Ea'da 475 puan kaç sıralama yapar
Bu sene 475 puanın sıralaması kaç oldu sınava girenler bilgilendirirse sevinirim
Listelere nerden ulaştınız
Kardeşimin sonucunu göremiyorum şu puanların yazdığı listelere nerden ulaştınız ben bulamadım
ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN MYP
Arkadaşlar ben 2022 girişliyim yatay geçiş yapacağım kontenjan her sene için ayrı mı açılıyor yoksa toplu mu açılıyor yani 2021 için 12 2022 için 12 2023 için 12 şeklinde mi açılacak yatay geçiş yoksa toplam 12 mi myp yapacağım bilen varsa yardımcı olsun Allah rızası için
İtü myp yatay geçiş 2024
Arkadaşlar bir kaç sorum olacak İTÜ'ye myp ile yatay geçiş yapacağım öğrenci belgesini ıslak imzalı veya e imzalı istiyor e devletten aldığımız barkodlu belge kabul edilir mi? Daha önce İTÜ'ye yatay geçiş yapmış olan varsa süreç hakkında da yardımcı olursa sevinirim.
İtü Yurt
İtü yazacağım yurt çıkma ihtimali nedir? Yurtlar nasıl? Yurt çıkmaması durumunda diğer seçenekekler nelerdir?
İtü econ kaçla kapatır?
İtü econ 2022 de 2,7k 2023'te 1,8k ile kapatmış bu sene 40 kişilik kontenjanı 35'e düşürmüş bu sene sizce kaçla kapatır?
itü econ hakkında fikir alışverişi
İTÜ econ'a yatay geçiş yapacağım inşallah itü econ'da okuyan var mı? Hocalar nasıl? Hangi kampüste okuyorlar? Genel yorumları nelerdir fikir alışverişi yapmak için yazıyorum okuyan varsa cevaplarsa sevinirim
Evet arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım ben 2022 yks'de 2,5k sıralama yaptım ve iühf tercih ettim dh forum ile de o dönem yks sonrası süreçte tanışmıştım her sene yks dönemi hesabı açar bi konulara bakarım bu sene hukuğu bırakmaya kesin karar verdiğim için bu konuda bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Öncelikle çok fazla başlık var bölümü bırakmamda ama bunların en başlıca sebebi mesleğin gerçekten artık bitik bir hale gelmiş olması diyebilirim 1. sınıfın yazında legal500'e göre Türkiye'nin en iyi 5 bürosu arasında gösterilen bir büroda da staj yaptım ve bunu açıkça gördüm ki bu meslek şuanda size para kazandırmaz en iyi yerlerde çalışmaya başlayan adamlar lise kpss ile atanan adamdan az kazanıyor böyle olunca insan doğal olarak "abi o zaman biz bu sıralamayı neden yaptık diyor" 90'lı yıllarda mezun olmuş kaymak dönem avukat abilerinize bakmayın (ben öyle yaptım malım) o zaman lise mezunu olsanız bile işiniz garantiydi şuan piyasa o durumda değil iyi bir sıralama yaparsanız hukuk gibi bir köşeye sıkışmış bir bölüm değil iyi bir ünide (boun koç odtü gsü bilkent) daha her alana açık ve kendinizi geliştirmenizle özel sektörde alanı geniş bölümlere yönelmenizi öneririm. Diyorsanız ki hukukçu adam da gider özel sektörde yer edinir şöyle bir şey var boun'da pols okuyan adam 3 bölüm dersi 5 seçmeli alıp kendini farklı alanlarda geliştirirken size 7 zorunlu ders bir tane hukuk seçmelesi sunacaklar 7 dersin 4 ü baba olacak hocalar puan vermeyecek derken siz okulu bitireyim yeter moduna geleceksiniz okul bitince 10k maaşla staja başlamak koyacak piyasa gerçekleri bunlar çevremde 2 yabancı dil bilen çok adam bugün asgari maaşla İstanbul da geçinmeye çalışıyor çok uzun yazdım daha uzatmayayım soru olursa cevaplarım
Üniversite için laptop vs ipad
|
İühf kaçla kapattı
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 126
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.830 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar