Şimdi Ara

ARTIK ANKARA YOLLARI KAMYON VE KEPÇELERE AİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu konuyu daha üst bölümlere yazmak isterdim ama kural dışı olur diye gereksiz konulara yazdım

arkadaşlar okullar kapandığından beridir belediyelerin seçim öncesi çalışma çılgınlığı şehri alt üst etti çalışmalara elbette olmalı ama zamanında olmalı her yol aynı anda kapatılmamalı çalışmalardan önce hiç bir bilgi verilmiyor halka açıklanmıyor yahu en azından orya bir özür levhası ile beraber ne yapıldığını çalışma sonucu ne ortaya çıkacağına dair bilgi verin bari.
    birde üstüne üstlük harfiyat kamyonları araçları sıkıştırıyorlartehlikeli manevralar yapıp birde üstüne üstlük resmen kabadayılık yapıyorlar
    yani uzun lafın kısası artık ankara trafiği kamyon, tır, kepçe kaynıyor hele bide güneşten kavrulmuş solaryum izleri taşıyan traktörcü amcalarımız yokmu
    ben bu gidişle kafayı yiyicem yazık bu insanlara bu gidişe kim dur diyecek

• dur dicek kimse kalmadı. dur dersen seni de alırlar bak içeri =P
  • Okullar kapandığında her sene yol ve köprülü kavşak çalışmaları başlar ve okullar açılmadan biter. Ayrıca tatil de olanları da düşününce trafiği en etkileyecek çalışmalar bu aylarda gerçekleştirilebilir.
  • Adamlar yapsa suç,yapmasa suç...

Okulların kapalı olduğu 3 aylık bu zaman dilimine sığdırmaya çalışıyorlar,biraz hareketlilik olması normal.

Sincanda banliyö treni iptal edildi mesela,2-3 tane geçit yapılacak,cidden önemliydi mesela.
    Bırak yapsın adamlar...
  • git sen çalış daha hızlı bitsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezenda

dur dicek kimse kalmadı. dur dersen seni de alırlar bak içeri =P

İçeri demokrasiden payını alamamışları alıyorlar doğal olarak
  • Konyada da var çalışma...

Adamlar çevre yolunda orta refüje çiçek ekiyorlar, iyi güzel, lakin çiçek getiren kamyon 3. şeritte park yapmış ve bu olay trafiğin en hareketli zamanlarında oluyor...

Kaç kere denk geldim, sol şeriti kapatmışım gidiyorum, pat karşımda kamyon. 3-5 tane de zahmet olmuş uyarıcı dubellerden koymuşlar.....

Gündüz vakti çevre yolunda ki alt geçitlerin orta refüjteki demirlerini boyuyolar, alt geçit tek şerit devam ediyor. Bu işleri gece yapsalar sanki birşey olacak...

Allah akıl fikirversin bu belediyelere...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • melih gökçek klasiği işte her seçimden önce böle ankaranın altını üstüne getirio
  • yazın olur çalışmalar ama harbi ne bitmez inşaatmış kardeşim....Metro bitemedi gitti...yaw bu milli kütüphanenin orasını kapattılar kaldı öyle açsana lan melih.... Cehennemde üstüne asfalt döksünlerde gör...sonrada kamyoncuları üstüne salsınlar....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.