Şimdi Ara

Artık bu ülke iflah olmaz İTÜ yeni gelen hocalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kariyerlerine de bakmak lazım ama bu görüntü beni rahatsız ediyor. Ülkede kariyerli binlerce hoca var olay kariyerse. Türkiye’nin en iyi eğitim kurumlarına sistematik olarak vasıfsızlaştırma operasyonu yapılıyor sürekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itü sünü ütü sünü ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekonomist999 -- 17 Temmuz 2022; 17:17:47 >
  • Yazık lan size harbi. İnsanları dış görünüşüne göre yargılamak ne kadar basit açın bakın adamların google scholar profiline. Yurtdışında doktora yapan bir Türk'e bombacı deseler milliyetçi ruhunuz kabarıp kuduz köpek gibi saldırırsınız değil mi ?

• Yetenekli din kardeşlerimizin ülkemizin üniversitelerinde gençlerimize bilgi birikimlerini aktarmalarında ne var anlamıyorum ?

• Amir hariç gayet vasat profiller. Sana tam da şu an 1000 tane eleman dökerim bu ışid kılıklılardan daha fazla atfı bulunan. Bu görüntü hiçbir şekilde itü’ye yakışmıyor.

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Tamam kanka dök buraya bekliyorum

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

ironi mi yoksa ciddi misiniz?

• Bu ülkenin ırkçısı çekilmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilim sizin gibi saç, sakal peşinde koşan cahiller yüzünden gelişmiyor. Onlar okumuş prof olmuş sen oturduğun yerde onu beğenmiyorsun.

• Pakistanliymis bu farrukh, diğerlerine de siz bakın

• Hahaha Erdoğan ve akp hiç uğraşmasın Afganistan Pakistan'dan getirsin 40 milyon insanı Türkiye'ye

Biz Türkiye vatandaşı Türkleride Avrupa'ya yollasın bitsin bu çile

Gerçekten artık öfke patlamasına az kaldı bende tiplere bak kılıklara bak ya bunlar mı Türk gençlerini eğitecek , burası Türkiye ayağı takunyalı arapları İTÜ gibi bir üniversiteye getirmek nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 17 Temmuz 2022; 23:34:47 >

Bu gozler sabah kac tane akademisyenin 700 alintisi var diye bi cümle okudu bu sabah, laf anlatmaya degmez

ilk defa bounlukizaraniyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • her kurum ve kuruluşun bir kılık kıyafet yönetmeliği var değil mi?

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt

kadınların türbanına karışılmamalı o gerçekten inanç ile alakalı ama sakal kesinlikle kamuda yasak olmalı sakalın inançla hiçbir ilgisi yoktur hem hani temizlik imandan geliyordu sakal traşı aynen saç traşı gibi bir temizliktir dolayısıyla imandandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekonomist999 -- 18 Temmuz 2022; 22:29:59 >
  • Öğretim görevlisinden başka her şeye benziyorlar. Öğretim elemanı yazmasa Suriyeli sığınmacı, Afgan kaçakları filan diye düşünürdüm.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.