Şimdi Ara

Artık boşverin YGS yi sıralamam ne oluru bırakın{LYS DE HANGI KAYNAKLAR ALIYORUZ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta dediğim gibi yok sıralmam ne olur yok kac kısı 120 yaptı nabcan artık yeter da 4 gün geçti burda ÖSYM de çalışan yok kimse sıralamını 100 de 100 veremez gir 2015 e sonra oradan 5 k aşşa yukarı gelir de devam et.Şimdi gün LYS abanma günüdür ne alıyoruz ben aldıklarımı söyliyim alacaklarımı sorayım nedeni ile birlikte ne aldıysanız paylaşalım.
    FİZİK OKYANUS- Farklı bir yayın tam anlayamadım ama zoru zor diyebilirim çözümlü olması 100 de 100 avantaj
    APOTEMİ ELEKTRİK MANYETİZMA-apotemi sanıldığı kadar zor bir kaynak değil konuya hakimsen kendini geliştireceğin bir kaynak
    TEMEL LYS KİTAPLARI-Fen bilimleri
    Palme BİYOLOJİ DOĞAL OLARAK
    Apotemi Limit ve Süreklilik
    Karekök Türev İntegral - {ONERMİYORUM KOLAY ÇIKTI]
    BANA LAZIM OLACAKLAR Kimya kitabı Palme alırım
    Fizik Palme dedilerde ben sevmiyorum palmeyi fizikte resimli 3D cisimler filan hoşuma gitmiyor kaliteliyse alcam
    Biyoloji elimdekileri çözerim
    Geo Birey B ve Özdebir mat geo denemesi var ek bir şey lazım olur mu Fen bilimleri her şey var zaten ek 2.kaynak bunlar
    Bana Mat kaynağı Karekök mü Bilfen mi başka bir şey mi onu önerebilirsiniz.
    Bana şimdi okuduklarımdan yola çıkarak ne alabilirim ne aldınız onu söylerseniz mutlu olurum.
    Ben öneri isterken biraz ne alcağımı söyledim de yönlendirin biraz mat hedefim full cıkarmak 0 değilim. ama reis de değilim konu calısmadan açıp direkt çözemem yani.

• Dostum denemeler nasıl acaba onu merak ediyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik için tavsiye lazım palme elinde olan yorumlayabilir mi?

• revolution1907 kullanıcısına yanıt
    Palme biyoloji kimya var bende güzeller çok zor değil ama kaliteli sorular

• Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam cepte kalsın bu bilgi eyvallah

• mat kaynağı kesinlikle karekök ilk tesleri kolay sonlara doğru zorlaşır eğer geçen seneki gibiyse hatta önerim eğer tek onu çalışmıorum diosan konuların 1-3-5-7 teslerini çöz çiftelerini de tekrar amaçlı çözebilirsin ben öyle yapmıştım lys matematikte full yapmak istiorum demişsin bunun yolu da karekökü bitirip mayıs ayının başından itibaren lys matematik(daha erken de olabilir) denemelerine başlamaktır.Bu arada(trigonometri türev integral) fasikül için apotemi önerebilirim tabi kendine güveniorsan ve azimliysen.
  • fatihtoo F kullanıcısına yanıt
    eyvallah azimlimiyim bilmiyorum ama soru çözme konusunda sıkıntı çekmiyorum. Kafama koyduysam soruyu çözerim ama testi bitirir miyim orada sıkıntı yaşayabilirim bende soru takıntısı var çözemediysem deli oluyorum saat harcarım yani hiçbir soru saatlik değil tabide bilmeyince harcıyorsun sonra bi bakıyosun formul sorusu konudan saptım.Teşekkür ederim 345 gördüm bi de karekök süper diyorsan ona gidiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doping hafıza videolarına bakıyoruz

• linkte güzel öneriler var bakabilirsin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremalp7

eyvallah azimlimiyim bilmiyorum ama soru çözme konusunda sıkıntı çekmiyorum. Kafama koyduysam soruyu çözerim ama testi bitirir miyim orada sıkıntı yaşayabilirim bende soru takıntısı var çözemediysem deli oluyorum saat harcarım yani hiçbir soru saatlik değil tabide bilmeyince harcıyorsun sonra bi bakıyosun formul sorusu konudan saptım.Teşekkür ederim 345 gördüm bi de karekök süper diyorsan ona gidiyorum

kardeşim kesin yönlendirmiyim ama geçen seneki karekök kitabıysa öneririm bence diğer sb bu vakitten sonra kayıp olur senin için.Bir de bu çözemeyince uğraşmak tabi ki abartmassan faydalı olur yani direk hocaya sormakta yanlış biraz üstünde kafa yorman gerekli çünkü o 1 soruya kafa yorarken değişik değişik şeyler düşünüosun,zihnin açılıyor yeni şeyler fark ediyosun, öğreniyorsun.Geçen sene lys matta uzun yoldan gidip çözüp 2-3 soruda cevaba gittiğim olmuştu yani yöntem uzun ama zaten 50 de 50 ise hedefin zamanın artıyor artınca da kimse neden uzun çözdün diye sormaz.Uzun süre de de olsa çözmene katkı yapacak şey bana göre böyle zor sorular üzerinde kafa yormak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.