Şimdi Ara

ARTES D 708 İ OLANLAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artes d 708 tablet kullananlar tabletle ilgili izlenimlerini buraya yazabilirler mi? Eksileri artıları neler ? görüntü kalitesi nasıl ? çözünürlüğü nasıl? şarj süresi ne kadar? artes firmasıyla ilgili düşünceleriniz teknik servisle ilgili izlenimlerinizi ve ayrıca bazı kronik sorunları hakkında buraya yazıp bu ürünü almak isteyenlere yardımcı olabilir misiniz ? şimdiden herkese teşekkürler...

• ben bu cihazı alalı 2 aya yakın oldu.cihazla ilgili bazı arkadaşların kötü anıları olmuş.açılmama sorunu en sık görülen durum.fakat ben aldım alalı çok şükür problem olmadı.(ilk cihazımda ölü piksel vardı.aldığım firma tereddütsüz değiştirdi.) özellikle cihazın açılmaması ile ilgili bazı arkadaşlar micro sd kartın cihaz açıkken takılmasından dolayı kendi flashının arızalanabileceğinden bahsetmişler.bazı arkadaşlarda şarj cihazından kaynaklandığından bahsetmişler.(bence şarj cihazından önce usb bağlantı kablosu problemli diyorum.)bazı cihazlarda eski sürümden kaynaklanan(4,03 ice cream sürümü) sorunlardan dolayı da açılmama problemleri olmuş olabilir.aslında sayın artesteknik cihazlar onlar tarafında değerlendirildiği için bu sayfalardan cihazların arıza sebeplerini açıklayabilir ve kullanıcılar da arıza sebeplerini bilirlerse cihazlarını daha bilinçli kullanabilirler.cihazın özelliklerine gelince 4,1 jelly bean ile daha hızlı ve daha tutarlı çalışmaya başladı.oyun konusunda gayet akıcı ve takılmadan oyun oynanabildiğini söyleyebilirim.programları eğer uyumluluk problemi yoksa çok rahat çalıştırıyor.youtube'un açılmaması söz konusu değil.videolar internet hızınızla alakalı olarak seyredilebiliyor.e-book denemedim ama problem çıkacağını zannetmiyorum.android uyumlu ofis programları ile word,excel dosyaları açılıyor.word dosyası açarak bunu birebir denedim.harici hard disk,flash bellekleri usb üzerinden çalıştırabiliyor.yüksek çözünürlüklü(1080p) filmleri çalıştırıyor.bluray remux çalıştırıp çalıştırmadığını denemedim.altyazı ve senkron ayarlarını cihaz üzerindeki playerlerden rahatlıkla yapıyorsunuz.internete bağlanma konusunda en problemsiz tabletlerden biri.ayrıca ben antene el yapımı yönlendirici takarak ağ bağlantısında artış sağladım.evin her tarafında sayfaları takılmadan açabiliyorum.bu tür cihazları ben kullanım açısından gayet umut vaad eder buluyorum,iphone,samsung ,lg... gibi telefon özelliği olan fakat bu exstrası dışında bu cihazlardan artısı olmayan telefonumsu cihazlardan daha kullanışlı ve en önemlisi daha hesaplı buluyorum.ben cihazımı 220 tl ye aldım.bir android telefonun en ucuzu 600-700 tl aralığımda ve 1500-2000 tl ye bile satılanlar var.androidin nimetlerini kjullanmak için neden bu kadar para verilsin ki.hemde ekranının büyük olması internet,oyun ve film izleme gibi olmazsa olmazlar için büyük avantaj.ayrıca bu cihazlarda taşınabilir.bir gömlek cebine sığmıyor evet doğrudur ama bir küçük taşıma çantası ile istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahx -- 25 Aralık 2012; 23:40:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahx

ben bu cihazı alalı 2 aya yakın oldu.cihazla ilgili bazı arkadaşların kötü anıları olmuş.açılmama sorunu en sık görülen durum.fakat ben aldım alalı çok şükür problem olmadı.(ilk cihazımda ölü piksel vardı.aldığım firma tereddütsüz değiştirdi.) özellikle cihazın açılmaması ile ilgili bazı arkadaşlar micro sd kartın cihaz açıkken takılmasından dolayı kendi flashının arızalanabileceğinden bahsetmişler.bazı arkadaşlarda şarj cihazından kaynaklandığından bahsetmişler.(bence şarj cihazından önce usb bağlantı kablosu problemli diyorum.)bazı cihazlarda eski sürümden kaynaklanan(4,03 ice cream sürümü) sorunlardan dolayı da açılmama problemleri olmuş olabilir.aslında sayın artesteknik cihazlar onlar tarafında değerlendirildiği için bu sayfalardan cihazların arıza sebeplerini açıklayabilir ve kullanıcılar da arıza sebeplerini bilirlerse cihazlarını daha bilinçli kullanabilirler.cihazın özelliklerine gelince 4,1 jelly bean ile daha hızlı ve daha tutarlı çalışmaya başladı.oyun konusunda gayet akıcı ve takılmadan oyun oynanabildiğini söyleyebilirim.programları eğer uyumluluk problemi yoksa çok rahat çalıştırıyor.youtube'un açılmaması söz konusu değil.videolar internet hızınızla alakalı olarak seyredilebiliyor.e-book denemedim ama problem çıkacağını zannetmiyorum.android uyumlu ofis programları ile word,excel dosyaları açılıyor.word dosyası açarak bunu birebir denedim.harici hard disk,flash bellekleri usb üzerinden çalıştırabiliyor.yüksek çözünürlüklü(1080p) filmleri çalıştırıyor.bluray remus çalıştırıp çalıştırmadığını denemedim.altyazı ve senkron ayarlarını cihaz üzerindeki playerlerden rahatlıkla yapıyorsunuz.internete bağlanma konusunda en problemsiz tabletlerden biri.ayrıca ben antene el yapımı yönlendirici takarak ağ bağlantısında artış sağladım.evin her tarafında sayfaları takılmadan açabiliyorum.bu tür cihazları ben kullanım açısından gayet umut vaad eder buluyorum,iphone,samsung ,lg... gibi telefon özelliği olan fakat bu exstrası dışında bu cihazlardan artısı olmayan telefonumsu cihazlardan daha kullanışlı ve en önemlisi daha hesaplı buluyorum.ben cihazımı 220 tl ye aldım.bir android telefonun en ucuzu 600-700 tl aralığımda ve 1500-2000 tl ye bile satılanlar var.androidin nimetlerini kjullanmak için neden bu kadar para verilsin ki.hemde ekranının büyük olması internet,oyun ve film izleme gibi olmazsa olmazlar için büyük avantaj.ayrıca bu cihazlarda taşınabilir.bir gömlek cebine sığmıyor evet doğrudur ama bir küçük taşıma çantası ile istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

bendede aynı durum oldu aldıktan 24 saat içinde açılmadı servise gönderdim siz servise gönderdikten kaç gün sonra geldi hocam

• ben bizdehesaplı adlı firmadan almıştım ilk cihazımı ( ölü piksel sorunu olan ilk cihazım)bu arada artesteknik adlı arkadaşlarlada irtibata geçtim.şahsen tereddütlü idim çünkü bir tane piksel sorunlu idi ve başka bir firma olsa 5 piksele kadara kesinlikle sizin cihaz değişim talebinizi reddederler.bizde hesaplı firması çalışanı tereddütsüz cihazı kargo ile yollamamı istedi ve cumartesi cihazı yolladım ve 5-6 gün civarı sonra kardgo ile yine kargo ücreti onlardan olmak üzere yeni cihazım yollandı.artes firmasında ki arkadaşta gerçekten cihazları konusunda cihaz eğer alıcıdan kaynaklı problem var ise (ekranın kırılması)değiştirmezler. fakat alıcıda hata yoksa kesinlikle sizi madur etmiyorlar.çin malı ürünlerde özellikle bu ithalatçı garantisi çok önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.