İTÜ econ'a yatay geçiş yapacağım inşallah itü econ'da okuyan var mı? Hocalar nasıl? Hangi kampüste okuyorlar? Genel yorumları nelerdir fikir alışverişi yapmak için yazıyorum okuyan varsa cevaplarsa sevinirim |
itü econ hakkında fikir alışverişi
-
-
Bu yıl ben de Boğaziçi Politika olmazsa burayı düşünüyorum biraz araştırdım kampüs Maçka'da, İşletme Fakültesi içerisinde yer alıyor, bununla beraber bölüm okuldaki tek eşit ağırlık bölümü olduğu için boun, gsü, bilkent, odtü gibi üniversiteler yanında daha geride kalıyor gibi yorumlar gördüm üstelik henüz yeni sayılabilecek bir bölüm olması da az mezunu olmasına sebep oluyor bu da bölümdeki network olayının zayıf kalmasına sebep oluyor gibi gördüm. Akademisyen kadrosu konusunda birkaç hocasına baktığımda hem yurt içinde hem yurt dışında iyi eğitim almış bir kadrosu var, ayrıca bölüm de bu sıralar revaçta olması dolayısıyla sıralaması her geçen yıl artıyor bu da bir artı. Tek sorun olarak benim gördüğüm eşit ağırlık bölümü olduğu için networkünün zayıf kalması o alanda okuyan arkadaş varsa ben de deneyimlerini merak ediyorum.
-
Bildiğim kadarıyla geçen sene maçka kampüsü kullanılamamış bu seneye de yetişmez diyenler var içerden birisi varsa kesin taşınacak mı? Ve bu sene sıralama olarak nasıl kapatır acaba daha da ilerler mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X