Şimdi Ara

Artık başlamalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taban puanı 460 olan bi anadoou öğretmen lisesinde 10. sınıfa gidiyorum.9. sınıf karne ortalamam 91.66 10. sınıfın ilk dönemi karne ortalamam 92.66.Özdebir türkiye geneli denemesinde ygs 2 156 ygs 1 133. oldum il ikincisiyim.Hedefim tıp veya diş hekimliği.Ygs çalışmaya başlamalı mıyım?Fen bölümünden netimi artırmak için ne yapmalıyım.Yardımlarınız için teşekkürler.

• Allahım sana geliyorum
  • hyrdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KivircikTK

taban puanı 460 olan bi anadoou öğretmen lisesinde 10. sınıfa gidiyorum.9. sınıf karne ortalamam 91.66 10. sınıfın ilk dönemi karne ortalamam 92.66.Özdebir türkiye geneli denemesinde ygs 2 156 ygs 1 133. oldum il ikincisiyim.Hedefim tıp veya diş hekimliği.Ygs çalışmaya başlamalı mıyım?Fen bölümünden netimi artırmak için ne yapmalıyım.Yardımlarınız için teşekkürler.

12. sınıflar bile şimdi başlıyo senin sorduğun soruya bak
  • attj4d kullanıcısına yanıt
    başaramazsam die korkuyom o yüzden saol cevap yazdığın için
  • Derece istiyorsan başla.
  • Pearl Jam kullanıcısına yanıt
    derece gibi bi hedefim yok ilk 10.000 istiyorum.Sizce karne ortalamam nasıl ygs den ve lys den kaç puan gelir bu ortalamalarla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten Gerizekalı Mıyım?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu bırakma yeter.

10. sınıfken bide 10k diyorsun.Pehh.
  • Yahu çık git şurdan. Bi bitmediniz.
    KonuDışı sizin yeriniz
  • quote:

derece gibi bi hedefim yok ilk 10.000 istiyorum.Sizce karne ortalamam nasıl ygs den ve lys den kaç puan gelir bu ortalamalarla

Güzel okul puanı çok önemli 90 altına düşmezsen sağlam bir puan gelir internete obp puanı hesaplama yaz çıkıyor.
  • ilk 1k için 11 sınıfın bitişindeki yaz tatilinde başlaman yeterli , senin şu an yapman gereken o sene hangi dersleri görüyosan o derslerini iyi yapmak.

Ayrıca şu an ygs lys falan çalışman ekstra gereksiz olur çünkü senin zamanına sınav sistemi değişir. O yüzden yapman gereken sınava hazırlanmak değil , gördüğün konuları iyi öğrenmek konuları iyi öğrenirsen sınav sistemi ne olursa olsun başarılı olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attj4d -- 15 Şubat 2014; 13:48:50 >
  • çok teşekkür ederim abiler inşallah dediğin gibi sağlam bi puan gelir size çalışmlarınızda başarılar
  • başka önerisi olanlar yazarsa sevinirim
  • quote:

başka önerisi olanlar yazarsa sevinirim

Onerim disari cik gez biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedefin ilk 10.000 ise seneye başlarsın ; bu yılı iyi bitir. Not ortalamanı yüksek tut

• sen once derin derin bi nefes al bakim keep calm

• durumunu anlatıp egonu tatmin etme olurmu şurada sınava 1 ay kaldı hedefi diş tıp olanlar senin yazını görünce kahroluyor belki kma Sanki gerizekalısın kendi durumunu anlamamış gibi çalışmaya başlayayım diye soruyon bir de bi bitmediniz kma
  • Hocam cok guzel aciklamissin durumu tebrikler

• eğer anlattığın kadar zeki biriysen bizlerin yardımına ihtiyacın yok diye düşünüyorum.
  • Fes Takmak İstiyor F kullanıcısına yanıt
    kendi egomu tatmin etmek gibi bir niyetim yok haklısınız sınava 1 ay kala bu soruyu sormamalıydım hakkınızı helal edin haklısınız tüm cevap yazanlardan Allah razı olsun gireceğiniz YGS ve LYS lerde başarılar diliyorum tekrardan özür dilerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.