Şimdi Ara

İtü myp yatay geçiş 2024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç sorum olacak İTÜ'ye myp ile yatay geçiş yapacağım öğrenci belgesini ıslak imzalı veya e imzalı istiyor e devletten aldığımız barkodlu belge kabul edilir mi? Daha önce İTÜ'ye yatay geçiş yapmış olan varsa süreç hakkında da yardımcı olursa sevinirim.

• Uppp

• Abbrahham A kullanıcısına yanıt
    Sayılır herhalde ya bende myp yapmaya calisiyorum ama istenilen 4 belgeden sadece 2 tanesi var bende.

Ögrencilik belgesi
    Yks sınav sonucu belgesi
    Bunlar var

Transkript
    İngilizce yeterlilik belgesi vs ekleyemicem
  • CH3COOH C kullanıcısına yanıt

Bende dil belgesi yükleyemeyeceğim ama onlar şart değil galiba bir arkadaş şey dedi sen belgeleri yükle erkenden belgelerde sıkıntı olursa onlar düzeltmeni istiyorlar 15ine kadar dedi daha önce yapan birisi varsa bilgilendirirse çok iyi olur

• Edevletteki elektronik imzalı olduğundan kabul ediliyor ben de bu sene myp yapıyorum
  • cokzorya C kullanıcısına yanıt

Hiç bir yerde e imzalı yazmıyor o yüzden sıkıntı olmasın diye sormuştım hocam sağolun

• 5-8 ağustosta prof sınavı var ona girmeniz gerekiyor arkadaşlar

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Ben o sınava başvurdum da sınavın açıklanma tarihi 15 ağustosu geçmez değil mi? Myp için son başvuru 15 Ağustos çünkü

Basvuruları 30 temmuzda kapqnmış.Ben girmek istemiyorum profiencye hazirliga kalmak istiyorum.Ha illa ki belge yükle diyorlqrsa geçen sene girip 22 almıştım onu bulup yukleyebilirim :D

ingilizce bi programdan geliyorsanız mesela ingilizce dişten geliyorsanız itüde hazırlık okuma hakkınız yok diye biliyorum

• Hocam e-devletten alacağın belge kabul olur tabiiki.

Ingilizce programdan geliyorum ama ingilizce hazirlik egitimi almadim hazirlik baslamadan dondurdum bölümü yine de alamazmiyjm
    Hocam sen en iyisi bi ara sor ya bende şimdi çok kesin konuşmak istemiyorum zort olmayalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.