Şimdi Ara

Artes D1003 Batarya kalibrasyon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3-4 hafta önce aldığım Artes D1003 tablet aslında performans ekran ve kasa kalitesi olarak gayet yeterli bir tablet neyse önemli olan o değil
    bu tableti alırken 7600 mah batarya büyük bir etken oldu.

Altta vereceğim resimlerdede belli olduğu gibi gerçekten bir problem olduğu belli sorun şu tableti %100 şarj ettikten sonra maksimum 4-4.5 saatlik pil ömrü veriyo
    ama kullanıp %50 nin altına indirdikten sonra şarja takıp kapatıp açtığımda yüzde değeri birden artıyo yani aslında kapasitesi normalde daha fazla ama bunu
    şarja takıp kapatıp açmadan ulaşamıyorum.

Normalde Resimdeki gibi Ekran ful açık neredeyse yoğun kullanımda 9 saat gibi güzel bir pil ömrü var şimdi sorun buna tek seferde ulaşmak tableti dışarı
    çıkardığımda bu şarja takıp kapatıp açma işlemini yapamıyorum yapmakda saçma zaten anladığım kadarıyla batarya kalibrasyonuyla alakalı bir problem başka
    bir şeyde olabilir.

Evet arkadaşlar problemim bu şekilde bu işin bilenleri ve ya daha önce böyle bir sorun yaşayıp çözen arkadaşlar yardım ederse çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnosiss -- 28 Şubat 2014; 18:13:56 >

• hypnosiss kullanıcısına yanıt
    Merhaba yardımcı olmaya çalışayım. Anladığım kadarıyla tablette bir sorun yok ancak pil göstergesi beni yanıltıyor diyorsunuz. Sanırım tabletinizin pilinin kalibresi ile alakalı bir durum.

Google playde çok farklı pil kalibrasyon ve gösterge uygulamaları var bunlardan deneyebilirsiniz. Örneğin :Battery Doctor(Pil Koruyucu)

Takıldığınız başka konular olursa Artes Q1003 konusundan sorabilirsiniz. Deneyimli arkadaşlarımız var yardımcı olacaklardır. http://forum.donanimhaber.com/m_76235617/mpage_25/tm.htm

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbatterydoctor_en&hl=tr

Kolay gelsin

• Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Hızlı yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.Marketteki o ve ona benzer uygulamaları denedim bu tarz uygulamalar genellikle arka plandaki uygulamaları kapatıp şarj tasarrufu sağlıyor.

Benim sorunum ise tabletin bataryasını yarısını sanki şarjın %100 gibi algılıyor ve haliyle buda 7600mahın 3800ünü kullandırıp diğer yarısını ise şarja takıp kapatıp açınca algılıyor yani sorun göstergeden biraz daha büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnosiss -- 28 Şubat 2014; 18:12:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosiss

Hızlı yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.Marketteki o ve ona benzer uygulamaları denedim bu tarz uygulamalar genellikle arka plandaki uygulamaları kapatıp şarj tasarrufu sağlıyor.

Benim sorunum ise tabletin bataryasını yarısını sanki şarjın %100 gibi algılıyor ve haliyle buda 7600mahın 3800ünü kullandırıp diğer yarısını ise şarja takıp kapatıp açınca algılıyor yani sorun göstergeden biraz daha büyük

İsterseniz romunu tekrardan yükleyin bu adresten

• Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Hazır siz söylemişken soruyum aynı modelin 3G sürümü için android 4.2 sürümü mevcut acaba onu yüklesem bir sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosiss

Hazır siz söylemişken soruyum aynı modelin 3G sürümü için android 4.2 sürümü mevcut acaba onu yüklesem bir sorun olur mu ?

Tahminimce uymayacaktır. Yinede Artes firmasına mail atıp daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz. info@artescorp.com

Kolay gelsin
  • hypnosiss kullanıcısına yanıt
    Acaba siz sorunun çözümüne nasıl ulaştınız?

Aynı sorun benim ReedPAD4+ cihazımdada mevcut o yüzden soruyorum. Çözüm bulduysanız lütfen yardımcı olur musunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo a830- Şebeke sorunu
    11 yıl önce açıldı
    meizu a20 batarya sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • U. kullanıcısına yanıt
    Malesef ben de hala çözüme ulaşamadım bir kaç uygulama denedim ama işe yaramadı firmware olayını denemedim bilgisayarım bozuk ama bir yakınimda aldı ondada aynı sorun var internetten araştırdım da samsung galaxy s3te bile aynı sorunu yaşayanı gördüm.Sen çözüm bulursan bana da haber verirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnosiss -- 19 Mart 2014; 22:14:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.