ülkemizin en prestijli okullarından biri olan okula ithal getirilen hocalar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 Kasım 2020 -- 17 Temmuz 2022; 13:38:47 > |
Artık bu ülke iflah olmaz İTÜ yeni gelen hocalar
-
-
Bomba gibiler masallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
we will make itu great again
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 17 Temmuz 2022; 14:11:3 >
İTÜ'ye giden arkadaşlarımızın arkalarını kollamasını tavsiye ederim
-
İTÜ'nün tahtına YTÜ'nün geçeceği günler yakındır
-
k.
Ülkedeki herkesin her konuda bilgisi var gibi konuşmasını sevmiyorum.
Star Technical University xddd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu olayların yaşanma sebebi siyasi ytü rektörü tamer hoca bil bakalım hangi partiyi destekliyor ve kimin sayesinde orada :) ytüye yarın yükarıdan 100 afgan akademisyen al deseler adamın hayır deme şansı yok itüye bunlar oliyorsa emin ol ytüyü yeni bogazici haline getirirler dostum. Güzel ıslak hayaller
rektör iyi mi peki? iyi işler yapıyor mu yoksa daha kötü bir hale mi getiriyor bir bilginiz var mı?
-
Zaten yabanci hocalar var ytude de. Yildiz kampusunu peskes cektiler. Gittiler okulu neredeyse tamamen esenlere tasidilar. Okul yonetimi kendi altina mercedesleri cekti odenekten
Rektor iyi seyler yapiyor gibi onceki rektorlere gore.
Ytünün rektörü eskiye göre iyi diğer rektörler de iyi itünün ki falan da berbat değil sen asıl olayı anlamıyorsun itü rektörü dur canım skıldı böyle yapayım demiyor. Yap diyorlar. Ytüye zamanı gelince YAP diyecekler dostum bunu görmemek için deli olmak lazım adamlar Bogaziçiyle savaşıyor ortada ytü falan mı bırakırlar? Tamer hocayı beğeniyorum bu arada ama sorun o değil bu adamlar yukarıdan gelen siyasi şeylere karşı durabilecek adamlar değiller anlatmaya calistigim sey bu. Bugün itü için bunu yazıyorsan yarın ytü için yazacağından emin ol. O sefer de Iyte ytüye yaklaşacak diyip ayni emojiyi atacaksin
İtu makine baya düşer bu sene bu olayla birlikte
hocam ben onu şakasına yazmıştım :D
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne kadar gundem olacagina bagli. Yarina unutulursa dusmez o kadar.
Vaaay cahil ertem
derece yapıp hala devlet yazan var mı
Hayırlı olsun. XD
İTÜye giren arkadaslarima pasarilar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bomba gibiler masallah
|
Yazık lan size harbi. İnsanları dış görünüşüne göre yargılamak ne kadar basit açın bakın adamların google scholar profiline. Yurtdışında doktora yapan bir Türk'e bombacı deseler milliyetçi ruhunuz kabarıp kuduz köpek gibi saldırırsınız değil mi ?
|
Amir hariç gayet vasat profiller. Sana tam da şu an 1000 tane eleman dökerim bu ışid kılıklılardan daha fazla atfı bulunan. Bu görüntü hiçbir şekilde itü’ye yakışmıyor. |
İTÜ'ye giden arkadaşlarımızın arkalarını kollamasını tavsiye ederim |
k.
Ülkedeki herkesin her konuda bilgisi var gibi konuşmasını sevmiyorum. |
Bu ülkenin ırkçısı çekilmiyor
|
her kurum ve kuruluşun bir kılık kıyafet yönetmeliği var değil mi? |
Tamam kanka dök buraya bekliyorum |
Hahaha Erdoğan ve akp hiç uğraşmasın Afganistan Pakistan'dan getirsin 40 milyon insanı Türkiye'ye Biz Türkiye vatandaşı Türkleride Avrupa'ya yollasın bitsin bu çile Gerçekten artık öfke patlamasına az kaldı bende tiplere bak kılıklara bak ya bunlar mı Türk gençlerini eğitecek , burası Türkiye ayağı takunyalı arapları İTÜ gibi bir üniversiteye getirmek nedir? |
Benzer içerikler
- dus kitapları pdf telegram
- 3d yayınları cevap anahtarı nerede
- işletme nerede okunur
- sayısal 300 bin sıralama kaç net
- ayt edebiyat nasıl çalışılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X