranı o kadar hassastır ki her dokunuşunuzu anında hisseder ve tepki verir. 1024x768 çözünürlük ise tabi ki film severlere…

Doktor masrafından kurtarır!
    Artes D9702 IPS teknolojisi barındıran ekranı ile 178° ye varan görüş açısı sağlar. Ekrana baktığınız uzun saatler boyunca sizi yormaz, gözlerinizi bozmaz.

Artık hiç bir şeyi silmeyin
    Artes D9702 tablet içinde dahili 16GB HDD bulunmaktadır ve SD kartlar sayesinde tabletinize fazladan 32GB daha alan ekleyebilirsiniz. Tüm müziklerinizi, fotoğraflarınızı, filmlerinizi artık yanınızda bulundurabilirsiniz.

Biliyoruz kitap okumayı seviyorsunuz!
    Tabletinizi yan çevirin ve e-kitaplarınızı okumaya başlayın. Geniş depolama alanı ile kütüphanenizi yanınıza alabilirsiniz.

Kutu İçeriği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintopayli -- 15 Ocak 2013; 22:43:10 >

• Bir ipad değil...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintopayli

Merhaba, Ben bu tableti almaya karar verdim acaba anlayan arkadaşlar ben oyun oynamak ve internette gezmek için alıcam isteklerimi yerine getirebilecek bir tablet midir?

Link vereydinde bizde bakaydık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Karpuz

Bir ipad değil...

İpad demedim zaten önceki konumdan bahsediyorsan bu daha cazip geliyor bana
  • Merhaba ben 3g olmayanı 450 tl aldım. 1 ay olacak neredeyse. Tablet bana göre çok iyi gta vice city, the dark knit, most wanted, arms, modern commed 2 - 3 - 4 , fifa, pes, mass efect ve gta3 oyunlarını yükledim sorunsuz kilitlenmeden oynuyorum. Önerebilirim internet de sorun yok torrent 10 mgbit hızında veri indirdim netten düşmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hastesi -- 17 Ocak 2013; 1:46:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Karpuz

Bir ipad değil...

Bir ipad ten fazlasi var eksigi ise sadece parasi
  • Concord destek konuya bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.